Oferte Paste Romania 2015

Oferte Paste Romania 2015

Lucruri de facut - generale

Oferte Paste Romania 2015

Oferte Paste Romania 2015, oferte sejur Paste Romania, Paste Litoral Romania, Paste Bucovina, Paste Munte, Paste Ardeal Romania, Pachete 3 sau 4 nopti cazare, masa. Sarbatori de Pastele in Bucovina, Ardeal, la munte, la mare, in Romania.

Obiceiuri de Pasti in Romania

Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor „fi sanatosi ca oul si curati ca argintul”. Apoi barbatul ia cosul cu pasca si intreaga familie se indreapta catre biserica.

Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica. Abia dupa aceasta se poate manca din celelalte feluri de mancare asezate din abundenta pe masa festiva.


Oferte Paste RomaniaPaste in Bucovina » Oferte Paste Romania – Cea mai mare sarbatoare a crestinilor, Invierea Domnului, este prilejul, pentru romani, de a trai clipe de bucurie sfanta, dar si de a sarbatori in cadrul comunitatii. Cea mai raspandita si mai renumita traditie a incondeiatului oualor este in Bucovina. Mai intai, aici se incondeiau oua crude, apoi fierte, iar azi se inchistresc oua golite de continut. Instrumentul cu care se „scriu” ouale se numeste chisita (un varf ascutit de tabla de arama, fixat intr-o maciulie a unui bat plat).
Oferte Paste in Areal Romania 2

Paste in Ardeal » Oferte Paste Romania  Sarbatoarea Pastelui isi are obiceiurile si traditiile ei, in functie de cultura si civilizatia fiecarei natiuni sau a unei comunitati etnice. Transilvania, prin statutul de confluenta a culturilor occidentale cu cele orientale, este locul unde biserica catolica si reformata se intrepatunde cu ce ortodoxa si greco-catolica. Numeroase sunt satele din Ardeal si Banat unde sunt cate trei sau chiar patru bisericii de rit diferit si cu enoriasi care apartin de religiile catolica, reformata, luterana, greco-catolica si ortodoxa.

Oferte Paste Romania 2015


Oferte Cazare Romania, Oferte Paste Romania, Sejur Romania, Vacanta de Paste Romania, Sejururi de Paste Romania, Vacante Romania, Romania Paste, Oferte 2015 – 2016 Romania, Oferte Romania, Oferte Paste Romania, Oferte Ieftine Paste Romania, Paste Romania All Inclusive, Paste Romania 2015, 2015 Paste Romania, Sejur Paste 2015 – 2016 Romania, Oferte Paste Romania 2015

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizatăLeu
Obligativitatea vizelorNu este necesara viza pentru turistii din UE.
Zonă (km2)Oferte Paste Romania

Nightlife info

Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul". Apoi barbatul ia cosul cu pasca si intreaga familie se indreapta catre biserica.Nightlife image

Culture and history info

Obiceiuri de Pasti in Romania Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul". Apoi barbatul ia cosul cu pasca si intreaga familie se indreapta catre biserica. Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica. Abia dupa aceasta se poate manca din celelalte feluri de mancare asezate din abundenta pe masa festiva.Culture and history image

Paste Bucovina Hotel Best Western Gura Humorului

P-ta Republicii nr. 18, 725300
Pret pe noapte de la Lei 438.66
Paste Bucovina Hotel Best Western Gura Humorului Oferta pachet 2015 Paste Bucovina Hotel Best Wester Detalii
Rezerva

Paste Bucovina Pensiunea Loredana Gura Humorului

Str. Marasesti nr.8
Pret pe noapte de la Lei 296.66
Paste Bucovina Pensiunea Loredana Gura Humorului Oferta pachet 2015 Paste Bucovina Pensiunea Loredan Detalii
Rezerva

Din pacate, nu există oferte de cazare fara servicii (self-catering) de la această locatie în acest moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Sali de Conferinta Imagine

Prezentare VIDEO