Mamaia

Mamaia

Din imprejurimi - general

Statiunea Mamaia este o statiune turistica de vara a litoralului romanesc, pe malul vestic al Marii Negre. Este situata in nordul Municipiului Constanta, Romania, din care face parte.

Statiunea Mamaia este o construita pe un grind litoral intre Marea Neagra si limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul laptos” in turceste). Grindul are o lungime de 8 km, insa o lataime de doar 300 m.


Clima/Vremea

Clima marina este caracterizata de o temperatura medie anuala care depaseste 11 grade Celsius (in luna iulie temperatura medie este mai mare de 25 grade Celsius iar in luna ianuarie aceasta este de 0 grade Celsius). Apa Marii Negre are o mineralizare de 15,5 g/l si in timpul verii atinge o temperatura de 25-26 grade Celsius. Bioclimatul marin este bogat in aerosoli salini si in radiatie solara cu efect excitant asupra organismului. Indicatii terapeutice: hipotiroidism, limfatism, anemii secundare, rahitism, decalcifieri, unele afectiuni reumatismale. Pa malul marii sunt conditii ideale pentru: aerohelioterapie si talasoterap.

Plaja Mamaia

Statiunea Mamaia RomaniaPlaja din statiunea Mamaia de aproape 8 km lungime si 100-200 m latime este cea mai mare de pe litoralul romanesc. Are nisip fin, numeroase amenajari si cea mai mare parte este concesionata hotelurilor sau intreprinzatorilor privati. Intrarea in apa este de regula lina si fara pietre sau scoici.

Plaja din statiunea Mamaia prezinta urmatoarele diferentieri de a lungul ei: Plaja din partea de sud la intrarea in Constanta este mai ingusta si mai pietroasa, cea din centru este lata, aglomerata si este zona unde se organizeaza cele mai multe evenimente pe plaja. Plaja din partea de nord a statiunii este cea mai bine amenajata si are nisipul cel mai bun.

Cai de acces

Statiunea Mamaia RomaniaStatiunea Mamaia incepe la limita nordica a orasului Constanta la circa 1000 m de cartierul Delfinariu si 500m de cartierul Tomis Nord. Accesul se face din aceste cartiere pe jos sau din oras cu autobuze (40, 23,), microbuze (301, 302, 305) si tramvaiul 101 care are punct terminus statia Satul de Vacanta Mamaia. De retinut ca statiunea Mamaia este una din statiunile cele mai mari din Romania avand 8 km lungime.

Statiunea Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti , este si cea mai mare statiune din Romania cu o baza de cazare cuprinzand peste 60 hoteluri, dintre care 3 sunt de 5 stele, 5 de 4 stele, si exceptand 3 hoteluri de 1 stea restul sunt de 2 si 3 stele. Statiunea Mamaia dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe litoral pentru sporturile nautice. Investitiile facute in ultimii ani fac din Mamaia cea mai competitiva destinatie de vacanta pentru turistii romani.

Statiunea Mamaia RomaniaCentrul statiunii Mamaia si promenada au fost refacute in intregime. In zona Cazinoului o frumoasa piateta cu fantana arteziana si chiosc pentru orchestrele care sustin program artistic in fiecare seara determina o multime de turisti sa petreaca serile calde de vara aici. O multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei,baschet. Dealtfel statiunea Mamaia este cunoscuta si pentru terenurile de tenis de buna calitate ceea ce face ca in fiecare sezon sa se organizeze diverse turnee de tenis. Sporturile nautice pot fi practicate cu succes fie pe mare (jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, etc) cat si pe lacul Siutghiol unde se practica wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta).

La statiunea Mamaia se fac si plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. Discotecile si Cluburile numeroase din care cateva foarte mari si cu dotari occidentale sunt pline seara de seara si impun in statiunea Mamaia ca o destinatie de clubbing consacarata care poate rivaliza fara a exagera cu Ibiza sau Mykonos. Din anul 2003 statiunea Mamaia dispune de un Parc Acvatic Aqua Magic Mamaia aflat la intrarea in statiunea Mamaia, in zona de sud si exista si bine cunoscuta Telegondola Mamaia, unica in Romania care traverseaza statiunea Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Fiind cea mai solicitata statiune din Romania pentru oferte turistice pe litoralul statiunea Mamaia sunt prezente in portofoliul oricarei agenti de turism din Romania si pe toate site-urile de promovare turistica. Din pacate inca statiunea Mamaia desi cu mare potential inca nu este o destinatie de vacanta suficient de cunoscuta in Europa.

Obiective turistice

» Aqua Magic Mamaia;
» Insula Ovidiu;
» Pontonul Mamaia;
» Satul de vacanta Mamaia;
» Telegondoa Mamaia;

Harta

 

Statiunea Mamaia, Romania


Statiunea Mamaia Romania, Cazare Hotel Mamaia, Litoral Romania Mamaia, Sejur Mamaia Romania, Vacanta Mamaia Romania, Plaja Mamaia, Distractie Mamaia, Oferte Mamaia Romania, Litoral Mamaia, Vremea in Mamaia

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizatăLei
Obligativitatea vizelorNu este necesara viza pentru cetateni Europeni.
Zonă (km2)lungimea plajei 27.2 km2 - latimea plajei 250 m
Imagini Sport & natura

Sport & natura

Esti plin de energie? Esti în cautare de senzatii tari? Vrei sa încerci ceva diferit in vara aceasta? Iti propunem sa intri în lumea sporturilor nautice de pe litoral, fie in apele inspumate ale Marii Negre, fie pe suprafata calma a lacului Siutghiol.

Kitesurfing

Unul dintre cele mai progresive sporturi la ora actuala. Kitesurfing-ul este un sport foarte nou, dezvoltat puternic in anii 90 si initiat, in principal, de windsurferi care-si doreau o mai mare libertate de miscare, mai multa viteza, posibilitatea de a aluneca pe apa si de a zbura, in acelasi timp. In Romania, pe litoralul nostru, kitesurfing-ul a luat amploare in ultimii trei ani.

Jet Ski

Aceasta varianta de distractie este, de fapt, o combinatie intre o barca obisnuita si o motocicleta. Daca te-ai dat o data cu asa ceva, nu te mai lasi. Senzatia pe care ti-o da jet ski-ul este unica, mai ales atunci cand parcurgi distante mai mari pe apa. Pasionatii spun ca senzatia de libertate este de neegalat.

Windsurfing

A luat nastere in anii ’60 si este prezent in Romania de prin anii 90. Este o combinatie de navigatie cu vela (de la care a luat vela) si surfing (de la care a imprumutat placa). Un sport extrem de apa care se practica folosind o placa (board) de 2-5 m lungime, propulsata de o singura vela atasata de placa cu o legatura rotativa si flexibila (Power-joint. Desi pare o mica ambarcatiune cu vela, windsurfing-ul ofera experiente deosebite fata de orice alt tip de ambarcatiune ce foloseste vela. Windsurf-ul a stabilit recordul absolut de viteza la ambarcatiunile cu vele.

Schi Nautic

Dupa cum ii spune si numele, schiul nautic este schiul practicat pe apa si tractat de o barca. Echipamentul este diferit de cel alpin si tehnicile sunt putin diferite, dar baza este cam aceeasi: echilibru, curaj si multa distractie. Inca de la inceputuri, in anii`20, acest sport a inceput sa adune din ce in ce mai multi practicanti.

Viata de noapte image

Viata de noapte info

Viata de Noapte Mamaia

Cand soarele apune in Mamaia, statiunea incepe sa vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile si discotecile sunt cateva din lucrurile care transforma statiunea intr-una dintre cele mai vizitate de pe malul Marii Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricarui iubitor de distractii. Ritmurile alerte, ringurile de dans spatioase, piscinele, concertele live si muzica buna sunt ingredientele pentru o viata de noapte pe care nu o vei uita si pentru care cu siguranta te vei reintoarce.

Mamaia este deasemenea locul ideal si pentru cei care prefera o atmosfera mai linistita. In ceea ce priveste terasele si restaurantele de la malul marii, oferta este atat de diversificata incat turistii pot alege sa se relaxeze intr-un loc nou in fiecare seara a sejurului lor.

Satul de Vacanta este locul care nu trebuie ratat cand mergeti in concediu. Plin de veselie si jocuri, acesta ofera instalatii de distractie atat pentru cei mici (trenulete, masinute), cat si pentru tineri si adulti.

Istorie si Cultura image

Istorie si Cultura info

Statiunea Mamaia

Mamaia, la nord de actuala stațiune, era inițial un sătuc dobrogean costier tipic, cu pescari greci și lipoveni, oieri români și crescători de cai tătari, denumirea provenind de la un proprietar tătar al locului din vremea stăpânirii turcești, pe nume Mamai. Amplasamentul actual al Mamaiei era neconstruit până în 1906, când apar primele cabine de lemn reunite sub două Pavilioane, terminate cu câte un foișor, și o punte care înainta în mare. Inaugurarea primelor construcții a avut loc pe 22 august 1906, acestea fiind amenajate după planurile arhitectului peisagist E. Recont, în urma extinderii portului către plajele existente din sudul Constanței și a mutării "băilor de mare" spre nord, respectiv în actuala Mamaia. Pentru a înlesni accesul turiștilor către Mamaia (mai precis spre ceea ce este acum zona Cazinoului din Mamaia), între gara Constanța și stațiune se montează o linie de cale ferată pe traseul ocupat astăzi se află Bulevardul Mamaia. Aceasta cale ferată a dispărut prin anii 1960.

Aceste prime construcții au reprezentat centrul activităților turistice din stațiune până la dispariția lor într-un incendiu în 1920. Imediat după încheierea Primului Război Mondial, stațiunea se dezvoltă și începe amenajarea ei, odată cu construirea rezidenței de vară a familiei regale, în actualul Club Castel. În anul 1935 se construiește Cazinoul iar în anul 1934 apare primul hotel, de fapt o vilă mare. Primul hotel în adevăratul sens, a fost Rex (1936), dar abia în 1957 încep să apară și hotelurile-bloc, primele fiind hotelul Parc și cel numit atunci București (actual IAKI), care și astăzi reprezintă două dintre hotelurile mai înalte ale Mamaiei. În perioada comunistă, la Mamaia s-au realizat o serie de construcții fără un plan de urbanizare, pentru a putea fi suportat valul de turiști atrași de nisipul fin. Dezvoltarea stațiunii a fost în două etape : între 1959-1965 s-a dezvoltat partea sudică, iar partea nordică a fost ridicată în mare parte în timpul lui Ceaușescu, adică între 1982-1985. În această perioadă, Mamaia a devenit un adevărat „aspirator de valută”, atrăgând nu numai turiștii români sau din celelalte țări comuniste, dar și un mare număr de „oaspeți” din „țările imperialiste”, adesea opozanți ai guvernelor apusene și membri sau alegători ai partidelor comuniste de acolo, bucuroși să-și cheltuiască banii de vacanță într-o „țară socialistă” ale cărei prețuri erau, pentru ei, foarte ieftine. Unul dintre cei mai adesea prezenți pe litoralul românesc dintre acești „oaspeți de onoare” străini a fost secretarul general al puternicului (atunci) Partid comunist din Franța : Georges Marchais. După 1989, Mamaia a fost în bună parte „uitată” de acești străini, devenind în schimb o destinație cu atât mai aglomerată de turiștii români, cu cât „biletele de vacanță” au dispărut, oricine are destui bani putând veni liber în stațiune. În anii 2000, aglomerația și chiar promiscuitatea erau atât de mari, încât municipiul Constanța a înfiinţat o stație de taxare la intrarea în stațiune, dar neavând temei legal, ideea a fost abandonată.

Club California Mamaia

Club California Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Club California Mamaia 5 stele este amplasat intr-un cadru natural frumos, pe malul lacului Si Mai mult
Hotel Albatros Mamaia

Hotel Albatros Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Albatros 3 stele este amplasat in apropiere de zona Cazino, in vecinatatea Hotelului Condor, l Mai mult
Hotel Ambasador Mamaia

Hotel Ambasador Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Ambasador 4 stele este situat in zona nordica a statiunii, la doar cativa pasi de malul marii. Mai mult
Hotel Astoria Mamaia

Hotel Astoria Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Astoria 3 stele este situat in centrul statiunii, langa Hotel Riviera si Hotel Iaki, la cateva Mai mult
Hotel Aurora Mamaia

Hotel Aurora Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Aurora Mamaia 2 stele este amplasat aproape de intrarea in statiunea Mamaia, la cativa pasi de Mai mult
Hotel Bavaria Blu Mamaia

Hotel Bavaria Blu Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Bavaria Blu 4 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, fiind incadrat de Hotel Dacia S Mai mult
Hotel Bicaz Mamaia

Hotel Bicaz Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Bicaz Mamaia 2 stele se invecineaza cu hotelurile Dorna, Siret, Apollo si Vega, amplasate in z Mai mult
Hotel Blue Beach Mamaia

Hotel Blue Beach Mamaia

Aleea Lamia, Nr. 6, Mamaia, Mamaia
Complexul de apartamente Blue Beach Studios 3 stele este situat pe malul marii si se adreseaza in sp Mai mult
Hotel Caraiman - Voila Mamaia

Hotel Caraiman - Voila Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Caraiman-Voila 3 stele este cea mai nordica unitate de cazare din statiune, fiind situat chiar Mai mult
Hotel Central Mamaia

Hotel Central Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Central Mamaia este amplasat la 50 de metri de plaja, cazare duble, apartament, restaurant, te Mai mult
Hotel Comandor Mamaia

Hotel Comandor Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Comandor 4 stele este situat in nordul statiunii Mamaia, intre hotelurile Amiral si Orfeu, cu Mai mult
Hotel Condor Mamaia

Hotel Condor Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Condor 4 stele este amplasat in dreptul sensului giratoriu din zona Cazino, pe partea cu marea Mai mult
Hotel Coral Mamaia

Hotel Coral Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotelul Coral 3 stele amplasat in nordul statiunii Mamaia departe de agitatia centrului statiunii es Mai mult
Hotel Dacia Sud Mamaia

Hotel Dacia Sud Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Dacia Sud 3 stele este situat la intrarea in statiune dinspre Delfinariu, la cativa pasi de ma Mai mult
Hotel Del Mar Mamaia

Hotel Del Mar Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Del Mar 4 stele este situat in sudul statiunii Mamaia, vis-a-vis de hotelurile Bavaria Blu si Mai mult
Hotel Dona Mamaia

Hotel Dona Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Dona 3 stele este pozitionat in centrul statiunii, intre hotelurile Tomis si Iaki, la cativa p Mai mult
Hotel Dorna Mamaia

Hotel Dorna Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Dorna Mamaia 3 stele este pozitionat in imediata apropiere a plajei din nordul statiunii. Inco Mai mult
Hotel Dunarea Mamaia

Hotel Dunarea Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Dunarea Mamaia 3 steleeste situat in zona de sud a statiunii, la cativa pasi de tarmul marii, Mai mult
Hotel Elegance Mamaia

Hotel Elegance Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Elegance Mamaia 3 stele este situat in zona sudica a statiunii, in vecinatatea Club Melody, la Mai mult
Hotel Flora Mamaia

Hotel Flora Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Flora Mamaia 3 stele este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, intre cele doua zone Mai mult
Hotel Florida Mamaia

Hotel Florida Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotelul Florida Mamaia 3 stele este amplasat in apropiere de zona Cazino, pe malul Lacului Siutghiol Mai mult
Hotel Gociman Mamaia

Hotel Gociman Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Gociman 4 stele este amplasat pe malul Lacului Siutghiol, in apropierea Arenelor IDU si a  hot Mai mult
Hotel Hawaii Mamaia

Hotel Hawaii Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Hawaii Mamaia 4**** este situat in zona de nord a statiunii, pe faleza, si este amenajat in in Mai mult
Hotel Laguna Mamaia

Hotel Laguna Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Laguna 4 stele este amplasat pe malul lacului Siutghiol, vis-a-vis de Hotel Flora, intr-o zona Mai mult
Hotel Lido Mamaia

Hotel Lido Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Lido Mamaia 3 stele este amplasat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor Amir Mai mult
Hotel Lotus Mamaia

Hotel Lotus Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Lotus Mamaia 2 stele este amplasat in partea de sud a statiunii, vis-a-vis de Satul de Vacanta Mai mult
Hotel Majestic Mamaia

Hotel Majestic Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Majestic Mamaia este pozitionat in nordul statiunii, in vecinatatea hotelului Rex, la aproxima Mai mult
Hotel Malibu Mamaia

Hotel Malibu Mamaia

Bd. Mamaia Nr.316, Mamaia
Pret pe noapte de la 198,00 Lei
Hotel Malibu Mamaia Hotel Malibu Mamaia, Oferte Hotel Malibu Mamaia, Sejur Hotel Malibu Mamaia, Caza Mai mult
Hotel Marea Neagra Mamaia

Hotel Marea Neagra Mamaia

B-dul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Marea Neagra Mamaia este situat in cea ma frumoasa si mai animata statiune de pe litoralul rom Mai mult
Hotel Mercur Minerva Mamaia

Hotel Mercur Minerva Mamaia

B-dul Mamaia 90001, Mamaia, Mamaia
Hotel Mercur Minerva Mamaia este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la aproximativ 50 de Mai mult
Hotel National Mamaia

Hotel National Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotelul National Mamaia 2 stele este amplasat in zona centrala a statiunii, aproape de Cazino, in ve Mai mult
Hotel Orfeu Mamaia

Hotel Orfeu Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Orfeu Mamaia 3 stele este situat in zona de nord a statiunii si face parte dintr-un complex tu Mai mult
Hotel Oxford Mamaia

Hotel Oxford Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Oxford Mamaia 3 stele este amplasat in dreptul sensului giratoriu de intrare in statiune dinsp Mai mult
Hotel Palas Mamaia

Hotel Palas Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Palas Mamaia 4 stele este amplasat pe faleza din nordul statiunii Mamaia, in vecinatatea hotel Mai mult
Hotel Palm Beach Mamaia

Hotel Palm Beach Mamaia

B-dul Mamaia, 900001, Mamaia
Hotel Palm Beach Mamaia Hotel Palm Beach Mamaia are un restaurant, acces WiFi gratuit si un centru Mai mult
Hotel Parc Mamaia

Hotel Parc Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Parc 4 stele este amplasat in sudul statiunii Mamaia, aproape de intrare dinspre Delfinariu, l Mai mult
Hotel Patria Mamaia

Hotel Patria Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Patria Mamaia 2 stele este situat in apropierea Cazinoului, doar faleza din statiune despartin Mai mult
Hotel Pelican Mamaia

Hotel Pelican Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Pelican Mamaia 3 stele este situat in partea de nord a statiunii, in vecinatatea Hotelului Gol Mai mult
Hotel Perla Mamaia

Hotel Perla Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Perla Mamaia 3 stele este amplasat in sudul statiunii, in zona Telegondolei si a parcului Aqua Mai mult
Hotel Regal Mamaia

Hotel Regal Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Regal Mamaia 4 stele este amplasat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Siutghiol, Mai mult
Hotel Rex Mamaia

Hotel Rex Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Rex Mamaia 5 stele este amplasat in partea de nord a statiunii, intre faleza si plaja. Primul Mai mult
Hotel Richmond Mamaia

Hotel Richmond Mamaia

Bulevardul Mamaia 430 C, Mamaia
Hotel Richmond 4 stele este pozitionat in vecinatatea Hotelului Tomis, la mai putin de 100 de metri Mai mult
Hotel Riviera Mamaia

Hotel Riviera Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Riviera Mamaia 3 stele este amplasat in centrul statiunii, la 20 de metri de plaja, in vecinat Mai mult
Hotel Romantic Mamaia

Hotel Romantic Mamaia

Bulevardul Mamaia Lot 23, Mamaia
Hotelul Romantic 3 stele a fost construit in vara anului 2010 fiind pozitionat pe malul lacului Siut Mai mult
Hotel Savoy Mamaia

Hotel Savoy Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Best Western Savoy 4 stele este unul dintre cele mai nordice hoteluri ale statiunii, fiind sit Mai mult
Hotel Scapino Mamaia

Hotel Scapino Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Scapino Mamaia se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat in centrul statiunii, in ve Mai mult
Hotel Select Mamaia

Hotel Select Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Select 3 stele Mamaia este amplasat in partea sudica a statiunii, pe faleza. Hotelul a fost re Mai mult
Hotel Siret Mamaia

Hotel Siret Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Siret Mamaia este amplasat in nordul statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja, in vecina Mai mult
Hotel Splendid Mamaia

Hotel Splendid Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Splendid 4 stele este amplasat pe malul Lacului Siutghiol, vis-a-vis de Hotel Pelican Mamaia, Mai mult
Hotel Sulina Mamaia

Hotel Sulina Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Sulina Mamaia 3 stele se invecineaza cu hotelul Flora, fiind amplasat in zona centrala a stati Mai mult
Hotel Tomis Mamaia

Hotel Tomis Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Tomis Mamaia este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja. Mai mult
Hotel Unirea Mamaia

Hotel Unirea Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Unirea Mamaia 2 stele este amplasat in zona centrala a statiunii, la cativa pasi de plaja si d Mai mult
Hotel Vega Mamaia

Hotel Vega Mamaia

B-dul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Vega Mamaia, cazare, piscina exterioara cu sezlonguri, plaja privata, restaurant, bar, cofetar Mai mult
Hotel Venus Mamaia

Hotel Venus Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Venus Mamaia 2 stele este amplasat in centru statiunii, in vecinatatea hotelurilor Iaki si Riv Mai mult
Hotel Victoria Mamaia

Hotel Victoria Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Mamaia
Hotel Victoria Mamaia 3 stele este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozi Mai mult
Oferta 1 Mai Mamaia Hotel Malibu

Oferta 1 Mai Mamaia Hotel Malibu

Bd. Mamaia Nr.316, Oferte 1 Mai Mamaia 2015
Oferta 1 mai Mamaia Hotel Malibu 2015, pachet 1, 2 sau 3 nopti, cazare in camera dubala cu mic dejun Mai mult
Oferta 1 Mai Mamaia Hotel Palm Beach

Oferta 1 Mai Mamaia Hotel Palm Beach

B-dul Mamaia, 900001, Oferte 1 Mai Mamaia 2015
Oferta 1 mai Mamaia Hotel Palm Beach 2015, pachet 3 nopti cazare in camera dubala / duplex, masa: pe Mai mult

Din pacate, nu exista oferte de self-catering de la aceasta locatie in acest moment.

City Tour Mamaia

City Tour Mamaia

Mamaia
City Tour Mamaia City Tour Mamaia, Constanta – Turul orasului Constanta si al statiuni Mamaia Mai mult

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Sali de Conferinta Imagine

Sali de Conferinta

Sali de conferinta statiunea Mamaia
  • Hotel Malibu Mamaia

Prezentare VIDEO

Prezentare video statiunea Mamaia