MODALITATI DE PLATA

Agentia de turism Euro Team Travel doreste sa faciliteze si sa puna la dispozitia clientilor mai multe modalitti de plata pentru a se putea achizitiona in deplina siguranta serviciul turistic dorit. Euro Team Travel garanteaza promptitudine, siguranta si protejarea datelor personale. Modalitattile de plata sunt simple si usor de realizat, indiferent ce modalitatea de plata aleasa un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa va indrume telefonic sau pe e-mail.


PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Turistii nostri au posibilitatea de a achita pachetul turistic online cu cardul bancar prin LINK TO PAY.

ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.

Sistemul de plata LINK TO PAY functioneaza foarte usor si este simplu de utilizat:

  • - Agentia de turism va transmite pe e-mail un link securizat - Ex: http://mpy.ro/1a4b5rev;
  • - Accesati acest link si se va deschide o pagina web securizata de la MobilPay cu valoarea de plata de inscrisa;
  • - Complectati formularul cu datelele cerute de pe cardul bancar si apoi dati click pe butonul "Platesc in Siguranta";
  • - Turistul va primi confirmarea pe e-mail de la MobilPlay daca tranzactia a fost efectuata cu succes.
  • - ATENTIE! cardurile aceptate la plata sunt cele emise de catre VISA sau MasterCard.

PLATA CU NUMERAR

Plata serviciilor turistice cu numerar la sediul agentiei de turism se poate face in RON, Euro sau Dolari.

Pentru plata in RON a pachetelor turistice ofertate in EURO sau DOLARI se face la cursul de vanzare afisat de banca BRD - Groupe Societate Generale la care agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are conturile bancare.


PLATA CU CARDUL BANCAR PRIN POS

Plata cu cardul bancar prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM.

ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.


PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA

Plata cu vouchele de vacanta se face numai la sediul agentiei de turism Euro Team Travel doar pentru vacantele in Romania. Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa pe suport de hartie sau sub forma unui card bancar pe suport electronic.

Costuri atunci cand platesti cu tichete de vacanta pe suport de hartie sau suport electronic 

  • - Plata cu Card Tichete de Vacanta (Edenred, Sodexo sau Cheque Dejunes pe suport electronic) prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 2% + tva din valoarea tichetelor de vacanta;
  • - Plata cu Tichete sau Vouchere de Vacanta ( pe suport de hartie)a sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea tichetelor de vacanta;

DEPUNERE DE NUMERAR LA BANCA

Prin depunere numerar la orice sucursala a bancii BRD unde agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are deschise conturile bancare. Depunera de numerar se face in baza facturi fiscale primite de pe e-mail / fax si a cartii de identitate.

ATENTIE! sunt surcurale ale bancii BRD - Groupe Societe Generale din tara care percep taxa pentru depunerea de numerar in contul agentiei de turism, fiind o politica a respectivelor sucursale BRD.

CONTURILE AGENTIEI DE TURISM EURO TEAM TRAVEL

  • Cont EURO: RO38 BRDE 410SV 7895 3174 100;
  • Cont RON: RO57 BRDE 410SV 13257604 100;
  • COD SWIFT: BRDEROBU; Cod BIC: BRDE;

Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura fiscala transmisa pe e-mai / pe fax.

Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.


TRANSFER BANCAR ONLINE

Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking din contul dumneavoastra in contul agentiei de turism EURO TEAM TRAVEL, in bazafacturi fiscale transmise pe e-mail / fax.

Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.


 

MODALITATI DE PLATA

Modalitati de plata, Modalitati de plata a pachetelor turistice cumparate de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti, Romania. Euro Team Travel. Modalitati de plata, Modalitati de plata a pachetelor turistice cumparate de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti, Romania.