Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib, Curse Internationale cu Atlassib, Transport International de Calatori cu Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib, Rezervari Bilete de Autocar Atlassib, Transport Autocar Atlassib, Transport Autocar International, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Italia, Germania, Spania, Austria, Elvetia, Franta, Suedia, Olanda, Anglia, Grecia, Portugalia

Agentia de turism Euro Team Travel este autorizata sa rezerve si sa vanda bilete de autocar Atlassib in trafic international de calaltori, pentru toate destinatiile pe care Atlassib le onoreaza in Europa.


Indiferent de valoarea biletului de autocar ATLASSIB, dumneavoastra veti achiata doar 10 % din valoarea totala a biletului de autocar Atlassib catre agentia de turism iar restul de plata urmand a se achita in ziua plecarii la urcarea in autocar, la agentul ATLASSIB.

     


» Destinatii Atlassib in Europa » Rezerva Bilete de Autocar Romania – Europa
» Bilete de autocar Romania – Italia
» Bilete de autocar Romania – Austria
» Bilete de autocar Romania – Germania
» Bilete de autocar Romania – Spania
» Bilete de autocar Romania – Elvetia
» Bilete de autocar Romania – Franta
» Bilete de autocar Romania – Olanda
» Bilete de autocar Romania – Anglia
» Bilete de autocar Romania – Grecia
» Bilete de autocar Romania – Portugalia
» Bilete de autocar Romania – Suedia
» Bilete de autocar Romania – Belgia


Cum cumpar un bilet de autocar ATLASSIB?

Biletul de autocar ATLASSIB poate fii cumparat astfel:

  • de la sediul agentiei de turism Euro Team Travel din Bucuresti – harta ;
  • prin telefon sunand la nrumarul 021 405 13 00;
  • prin e-mail: rezervari@ofertesejurromania.ro.


Cum platesc biletul de autocar ATLASIB?

1. La Agentie

Plata cu NumerarNUMERAR
Plata biletului de autocar ATLASSIB cu numerar in Lei sau Euro la sediul agentiei noastre din B-dul Regina Maria 32, parter Vila, camera 102, sector 4, Bucuresti – Romania.

Agentia de turism Euro Team Travel

Plata cu Cardul BancarCARD BANCAR
Plata biletului de autocar, cu cardul bancar la sediul agenției de turism Euro Team Travel unde puteti plati direct cu cardul dvs. prin POS. Plata cu cardul bancar este mult mai comoda si mai sigura, scutind deplasarea cu bani in buzuar. Carduri acceptate:

Plati cu Cardul Online

2. Prin BANCA

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o factura proforma pe baza careia puteti opera plata folosind una din următoarele opțiuni:

Depunere BRDDEPUNERE IN BRD
Prin depunere numer la orice sucursala a bancii BRD Grupe Societe, unde agentia de turism are deschise conturile bancare, fie din Bucuresti sau din localitatea unde locuiti dvs. Depunera de numerar se face in baza facturi proforme primite de dvs. prin e-mail sau fax. Bani intra imediat in contul agetiei de turism.

Depunere Numerar in BancaDEPUNERE IN ALATA BANCA
Prin depunere numerar la orice banca, fie din Bucuresti sau din localitatea unde locuiti sau la cea mai apropiata localitate de dvs. Depunera se face in baza facturi proforme primite de dvs. pe e-mail sau fax. Bani vor fii transferati in contul agetiei noastre in maxim 48 ore de la depunere.


Ordin de PlataORDIN DE PLATA
Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura proforma transmisa pe e-mai sau pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.


Internet BankingINTERNET BANKING
Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking, din contul dvs. in contul agentiei noastre, in baza facturi proforme transmise pe e-mail sau fax. Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.

Cat platesc pentru un bilet de autocar ATLASSIB?

Indiferent de voaloarea biletului de autocar ATLASSIB, dumneavoastra veti achiata doar 10 % din valoarea totala a biletului de autocar Atlassib. Restul de plata urmand a se achita in ziua plecarii la urcarea in autocar la agentul ATLASSIB.

 

Reclama Euro Team Travel

Bilete de Autocar Atlassib


Bilete de Autocar Atlassib, Transport  Atlassib, Transport International Atlassib, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Autocar Italia, Bilete de Autocar Germania, Bilete de Autocar Spania, Bilete de Autocar Austria, Bilete de Autocar Elvetia, Bilete de Autocar Franta, Bilete de Autocar Suedia, Bilete de Autocar Olanda, Bilete de Autocar Anglia,Bilete de Autocar Grecia, Bilete de Autocar Portugalia, Bilete de Autocar Atlassib, Rezervari Bilete de Autocar Atlassib, Transport Autocar Atlassib, Transport Autocar International, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Italia, Germania, Spania, Austria, Elvetia, Franta, Suedia, Olanda, Anglia, Grecia, Portugalia, Belgia