Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib, Curse Internationale cu Atlassib, Transport International de Calatori cu Atlassib

Bilete de Autocar Atlassib, Rezervari Bilete de Autocar Atlassib, Transport Autocar Atlassib, Transport Autocar International, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Autocar Atlassib Italia, Bilete de Autocar Atlassib Germania, Bilete de Autocar Atlassib Spania, Bilete de Autocar Atlassib Austria, Bilete de Autocar Atlassib Elvetia, Bilete de Autocar Atlassib Franta, Bilete de Autocar Atlassib Suedia, Bilete de Autocar Atlassib Olanda, Bilete de Autocar Atlassib Anglia, Bilete de Autocar Atlassib Grecia, Bilete de Autocar Atlassib Portugalia

Agentia de turism Euro Team Travel este autorizata sa rezerve si sa vanda bilete de autocar Atlassib in trafic international de calaltori, pentru toate destinatiile pe care Atlassib le onoreaza in Europa.


Indiferent de valoarea biletului de autocar ATLASSIB, dumneavoastra veti achiata doar 10 % din valoarea totala a biletului de autocar Atlassib catre agentia de turism iar restul de plata urmand a se achita in ziua plecarii la urcarea in autocar, la agentul ATLASSIB.

     


» Destinatii Atlassib in Europa » Rezerva Bilete de Autocar Romania – Europa
» Bilete de autocar Romania – Italia
» Bilete de autocar Romania – Austria
» Bilete de autocar Romania – Germania
» Bilete de autocar Romania – Spania
» Bilete de autocar Romania – Elvetia
» Bilete de autocar Romania – Franta
» Bilete de autocar Romania – Olanda
» Bilete de autocar Romania – Anglia
» Bilete de autocar Romania – Grecia
» Bilete de autocar Romania – Portugalia
» Bilete de autocar Romania – Suedia
» Bilete de autocar Romania – Belgia
» Cum se rezerva un bilet de autocar Atlassib?

  • pentru rezervarea unui bilet de autocar Atlassib se plateste 10% din contravaloarea biletului iar restul de plata se face la autocar in ziua plecarii;
  • dupa plata rezervari(10%) clientul primeste un voucher de rezervare;
  • rezervarea se considera finalizata in momentul in care primiti voucherul de calatorie;

» Cum fac o rezervare a unui bilet de autocar ATLASSIB?

  • Direct la agentia de turism Euro Team Travel cu sediul in Bucuresti;
  • Click pe butonul Rezerva Bilete din dreptul fiecarei destinatii;
  • Prin telefon 021 405 13 00;
  • Prin e-mail: office@euroteamtravel.ro

» Cum platesc biletul de autocar ATLASIB?Cum platesc biletul de autocar ATLASIB?

Plata ONLINE

plata-online-cardTuristii nostri au posibilitatea de a achita pachetul turistic online cu cardul bancar. Sistemul de plata functioneaza foarte simplu:

» un agent de turism va transmite pe e-mail turistului un link cu valoarea de plata a pachetului turistic/bilet de avion/bilet de autocar/bilet de tren sau alt serviciu solicitat;
» turistul va accesa linku-ul din e-mail ce va deschide o pagina web securizata in care va trebui sa introduca datele cardului solicitate in formular.
» dupa efectura plati online turistul va primi confirmarea pe e-mail daca tranzactia a fost efectuata.
» securitatea platilor online este aisgurata de NETOPYA mobilPay.

plataonline

securitate-mobipay

MobilPay Wallet

slide1-b2In era guvernata de mobilitate si simplificarea tuturor actiunilor, in care cumparaturile si plata facturilor trebuie sa devina minim consumatoare de timp, mobilPay Wallet este inglobarea experientei, tehnologiei si inovarii.

MobilPay Wallet este aplicatia disponibila GRATUIT pentru iOs si Andoid, cu care clientii tai pot face cumparaturi in magazine, pot face plata facturilor, pot achizitiona produse online. Descarca acum aplicatia MobilPay Wallet si vei putea vacanta preferata online.

Plata la AGENTIE

Alegand sa veniti la agentia noastra de turism aici aveti posibilitate de a achita sejurul dorit fie cu numerar sau plata cu cardul bancar:

Plata cu Numerar

1. NUMERAR
Plata serviciilor turistice cu numerar in Lei, Euro sau Dolari la sediul agentiei noastre din B-dul Regina Maria 32, parter Vila, camera 102, sector 4, Bucuresti – Romania. Agentia de turism va emite documentele necesare, respctiv factura fiscala si chitanta, documentele necesare calatoriei dvs.


Plata cu Cardul Bancar

2. CARD BANCAR
Plata cu cardul bancar la sediul agenției de turism Euro Team Travel unde puteti plati direct cu cardul dvs. prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM. Plata cu cardul bancar este mult mai comoda si mai sigura, scutind deplasarea cu bani in buzuar.

Carduri acceptate la plata in agetie:

Plati cu Cardul Online


Cum ajung la agentia de turism Euro Team Travel?

Sigla Euro Team TravelDin directia P-ta Unirii, este reperul cel mai cunoscut, in directia dealului Mitropoliei Bucuresti, pe partea unde intorc tranvaiele 7, 27 si 32, in directia 11 iunie in sensul de mers, pe partea dreapta, dupa Magazinul Mega Image si Gradinita de Copii – Pisicile Aristocrate, urmatorea vila(se vede sigla agentiei de turism) cu intrare pe langa bariera mobila, in dreapta sunati la interfon.

Pentru mai multe detalii despre locația agenției accesați pagina de Contact.

Reclama Euro Team Travel


Prin BANCA

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o factura proforma pe baza careia puteti opera plata folosind una din următoarele optiuni:


Depunere BRD

1. DEPUNERE IN BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE
Prin depunere numer la orice sucursala a bancii BRD unde agentia de turism are deschise conturile bancare, fie din Bucuresti, din localitatea unde locuiti sau la cea mai apropiata localitate de dvs. Depunera de numerar se face in baza facturi proforme primite de dvs. pe e-mail sau fax. si a cartii de identitate. In aceste conditii bani dvs. intra imediat in contul agetiei de turism.


Depunere Numerar in Banca

2. DEPUNERE IN ALATA BANCA
Prin depunere de numerar la orice banca, fie din Bucuresti, din localitatea unde locuiti sau la cea mai apropiata localitate de dvs. Depunera de numerar se face in baza facturi proforme primite de dvs. pe e-mail sau fax. si a cartii de identitate. In aceste conditii bani vor fii transferati in contul agetiei noastre in maxim 48 ore de la depunere.

Conturi bancare ale agentiei de turism – BRD

  • IBAN EURO: RO 63 BRDE 410SV 1727 2314 400 EUR
  • IBAN RON: RO 57 BRDE 410SV 13257604 100 RON
  • COD SWIFT: BRDEROBU

Ordin de Plata

3. ORDIN DE PLATA
Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura proforma transmisa pe e-mai sau pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.


Internet Banking

4. INTERNET BANKING
Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking, din contul dvs. in contul agentiei noastre, in baza facturi proforme transmise pe e-mail sau fax. Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.


Pentru alte informatii despre modalitatile de plata oferite de agentia noastra de turism, nu ezitati sa ne contactati.

Tel: 021 405 13 00

E-mail: office@euroteamtravel.ro

Modalitati de plata


Modalitati de plata, Agentia de turism Euro Team Travel doreste să faciliteze clinetilor sa puna la dispozitia clientilor mai multe modalităti de plata pentru a se putea achizitiona in deplina siguranta serviciul turistic dorit. Euro Team Travel garanteaza promptitudine, siguranta si protejarea datelor personale, , Modalitati de plata: Plata in Numerar la Agentia de Turism, Modalitati de plata: Plata prin Transfer Bancar, Modalitati de plata: Plata Online cu Cardul Bancar, Modalitati de plata: Plata cu Cardul la Agentie, Modalitati de plata: Plata prin depunere de numerar la banca in contul agentiei de turism, Modalitati de plata: Plata prin Transfer Bancar, Modalitati de plata: Plata Online cu Cardul Bancar, Modalitati de plata: Plata cu Cardul la Agentie, Modalitati de plata: Plata prin depunere de numerar la banca in contul agentiei de turism.


Cat platesc pentru un bilet de autocar ATLASSIB?

Indiferent de voaloarea biletului de autocar ATLASSIB, dumneavoastra veti achiata doar 10 % din valoarea totala a biletului de autocar Atlassib. Restul de plata urmand a se achita in ziua plecarii la urcarea in autocar la agentul ATLASSIB.

Bilete de Autocar Atlassib


Bilete de Autocar Atlassib, Transport  Atlassib, Transport International Atlassib, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Autocar Italia, Bilete de Autocar Germania, Bilete de Autocar Spania, Bilete de Autocar Austria, Bilete de Autocar Elvetia, Bilete de Autocar Franta, Bilete de Autocar Suedia, Bilete de Autocar Olanda, Bilete de Autocar Anglia,Bilete de Autocar Grecia, Bilete de Autocar Portugalia, Bilete de Autocar Atlassib, Rezervari Bilete de Autocar Atlassib, Transport Autocar Atlassib, Transport Autocar International, Rezervari si Vanzari Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Autocar Atlassib Italia, Bilete de Autocar Atlassib Germania, Bilete de Autocar Atlassib Spania, Bilete de Autocar Atlassib Austria, Bilete de Autocar Atlassib Elvetia, Bilete de Autocar Atlassib Franta, Bilete de Autocar Atlassib Suedia, Bilete de Autocar Atlassib Olanda, Bilete de Autocar Atlassib Anglia, Bilete de Autocar Atlassib Grecia, Bilete de Autocar Atlassib Portugalia, Bilete de Autocar Atlassib Belgia, Bilete de Autocar Atlassib in Europa, Plata Bilete de Autocar Atlassib, Rezervari Bilete de Autocar Atlassib Romania