Asigurari Medicale de Calatorie πŸ›‘οΈ Asigurare Storno

width: 100%, height:1px

Intrebari frecvente

Cum pot achizitiona polita de asigurare medicala?

Poti achizitiona polita de asigurare simplu si rapid online prin plata cu cardul, Click Aici ....

Pentru alte modalitati de plata este necesar sa ne contactezi la office@euroteamtravel.ro sau 0746 158 164

Cum intru in posesia documentelor de asigurare?

In momentul in care inchei asigurare si se achita online cu cardul bancar, primesti pe e-mail toate documentele aferente asigurarii tale.

De ce sa iti iei o asigurare de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Iti sunt acoperite costurile medicale in cazul in care te imbolnavesti sau te accidentezi pe parcursul calatoriei.

Pot inchia polita de asigurare dupa inceperea calatoriei?

Nu, aceasta trebuie incheiata inainte de inceperea calatoriei.

Cand incepe si cand se termina asigurarea medicala?

In cazul asigurarii medicale de calatorie (fara storno) protectia oferita intra in vigoare la inceperea calatoriei si inceteaza la termenul specificat in asigurare. Daca data emiterii politei coincide cu inceperea calatoriei, protectia oferita de asigurare incepe la ora 00:00 a zilei urmatoare.

Care este durata maxima pentru care pot incheia o asigurarea de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie My Safe Essential si My Safe Optim poate fi incheiata pentru calatorii cu o durata de maximum 90 de zile. Pentru calatorii cu o durata intre 90 si 365 de zile, Mondial Assistance iti ofera pachetul Long Trip (valabil doar pentru persoane cu varsta de maximum 50 de ani).

In cazul asigurarii My Safe Full, care ofera acoperiri suplimentare pentru sporturi, durata maxima este de 60 de zile.

Daca optezi pentru asigurarea anuala de calatorie My Safe 365 si My Safe 365 Active, atunci beneficiezi pe parcursul a 12 luni de un numar nelimitat de calatorii cu o durata maxima de 62 de zile.

Cat este prima de asigurare?

Valoarea primei de asigurare este calculata in functie de durata si destinatia calatoriei, de pretul calatoriei (in cazul in care optezi pentru o asigurare storno), de varsta persoanei asigurate, de tipul de pachet de asigurare ales. In plus, exista si un tarif de familie, calculat automat in cazul in care grupul persoanelor asigurate este format din minimum un adult si un copil, maximum 2 adulti si 5 copii – indiferent de gradul de rudenie.

Solicita oferta