Club Card Senior Voyage

Club Card Senior VoyageClub Card Senior Voyage este de fapt sistemul de reduceri si facilitati pe care l-am conceput pentru a va rasplati loialitatea. Cheia de intrare in acest club este cardul. Pe numele lui complet: Senior Voyage Club Card-ul.

Bonusuri, reduceri si multe alte facilitati

Senior Voyage Club este sistemul de reduceri si facilitati pe care l-am conceput pentru a va rasplati loialitatea. Cheia de intrare in acest club este cardul. Toate pachetele noastre vin impreuna cu un set de bonusuri. Deținatorii de Senior Voyage Club Card beneficiaza de nenumarate facilitați. Bonusurile principale erau excursiile optionale, in functie de sejur, una sau poate chiar doua excursii sunt gratuite. in plus, oferim un discount interesant la achizitionarea altor excursii optionale.

Pentru mai detalii despre toate bonusurile click aici.

Cum se poate obtine cardul

Pentru a intra în posesia Senior Voyage Club Card-ului, veţi putea să-l achiziţionaţi contra sumei de 25 € / card în momentul în care veţi achiziţiona primul pachet Senior Voyage. Cardul vi se va acorda înaintea cumpărării propriu-zise a pachetului turistic, pentru ca să puteţi beneficia de avantajele lui.

Usor de gasit in toate materialele de promovare

Toate materialele Senior Voyage au fost construite in asa fel incat sa fie usor de citit si, mai ales, usor de inteles. Indiferent daca navigati pe siet sau daca rasfoiti vreun material printat, nu va trebui sa cautati prea mult ca sa gasiti reducerile. Din punct de vedere grafic, beneficiile Senior Voyage Club Card au fost in asa fel tratate incat dumneavoastra le veti putea identifica de la bun inceput.

Club Card Senior Voyage

 

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Beneficii Card Senior Voyage