Despre Senior Voyage

Despre Senior Voyage


Senior-Voyage

Despre Senior Voyage » conceptul gratie caruia cetatenii de peste 55 de ani (si nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic redus, in perioada octombrie–mai.

Acest brand le este destinat in primul rând seniorilor. 

Publicul principal al acestui brand sunt seniorii, adica persoanele peste 55 de ani. Pretul pe care il au excursiile din acest site este facut special pentru ei, drept urmare, doar ei sunt cei care pot beneficia de el. insa fiecare senior poate sa ia cu sine un insotitor mai tânar, care va beneficia in acest caz de acelasi pret.

Persoanele care nu au insotitor cu vârsta de peste 55 de ani, platesc un supliment. Totusi, acest supliment nu trebuie platit de posesorii cardului Senior Voyage Club.

Pretul, unul dintre punctele forte ale programelor noastre

in viziunea noastra o vacanta reusita nu e un lux. E un lucru de care ar trebui sa se bucure toata lumea cel putin o data pe an. Pornind de la aceasta premisa, am reusit sa construim excursiile Senior Voyage in asa fel incât si pretul sa fie unul dintre aspectele care le recomanda.

Pentru a face acest produs usor accesibil pentru cât mai multa lume, Christian Tour subventioneaza o parte din costurile calatoriei. O alta metoda de a tine costurile sub control sunt parteneriatele cu organismele de turism din tarile de destinatie. O buna parte dintre acestea au acceptat sa subventioneze programele noastre, pentru a dinamiza activitatea in sezonul turistic redus. Acest fapt transforma produsul Senior Voyage intr-o prezenta unica pe piata din Europa.

Destinatii atent selectate

Programe Senior Voyage 1Destinatiile propuse de Senior Voyage au un numitor comun: clima lor in sezonul rece este deosebit de placuta, chiar daca media de temperatura nu recomanda plaja ca principala distractie a sejurului.

in sezonul 2013–2014, turistii care vor opta pentru sejururile noastre, vor avea ocazia sa viziteze unele dintre cele mai frumoase tari ale Europei: Franta, Italia, Spania, Portugalia, Grecia,  dar si Cipru si Turcia. Senior Voyage este insa un brand cu o dezvoltare foarte rapida. De aceea, in fiecare nou sezon, in portofoliul nostru veti gasi noi si noi destinatii.

Club Card Senior Voyage 1Reduceri prin Senior Voyage Club Card

Pentru a câstiga loialitatea turistilor, am creat un sistem de reduceri care graviteaza in jurul cardurilor Senior Voyage Club. Modul de obtinere al acestora, precum si regulamentul dupa care ele functioneaza sunt disponibile.

Despre Senior Voyage


Despre Senior Voyage » conceptul gratie caruia cetatenii de peste 55 de ani (si nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic redus, in perioada octombrie–mai.