OFERTE CRACIUN BAILE HERCULANE 2021
OFERTE CRACIUN BAILE HERCULANE 2021

CRACIUN ROMANIA 2021

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de Craciun, acess facillitati in functie de hotel ales, etc.  Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Oferte au expirat
00 : 00 : 00 : 00
zile ore minute secunde

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Craciun in Baile Herculane?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Ce hoteluri din Baile Herculane au restaurant propriu?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Diana, Grand Hotel Minerva Resort Spa, Hotel Holiday Maria sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Diana, Grand Hotel Minerva Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au piscina exterioara.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane?

Hotel Ferdinand, Golden Spirit sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane.

Solicita oferta