🎄Oferte Craciun Baile Herculane 2023
🎄Oferte Craciun Baile Herculane 2023

🎁 Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel/pensiune

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de Craciun, acess facillitati in functie de hotel ales, etc.  Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Oferte expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Baile Herculane

Băile Herculane este un oraș-stațiune situat în județul Caraș-Severin, Banat, România. Amplasarea pe râul Cerna, între Munţii Mehedinţi şi Munţii Cernei îi conferă un avantaj din punct de vedere cultural și geografic. Orașul este localizat într-o zonă de confluenţă geografică și culturală bănăţeană, oltenească şi transilvăneană. Băile Herculane se află în apropierea graniţei cu Serbia, la aproximativ 2 ore distanță de la aeroportul internațional Traian Vuia și la aproximativ 30 minute de Orșova, orașul de pe malul Dunării.

De asemenea, în apropierea orașului Băile Herculane se află două mari orașe, Drobeta-Turnu Severin, la 41 km. și Reșița la 106 km. Orașul Băile Herculane este situat pe Valea Cernei și reprezintă una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare din țară, frecventată încă de pe vremea romanilor.

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Craciun in Baile Herculane?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Ce hoteluri din Baile Herculane au restaurant propriu?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Diana, Grand Hotel Minerva Resort Spa, Hotel Holiday Maria sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Diana, Grand Hotel Minerva Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au piscina exterioara.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane?

Hotel Ferdinand, Golden Spirit sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane.

Solicita oferta