🌲 Oferte Craciun Calimanesti - Caciulata 2023
🌲Oferte Craciun Calimanesti - Caciulata 2023

🎁 Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel/pensiune

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de Craciun, acess facillitati in functie de hotel ales, etc.  Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Oferte expirate
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Craciun in Calimanesti-Caciulata?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Calimanesti Caciulata?

Hotel Traian, Hotel IZVOARE, Hotel Central, Hotel Casa Romaneasca, Complexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Calimanesti Caciulata.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Calimanesti Caciulata?

Hotel TraianHotel IZVOAREHotel CentralHotel Casa RomaneascaComplexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Calimanesti Caciulata.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Calimanesti Caciulata?

Hotel TraianHotel CentralHotel Casa RomaneascaComplexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Calimanesti Caciulata.

Solicita oferta