Early Booking Eforie Nord 2022 | Litoral Romania 2022

Oferte este valabila pana la 30.04.2022.

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta si card vacanta!

Descriere Eforie Nord

Eforie este o statiune de vacanta populara, cu servicii turistice la preturi accesibile tuturor, cu plaja ce se intinde pe 4 km si cu o promenada ce isi asteapta turistii an de an pentru plimbari in serile racoroase de vara.

Cei mai putini activi se pot racori cu bauturi pe toate gusturile la multitudinea de restaurante si terase pregatite sa satisfaca pana si cel mai mofturos client.

Tineri in cautare de distractie, familii cu copii in cautarea unui sejur relaxant, seniori in cautarea unui sejur cu tratament balnear sau doamne in cautarea unui centru SPA de lux; pentru toti acestia, statiunea Eforie este solutia! Pensiuni si hoteluri economice de 2* si 3* pentru turistii cu buget mai restrans, hoteluri de 4* cu grad ridicat de confort sau apartamente in regim hotelier; la toate acestea Eforie vine cu oferte de cazare atractive.

Centre balneare mai mici precum hotel Petrolul, hotel Traian, hotel Bran Brad Bega sau mai mari precum Complex Steaua de Mare sau hotel Europa sunt doar cateva dintre hotelurile cu baza de tratament din Eforie Nord, unele fiind deschise si in perioada de extrasezon.

Apa sarata si namolul terapeutic din lacul salin Techirghiol sunt doar doi dintre factorii naturali. Brand-uri precum Gerovital sau Techir au luat nastere datorita acestora. Eforie Nord, Eforie Sud si Techirghiol. Acest trio imbina perfect turismul balnear si cel recreativ.

Ce poti face in Eforie Nord

  • sa te bucuri de plimbarile prin spatiile verzi bogate si de umbra generoasa pe care arborii o asigura.
  • sa incerci o experienta culinara greceasca la “Taverna Santorini” Eforie dar si cele 2 restaurante pescaresti emblematice “Pescaria lui Matei” si “Golful Pescarilor”
  • sa iti imbunatatesti tonusul fizic si mental la un centru SPA.
  • sa petreci o zi intreaga sub razele soarelui la Eforie Aqua Park.
  • sa faci o baie in lacul salin Techirghiol (nu trebuie sa stii sa inoti, salinitatea apei te va tine la suprafata).
  • sa incerci produsele autohtone Techir.
Solicita oferta