Early Booking Mamaia 2021 | Litoral Romania 2021

Rezervi acum, platesti la anul!

Oferte este valabila pana la 31 decembrie 2020.

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta si card vacanta!

Descriere Mamaia

Mamaia este cea mai cautata statiune de pe litoralul Marii Negre si are alaturi un oras plin de viata, Constanta, ce ofera vizitatorilor sai o zona incarcata de istorie. Centrul vechi al orasului este impanzit de cladiri vechi si cochete, iar pe strazile acestuia gasiti bistro-uri si terase unde va puteti savura cafeaua linistiti. Cand spui Mamaia te gandesti la stralucire, vreme insorita, nisip fin, liniste, dar si distractie in zona de cluburi Mamaia Nord.

Este, fara indoiala, cea mai importanta statiune din Romania, datorita serviciilor deosebite si diversificate pe care le ofera. Ofertele de cazare in Mamaia sunt extrem de variate, plecand de la hoteluri economice, pana la hoteluri de lux cu regim de masa all inclusive. Pentru a completa gama de oferte de cazare pe litoral si pentru cei ce isi doresc mai multe intimitate si confortul casei, statiunea Mamaia vine cu oferte de cazare pentru apartamente in regim hotelier.

Acestea le puteti gasi in zona Cazino - pentru a putea simti vibratiile si forfota statiunii; in zona Mamaia Sat – pentru liniste, plaji largite si plimbari romantice pe noua faleza, si nu in ultimul rand, in zona de cluburi Mamaia Nord – pentru distractie in cluburile de pe plaja sau in cluburile de lux, ce ofera o atmosfera speciala si aduna tinerii la evenimente ce tin pana in zori.

Statiunea Mamaia a fost intotdeauna cel mai „fierbinte” si atractiv punct de pe litoral, dar de la an la an ofera mai mult. Turistii straini, dar si celebritatile noastre, aleg Mamaia ca destinatie de vacanta. Pentru ca nu este doar un loc unde poti sta intins pe plaja si sa faci o baie de soare, este un loc unde cuvantul „plictiseala” nu exista. Cafenele, restaurante, magazine, spatii de joaca pentru copii, parc acvatic, spectacole in aer liber, terenuri de sport, toate acestea le gasiti indealungul statiunii.

Mamaia este situata la limita nordica a orasului Constanta.

Ce poti face in Mamaia

 • sa vezi statiunea de sus cu telegondola;
 • sa te lasi purtat pe multitudinea de topogane din parcul acvatic Aqua Magic;
 • sa faci o plimbare cu varaporasul pana pe Insula Ovidiu unde poti savura o masa pescareasca;
 • sa te plimbi prin Micro Rezervatie, sa admiri spectacolele delfinilor si sa te lasi purtat printre stele la Planetariu;
 • sa te distrezi pana la rasarit in faimoasele cluburi (Fratelli, Ego, Breeze, Crazy);
 • sa petreci o zi in Centrul Vechi Constanta, faleza, cazinoul, acvariul, Piata Ovidiu si Portul Tomis iti vor incanta privirea.

Cai de acces

Mamaia incepe la limita nordica a orasului Constanta la circa 500 m de cartierul Delfinariu si 300 m de cartierul Tomis Nord.

Accesul se face din aceste cartiere pe jos sau din oras cu autobuze (40, 23) si microbuze (301, 302, 305).

Early Booking Mamaia 2021 | Litoral Romania 2021

Rezervi acum, platesti la anul!

Oferte este valabila pana la 31 decembrie 2020.

Prin intermediul conceptului ,,Rezervi acum, platesti la anul" veti putea beneficia de tarife preferentiale cu conditii de plata si anulare speciale.

Conditii de plata:

 • AVANS 20% din costul sejurului pana la REZERVARE;
 • Diferenta 30% din costul sejurului pana la 14.03.2021;
 • Restul de 50% din costul sejurului pana la 31.05.2021;

Conditii de anulare:

 • penalizare 20% din costul sejurului incepand cu 15.01.2021;
 • penalizare 50% din costul sejurului incepand cu 15.03.2021;
 • penalizare 100% incepand cu 01.06.2021;

RECOMANDAM ASIGURAREA STORNO - va asigura vacanta in caz de imbolnavirea a dumneavostra sau a familiei dumneavoastra.

In cazul unor modificari de nume, numar de persoane, tariful rezervarii va fi recalculat la suma intreaga, fara reducerea initiata(oferta standard fara earaly booking).

Oferta este limitata.

Solicita oferta