Excursii in Romania 2023 🚍️ Circuite in Romania 2023

🌸 Cazare + Transport Auto + Excursii + Ghid

Excursii Romania 2023 | Descoperiti frumusetile tarii prin circuite si excursii turistice prin Romania in vacanta din 2023.

Va propunem sa descoperiti frumusetile tarii, istoria locuitorilor ei, va invitam sa va bucurati de tot ce tara dintre Dunare si Carpati poate sa ofere.

Pentru a intelege ce inseamna o vacanta in ROMANIA trebuie sa calatoriti de la munte la mare, apoi in Delta si nu in ultimul rand in zonele cetatilor medievale si ale manastirilor bucovinene sau sa vizitati bisericile de lemn din Maramures.

Alegeti sa petreceti o vacanta in Romania in anul 2022 pentru aceasta experienta inedita cu una dintre ofertele noastre de circuite in Romania.

vezi mai mult

Intrebari frecvente

Pot plati cu card de vacanta o excursie sau un circuit in Romania?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii ...

Ce include pretul unei excusii sau unui circuit?

Pretul poate include: transport cu autocarul, masa mic dejun sau demipensiune, cazare in hoteluri de la 2 - 4 stele, ghid insotitor pe intreaga distanta.

Solicita oferta