Disponibilitate

Cere Oferta

General

Hotel Craiasca Ocna Sugatag sejur 6 nopti cazare in camera dubla, masa pensiune completa, tratament 4 proceduri/zi/persoana, doua consultatii medicale.

Adresa: Ocna Sugatag, str. Unirii nr. 7, cod 437205, jud. Maramures.

Hotel Craiasca Ocna Sugatag este situat in statiunea Ocna Sugatag, situata la 10 km. de Vadu Izei, pe dealul care desparte Valea Marei de Valea Cosaului. Hotelul Craiasca este situat in centrul statiunii Ocna Sugatag, langa bazinele cu apa sarata.

Hotel Craiasca Ocna Sugatag ofera acces gratuit la 3 piscine cu apa minerala precum si un restaurant care serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

» Structura de cazare » Restaurant  » Oferta Tratament »  Descarca oferta PDF

Oferta Tratament 2017 » Hotel Craiasca Ocna Sugatag

 • minim 6 nopti cazare;
 • lei/zi/persoana
Tip camera

05.04 – 30.06.2017

01.09 – 15.12.2017

01.07 – 31.08.2017
Loc in camera DBL Superioara 115 lei 130 lei
Camera SINGLE Superioara 145 lei 166 lei
Pat Suplimentar 35 lei/zi

Pretul INCLUDE

 • Cazare: loc in camera dubla / single;
 • Masa: Pensiune Completa – meniu fix;
 • Tratament: minim 5 zile de tratament cate 4 proceduri/zi/persoana si doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare);
 • Acces Gratuit: la strandul exterior si bazinele interioare, in perioada de functionare a acestora.

NOTA:

 • Turistii trebuie sa se prezinte cu: biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cu adeverinta de plata a asigurarilor de sanatate sau cupon de pensie si card de sanatate activat.
 • In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere si cardul de sanatate, pentru pachetele cu tratament inclus se va plati un supliment de 30 lei/zi/persoana (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

Pretul NU INCLUDE:

 • Taxa de statiune si se achita la receptia hotelului in ziua cazarii;
 • Transportul;

Structura de cazare

Hotel Craiasca Ocna Sugatag are o capacitate de cazare de 174 de locuri distribuite in diferite tipuri de camere, respectiv:

 • 41 camere duble 2*,
 • 18 camere duble 2* +
 • 3 apartamente 2**+.

Toate camerele si apartamentele sunt mobilate funcsional, cu TV prin cablu, o zona de relaxare, un minibar, baie proprie dotata cu baie cu dus si articole de toaleta gratuite.

Restaurant

Hotel Craiasca Ocna Sugatag dispune de un restaurant propriu 2** cu o capacitate de 307 locuri; Gradina de vara; Bar de zi.

Baza de tratament

Hotel Craiasca Ocna Sugatag are baza de tratament proprie a hotelului are o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni:

 • reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice.

Proceduri majore: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.

Hotel Craiasca Ocna Sugatag

Hotel Craiasca Ocna Sugatag sejur 5 nopti cazare in camera dubla, masa pensiune completa, tratament 4 proceduri/zi/persoana, doua consultatii medicale.Hotel Craiasca 2** Ocna Sugatag, Oferta Craiasca Ocna Sugatag, Sejur Hotel Craiasca Ocna Sugatag, Vacante Hotel Craiasca Ocna Sugatag, Cazare Hotel Craiasca Ocna Sugatag, Oferte 2017 – 2018 Ocna Sugatag, Seju 2017 – 2018 Ocna Sugatag, Vacante Ocna Sugatag, Tratament Ocna Sugatag, Oferte Tratament Ocna Sugatag

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf HOTEL CRAIASCA OCNA SUGATAG oferta 2017
sejur minim 6 nopti

Ne pare rau, nu sunt inca recenzii pentru cazare.

Cazare Ocna Sugatag

Cazare Ocna SugatagCazare Ocna Sugatag, oferte pachete tratament ce includ cazare, masa mic dejun, demipensiune, pensiune completa, tratament balnear in Ocna Sugatag. Cazare Ocna Sugatag, oferte sejur vacante si tratament in statiunea balneo climaterica Ocna Sugatag. Statiunea Ocna Sugatag este situata in judetul Maramures, la  o numai 10 km de Vadul Izei, pe un deal care desparte Valea Marei

Harta

Istorie si Cultura

Localitatea Ocna Șugatag a fost atestată documentar în anul 1355, iar celelalte localități (Breb, Hoteni, Sat-Șugatag) în 1360, istoria lor fiind strâns legată de exploatarea sării. În documentul din 1355 se pomenește de existența, în marginea dinspre Ocna Șugatag, a satului Giulești, a unui drum care ducea la ocnele de sare, folosite de maramureșenii care veneau aici să se aprovizioneze cu sare. Descoperirile arheologice, precum și alte documente istorice, atestă că populația zonei exploata sarea din vremuri străvechi.


Cititi mai mult