🏖️ Oferte Litoral Bulgaria 2023 🔆

🏖️ Vacante Litoral Bulgaria 2023 🔆 Oferte All Inclusive Bulgaria 2023

Litoralul Bulgaresc este o destinatie de vacanta mai completa, cu mai multe posibilitati de agrement si de petrecerea a timpului in statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena, Sanny Day, Varna, Sunny Beach, Elenite, Obzor, Nessebar, Pomorie, Duni, Sozopol.

⛱️ Oferte All Inclusive in Bulgaria 2023 - fara transport

Albena Oferte Early Booking 2023
de la 4967
2 Adulti / Noapte
Balchik Oferte Early Booking 2023
de la 16
2 Adulti / Noapte
Nisipurile de Aur Oferte Early Booking 2023
de la 4967
2 Adulti / Noapte
Constantin & Elena Oferte Early Booking 2023
de la 25
2 Adulti / Noapte
Sunny Day Oferte Early Booking 2023
de la 68
2 Adulti / noapte
Varna Oferte Early Booking 2023
de la 14
2 Adulti / Noapte
Sunny Beach Oferte Early Booking 2023
de la 11
2 Adulti / Noapte
Obzor Oferte Early Booking 2023
de la 17
2 Adulti / Noapte
Elenite Oferte Early Booking 2023
de la 16
2 Adulti / Noapte
Nessebar Oferte Early Booking 2023
de la 19
2 Adulti / Noapte
Pomorie Oferte Early Booking 2023
de la 19
2 Adulti / Noapte
Duni Oferte Early Booking 2023
de la 88
2 Adulti / Noapte

Litoral Bulgaria 🔆

Litoralul Bulgarsc are o lungime de 354 km, dintre care 200 km sunt plaje cu nisip, litoralul din Bulgaria oferă cazare în peste 30 stațiuni unde puteți rezerva un sejur All inclusive la mare.

Litoralul Bulgăresc al Mării Negre începe de la Capul Kartal la granița cu România și se termină la vărsarea râului Rezovska la granița cu Turcia. La Durankulak și Shabla există plaje întinse cu nisip și mai multe lacuri de coastă, iar la Tyulenovo, Kamen Bryag și Cap Kaliakra coasta este abruptă, formată din calcare și conglomerate sarmațiane roșii dure, care coboară de la o înalțime de 70 de metri până în mare. Lângă Balcic și Kavarna, stâncile de calcar sunt tăiate de văi împădurite.

Topografia litoralului din jurul stațiunilor Albena și Nisipurile de Aur este deluroasă, cu un caracter de alunecare de teren pronunțat tipic, ca niște trepte.

Litoralul bulgăresc din partea de sud are plaje largi și lungi, spre deosebire de cel din nord, a cărui topografie este mai stâncoasă.

Intrebari frecvente

Care sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc?

Unde sunt cele mai mari plaje din Bulgaria?

Bulgaria reprezinta una dintre cele mai indragite destinatii pentru vacantele de vara si de iarna mai ales datorita ofertelor pentru sejur all inclusive de pe litoral ce au un excelent raport calitate – pret.

Statiunile preferate de pe litoralul Bulgariei sunt de cele mai multe ori Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena.

Trebuie Viza si Pasaport pentru Bulgaria?

Pentru cetateti UE nu este necesara viza pentru a intra in Bulgaria. Intrarea in Bulgaria pentru cetateni Romani care doresc sa meraga in vacata in Bulgaria se poate face in baza Carti de Identitate ssau a Pasapotului valabil minim 6 luni de la data intoarceri.

MAE - https://www.mae.ro/node/3677

SFATURI UTILE

Moneda nationala este - LEVA puteti schimba atat din tara, la casele de schimb care detin moneda sau localIn localitatile de granita se mai accepta si plata in lei la hotelurile din statiunile turistice puteti plati cu cardul la check-out diversele facilitati extra.

Vinieta-E este valabilă si obligatorei în Bulgaria din 2019. Nu trebuie să mai lipiţi nicio etichetă pe parbriz, ci puteţi înregistra comod online autovehiculul dvs. Vinienta Online - https://ro.vinetki.bg/ro/

MAE - https://www.mae.ro/node/3677

 

Care este cea mai buna perioada de calatorie in Bulgaria?

Daca doriti soare, mare si caldura, cea mai buna perioada este cea de vara, cand temperaturile ajung la aproximativ 30 de grade. Perioadele de primavara si toamna sunt caracterizate prin temperaturi medii de 23, respectiv 17 grade Celsius, in timp ce in anotimpul rece zona montana este o destinatie potrivita pentru amatorii de sporturi de iarna.

Informatii COVID-19 pentru BULGARIA - MAE

 

Informaţii actualizate COVID-19 - Click detalii ...

Alte detinatii in Bulgaria

×

PROGRAM DE LUCRU

In perioda 29.05 – 05.06.2023 agentia de turism EURO TEAM TRAVEL este INCHISA. Raspundem pe e-mail doar la rezervarile efectuate pe site. Multumim pentru intelegere. Echipa EURO TEAM TRAVEL
Solicita oferta