Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Nord

Lucruri de facut - generale

Cazare Eforie Nord, oferte sejur vacante in Eforie Nord, sejur minum 6 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, facilitati pentru copii, cazare Eforie Nord in hoteluri, vile sau pensiuni de la 2 – 4 stele.

Descriere

Cazare Eforie NordStatiunea Eforie Nord este a doua mare statiune a litoralului romanesc. Pozitionata la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia, statiunea Eforie Nord este o statiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate. Imbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca statiunea sa fie deschisa turistilor pe durata intregului an. Bazele de tratament din statiune atrag anual un numar mare de turisti romani si straini, oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona.

Statiunea Eforie Nord isi schimba infatisarea de la an la an. Pe langa hotelurile si terasele cu renume din statiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase sau restaurante noi, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

 » Plaja » Clima » Cazare Eforie Nord » Tratament » Descarca Oferta PDF

Clima

Clima marina in statiunea Eforie Nord este caracterizata de veri fierbinti (temperatura medie în luna iulie depasește 22 grade Celsius).

Iarna in statiunea Eforie Nord – ierni blande, cu strat subtire de zapada (temperatura medie în ianuarie este de 0 grade Celsius) si de precipitatii scazute (cca 400 mm anual).

Vara in statiunea Eforie Nordverile sunt calduloase, soarele stralucește 10-12 ore pe zi, nebulozitatea fiind minima.

Plaja

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii Eforie Nord are o lungime de aproximativ 4 km iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada in statiunea Eforie Nord.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii Eforie Nord plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din statiunea Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Cazare Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord nu include multe hoteluri, de aceea o mare parte dintre locurile de cazare disponibile in statiune sunt oferite de vile si pensiuni turistice. In ultimii ani, statiunea Eforie Nord s-a extins constant, astfel ca totalul locurilor de cazare se invarte in jurul cifre de 19 de mii.

Majoritatea hotelurilor incluse in circuitul turistic sunt construite in perioada comunista, iar cateva au fost renovate si reclasificate: Complex Brad-Bran-Bega, Hotel Belona, Hotel Astoria, Hotel Apollo, Hotel Meduza, Hotel Petrolul, Hotel Minerva, etc.

Statiunea Eforie Nord nu include nicio unitate de 5 stele, iar hotelurile de 4 stele sunt in numar de sase:

 • Hotel Europa 4* Eforie Nord;
 • Hotel Bega 4* Eforie Nord;
 • Hotel Bran 4* Eforie Nord;
 • Hotel Brad 4* Eforie Nord;
 • Hotel Delfinul 4* Eforie Nord;
 • Hotel Miraje 4* Eforie Nord;

Majoritatea hotelurilor din statiunea Eforie Nord sunt unitati de categoria 3 si 2 stele, ceea ce face ca statiunea sa fie una usor accesibila. Vilele si pensiunile din statiunea Eforie Nord sunt numeroase, iar majoritatea ofera facilitati si conditii de cazare foarte bune:

 • Vila Cube Eforie Nord;
 • Vila Coralis Eforie Nord;
 • Vila Colonial Eforie Nord;
 • Vila Casa cu Lei Eforie Nord;
 • Vila Diana Eforie Nord;
 • Vila Angely Eforie Nord;
 • Vila Green House Eforie Nord
 • Vila Trident Eforie Nord;
 • Pensiunea Roxana Eforie Nord;
 • Pensiunea Stemi Eforie Nord;

Datorita faptului ca statiunea apartine orasului Eforie mai exista si spatiile de cazare oferite de particulari, care insa nu ofera acelasi confort si servicii. In ceea ce priveste masa, pe langa restaurantele care apartin hotelurilor, in Eforie Nord sunt deschise in timpul sezonului estival numeroase terase si restaurante cu autoservire, pizzerii si patiserii unde puteti gasi preparate pentru toate gusturile si pentru orice buget: Restaurant Nunta Zamfirei, Restaurant Chandellier, Restaurant Stefanino, Restaurant si Pizzerie Acapulco, Kherhana La Stuf, Restaurant Pescarus, etc.

Tratament

In statiunea Eforie Nord va puteti bucura de efectele benefice ale factorilor naturali ai zone in cadrul clinicilor balneoclimaterice. Bazele de tratament functioneaza pe tot timpul anului si trateaza afectiuni reumatismale, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism. Tot aici se fac proceduri de intretinere si tratamente de infrumusetare, folosind produse profesionale renumite.

Doua dintre cele mai moderne baze de tratament ale statiunii Eforie Nord sunt Ana Aslan Helth SPA, parte a Hotel Europa, si clinica Efosan. Programele de SPA ale centrului Ana Aslan Helth SPA imbina cu succes factorii naturali, specifici statiunii (aer puternic ionizat, apa sarata si namol din lacul Techirghiol) cu procedurile clasice de tratament.

Centrul de tratament balnear este unul complex si include sali de hidroterapie, cabinete de masaj (masaj uscat/umed, terapeutic, presopunctura, anticelulitic si de relaxare), saloane de ingrijire corporala, sali de kinetoterapie, electro si magnetoterapie, sala de fitness, piscina interioara cu apa sarata din Lacul Techirghiol, jacuzzi si sauna. Dintre terapiile care se desfasoara in cadrul Centrul Ana Aslan Helth SPA amintim: baile cu namol, hidroterapia, kinetoterapia si electroterapie, diverse tehnici de masaj, masaj cu namol, sauna uscata sau umeda, dus-masaj Vichy, injectii cu Gerovital/Aslavital, terapii corporale cu pietre vulcanice, bai saline cu alge si bai cu struguri.

Baze de tratament sunt incluse in cadrul hotelurilor:

 • Hotel Traian 3* Eforie Nord;
 • Hotel Petrolul 3* Eforie Nord;
 • Hotel Europa 4* Eforie Nord;
 • Hotel Miraje SPA 4* Eforie Nord;

In statiuna Eforie Nord exista cateva complexe de magazine si bazaruri, atat in centru cat si in zona falezei.
De aici se pot cumpara produse si accesorii pentru plaja (prosoape, costume de baie, colace, saltele, umbrele, lotiuni etc), suveniruri si articole de imbracaminte si incaltaminte.

Cazare Eforie Nord

Agentia de turism Euro Team TravelCazare Eforie Nord, Oferte Cazare Eforie Nord, Sejur si Cazare Eforie Nord, Vacanta si Cazare Eforie Nord, Statiuni Litoral Romania, Oferte statiunea Eforie Nord, Sejur statiunea Eforie Nord, Vacante statiunea Eforie Nord, Cazare hotel statiunea Eforie Nord, Cazare vile statiunea Eforie Nord, Plaja din statiunea Eforie Nord, Vremea in statiunea Eforie Nord, Harta statiuni Eforie Nord, Obiective Turistice Statiunea Eforie Nord, Tratament Eforie Nord, Statiunea Balneo Eforie Nord, Romania Eforie Nord, Oferte Tratament statiunea Eforie Nord, Pachete Tratament statiunea Eforie Nord

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta

Sport & natura

In afara orelor petrecute pe plaja, sub razele soarelui, sau in valurile marii, statiunea Eforie Nord ofera si alte posibilitati de distractie si relaxare. In statiune puteti gasi terenuri de sport si de minigolf, locuri de joaca pentru copii, baze de agrement, sali de biliard, Teatru de Vara, piscine, etc. Iubitorii sporturilor nautice pot inchiria veliere si alte ambarcatiuni sau pot lua lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club, primul port privat de agrement din Romania, pe plaja din dreptul Hotelului Europa.

Harta

Istorie si Cultura

Istoria statiunii Eforie Nord se leaga de cea a localitatii vecine, statiunea Eforie Sud, cu care formeaza o unitate administrativa. Piatra de temelie a statiunii a fost pusa in anul 1894, atunci cand organizatia Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit in zona un sanatoriu balneoclimateric.

Cinci ani mai tarziu, alaturi de sanatoriu se ridica, pe malul marii, prima unitate de cazare din zona, denumita Hotel Movila (actual Hotel Parc, Eforie Sud), iar pe malul lacului Techirghiol se amenajeaza Baile Movila. In acest fel a luat nastere statiunea Movila-Techirghiol. Incepand cu anul 1920 in zona sunt construite numeroase vile, resedinte si case de vacanta ale elitelor vremii. De-a lungul timpului, statiunea s-a mai numit Carmen Sylva si Vasile Roaita. Pana in anul 1933 statiunea Eforie a apartinut de localitatea Techirghiol.

 

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Viza de calatorie

Nu este necesara viza pentru turistii din UE.

Video