Cazare Eforie Sud

Cazare Eforie Sud

Lucruri de facut - generale

Cazare Eforie Sud, oferte sejur vacante si cazare Eforie Sud in unitatile de cazare hoteluri, vile si pensiuni in statiunea Eforie Sud. Cazare Eforie Sud

Descriere

Cazare Eforie SudStatiunea Eforie Sud, Sejur, Vacante, Cazare statiunea Eforie Sud, plaja, harta, cazare hotel, vile, pensuni, harta si vremea in statiunea Eforie Sud, Romania. 

Statiunea Eforie Sud este o statiune estivala de mici dimensiuni, pozitionata in sudul litoralului, la aproximativ 18 kilometri de municipiul Constanta, intre Eforie Nord si Tuzla. Incadrata de Marea Neagra si Lacul Techirghiol, Eforie Sud este o statiune linistita, cu mult spatiu verde, unde factorii naturali din zona, namolul si apa sarata, sunt “exploatati” in beneficiul sanatatii.

» Plaja » Cazare Eforie Sud » Tratament » Acces » Descarca Oferta PDF

Plaja

Plaja din statiunea Eforie Sud nu este una generoasa si are o lungime de 2 kilometri. Din cauza eroziunii permanente, plaja statiuni Eforie Sud s-a restrans considerabil in ultimele decenii, ajungand sa fie foarte ingusta in multe dintre portiunile sale.

Faleza statiunii este una inalta, iar accesul catre plaja se face pe scari. Fenomenul de eroziune a afectat si faleza, care s-a prabusit in unele portiuni.

Pentru a proteja faleza statiunii, autoritatile locale au demarat proiecte de consolidare a acesteia.

Cazare Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud va ofera locuri de cazare in hoteluri, vile si pensiuni, majoritatea amplasate in apropiere sau chiar pe faleza din statiune. Multe dintre locurile de cazare ale statiunii sunt disponibile in hoteluri de 2 stele, construite in perioada comunista si nerenovate:

 • Hotel Magura Eforie Sud,
 • Hotel Suceava Eforie Sud,
 • Hotel Crisana Eforie Sud,
 • Hotel Riviera Eforie Sud,
 • Hotel Ancora Eforie Sud,
 • Hotel Gloria Eforie Sud, etc.

In statiune exista si hoteluri de 3 stele, unele dintre ele fiind recent construite:

 • Hotel Migador Eforie Sud,
 • Hotel Amurg Eforie Sud.

Avand in vedere clasificarea hotelurilor, putem spune ca Eforie Sud este una dintre cele mai accesibile statiuni ale litoralului romanesc. Vilele si pensiunile din statiunea Eforie Nord sunt numeroase si ofera conditii de cazare bune. Acest tip de cazare este preferat de multi turisti, deoarece multe dintre vile si pensiuni sunt imprejmuite de curte amenajata cu mese, scaune si gratare:

 • Vila George Cosbus Eforie Sud,
 • Vila Ene Eforie Sud,
 • Pensiunea Paradox Eforie Sud.

Cea mai mare parte dintre restaurantele si terasele din Eforie Sud sunt pozitionate pe faleza. Aici puteti gasi restaurante a la carte, autoserviri, patiserii si fast food-uri cu o varietate de mancaruri.

Baze de Tratament

Ca oricare dintre statiunile litoralului romanesc, si Eforie Sud este ideala pentru aerohelioterapie si talasoterapie. Pe malul Lacului Techirghiol functioneaza o baza de tratament in aer liber unde se pot face impachetari cu namol rece si bai in lac.

Aceste cure naturale sunt indicate in cazul unor afectiuni, precum: dureri reumatismale, dermatoze, hipotiroidie, limfatism, anemie secundara, rahitism, decalcifiere, oboseala cronica, slabiciune fizica, stari de dupa fracturi ale oaselor membrelor, etc.

Acces

 • Feroviar: pe linia CFR 800: Bucuresti – Constanta – Eforie Sud, statiunea Eforie Sud are gara cfr, 18 km sud de Constanta pe DN39 (E 87) si 25 km Nord de Mangalia;
 • Rutier: din Bucuresti: autostrada A2 Bucuresti – Mangalia;
 • Aerian: aerportul din Constanta.

Cazare Eforie Sud

Cod-QR-Euro-Team-Travel100x100Cazare Eforie Sud, oferte sejur vacante si cazare Eforie Sud in unitatile de cazare hoteluri, vile si pensiuni in statiunea Eforie Sud. Cazare Eforie Sud, Oferte Eforie Sud, Sejur Eforie Sud, Vacanta la Eforie Sud, Cazare Eforie Sud, Tratament statiunea Eforie Sud, Plaja statiunea Eforie Sud, Vremea in statiunea Eforie Sud, Baze de tratament in statiunea Eforie Sud, Obiective Turistice statiunea Eforie Sud, Harta in statiunea Eforie Sud, Romania

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/Judetul9,22 km2

Harta

Hotel Amurg Eforie Sud

Hotel Amurg Eforie Sud

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Eforie Sud
Hotel Amurg Eforie Sud este situat in zona central sudica a statiunii Eforie Sud la doar  200 m de p Oferte
Hotel Splendid Eforie Sud

Hotel Splendid Eforie Sud

1 noapte, Mic Dejun, Cazare Eforie Sud
Hotel Splendid Eforie Sud este situat pe faleza Marii Negre din Eforie Sud, la o distanta de numai 5 Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Obiective Turistice

 • Delfinariu Constanta;
 • Planetariu Constanta;
 • Microrezervatia Naturala Constanta;
 • Parcul Arheologic Constanta;
 • Acvariu Constanta;

Video