Cazare Jupiter

Cazare Jupiter

Lucruri de facut - generale

Cazare JupiterCazare Jupiter este o statiune de dimensiuni reduse, situata la aproximativ 40 de kilometri de Constanta si la doar 5 kilometri de orasul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ.

Primul lucru care va incanta odata intrati in statiune este vegetatia bogata care o infrumuseteaza si care, pe timpul verilor toride, asigura umbra si racoare.

Statiunea Jupiter este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare. Multe dintre restaurantele, magazinele si terasele din Jupiter sunt concentrate in jumatatea nordica a statiunii, in zona Lacului Tismana

» Vremea » Plaja » Cazare » Obiective Turistice

Majoritatea hotelurilor mari din statiune sunt situate aproape de mare si sunt dispuse perpendicular pe tarm. In sudul statiunii Jupiter, alipita acesteia, se gaseste o alta statiune mica, denumita Cap Aurora.

La fel de verde ca statiunile vecine, Cap Aurora este o locatie linistita si plina de farmec.

In zona, tarmul marii este mai inalt fata de plaja, iar hotelurile sunt asezate aproape de malul marii. Datorita pozitionarii, facilitatilor si factorilor naturali pe care ii ofera, statiunile Jupiter si Cap Aurora sunt ideale pentru relaxare si cure de tratament cu factori naturali: aer marin, apa sarata si soare.

Plaja din Jupiter

Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri “inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele. In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Cazare in Jupiter

In ciuda dimensiunilor lor, statiunile Jupiter si Cap Aurora au o baza de cazare destul de mare. Hotelurile din cele doua statiuni sunt clasificate la 3 stele si 2 stele, iar multe dintre ele au fost renovate si modernizate pentru a intruni exigentele turistilor actuali.Majoritatea hotelurile sunt adevarate oaze de relaxare si liniste, fiind inconjurate de spatiu verde bine ingrijit: Complexul Iris, Nalba si Mimoza, Hotel Tismana, Hotel Majestic, Hotel Delta.

In statiunea Jupiter, o parte dintre hotelurile mari sunt asezate chiar pe malul marii, perpendicular cu tarmul: Hotel Capitol, Hotel Meteor, Hotel Cometa si Hotel Olimpic. Statiunea Cap Aurora pune la dispozitia turistilor hoteluri care poarta numele unor pietre pretioase si semi-pretioase: Hotel Diamant, Hotel Topaz, Hotel Safir, Hotel Onix, Hotel Opal. Acestea sunt asezate pe tarmul marii, foarte aproape de plaja.

Statiunea Jupiter cuprinde suficiente restaurante, terase, autoserviri, fast food-uri si patiserii incat turistii sa isi potoleasca foamea cu preparate culinare foarte variate. Multe dintre aceste localuri sunt construite in zona de nord a statiunii, pe partea opusa marii.

Cazare Jupiter

Statiunea Jupiter, Romania, Oferte, Sejur, Vacante, Vremea, Cazare Jupiter, Foto , Harta, Obiective Turitice, Hotel, Jupiter, Statiuni Litoral Romania, Cazare Litoral Romania, Sejur Litoral Romania, Oferte Litoral Romania

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulPlaja are o lungime de 1 km

Sport & natura

Statiunea Jupiter este una linistita, la fel si Cap Aurora, cu toate acestea posibilitatile de distractie si relaxare nu sunt deloc limitate.

Sporturile nautice reprezinta o varianta excelenta de distractie pentru cei care iubesc apa. Adultii au posibilitatea sa faca plimbari cu skyjetul sau sa urmeze cursuri de scufundari.

Pentru copii exista o zona de agrement, amenajata pe lacurile ce leaga Jupiter de Neptun, unde acestia se pot plimba cu hidrobiciclete in forma de lebada. In statiune exista centre de distractii in care puteti juca biliard, bowling si tenis de masa. Terenuri de fotbal si volei sunt disponibilie pentru cei care doresc sa se distreze facand miscare.

Daca plimbarile simple va relaxeaza, atunci puteti "rataci" pe aleile si strazile umbroase ale statiunii sau pe plaja, bucurandu-va de briza care mangaie malul marii.

Harta

Istorie si Cultura

Statiune Jupiter intră în circuitul turistic în iulie 1968, primele hoteluri fiind „Atlas” și „Olimp”, împreună cu primele căsuțe ale „Satului de Vacanță Zodiac”, unitatea etalon fiind complexul „Paradis”.

Hotel Capitol Jupiter

Hotel Capitol Jupiter

5 Nopti, All Inclusive, Cazare Jupiter
Hotel Capitol Jupiter oferte sejur 5 nopti cazare cu all inclusive, parcare gratuita, acces piscina Oferte
Hotel Delta California Jupiter

Hotel Delta California Jupiter

5 Nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Hotel Delta California Jupiter oferte sejur 5 nopti cazare cu mic dejun, parcare gratuita, acces pis Oferte
Hotel Meteor Jupiter

Hotel Meteor Jupiter

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Hotel Meteor Jupiter este situat la 20 m de plaja, dispunand de 223 camere, lift, receptie moderna, Oferte
Hotel Olimpic Jupiter

Hotel Olimpic Jupiter

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Hotel Olimpic Jupiter este pozitionat in centrul statiunii Jupiter cu vedere si iesire pe plaja prop Oferte
Hotel Opal Jupiter

Hotel Opal Jupiter

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Hotel Opal Jupiter este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza di Oferte
Hotel Rio Jupiter

Hotel Rio Jupiter

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Hotel Rio Jupiter este situat in sudul litoralului romanesc la intrare in statiunea Jupiter – Cap Au Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Viza de calatorie

Nu este necesara viza de calatorie pentru turistii din UE.

Obiective Turistice

Obiective Turistice

  • Delfinariu Constanta;
  • Planetariu Constanta;
  • Microrezervatia Naturala Constanta;
  • Parcul Arheologic Constanta;
  • Acvariu Constanta;