Cazare Mamaia

Cazare Mamaia

Lucruri de facut - generale

Cazare Mamaia, RomaniaCazare Mamaia este o statiune turistica de vara a litoralului romanesc, pe malul vestic al Marii Negre. Este situata in nordul Municipiului Constanta, Romania, din care face parte.

Cazare Mamaia este o construita pe un grind litoral intre Marea Neagra si limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: “lacul laptos” in turceste). Grindul are o lungime de 8 km, insa o latime de doar 300 m.

» Vremea » Plaja » Acces » Cazare » Descarca Oferta PDF

Clima/Vremea

Clima marina este caracterizata de o temperatura medie anuala care depaseste 11 grade Celsius (in luna iulie temperatura medie este mai mare de 25 grade Celsius iar in luna ianuarie aceasta este de 0 grade Celsius). Apa Marii Negre are o mineralizare de 15,5 g/l si in timpul verii atinge o temperatura de 25-26 grade Celsius. Bioclimatul marin este bogat in aerosoli salini si in radiatie solara cu efect excitant asupra organismului. Indicatii terapeutice: hipotiroidism, limfatism, anemii secundare, rahitism, decalcifieri, unele afectiuni reumatismale. Pa malul marii sunt conditii ideale pentru: aerohelioterapie si talasoterap.

Plaja Mamaia

Plaja din statiunea Mamaia de aproape 8 km lungime si 100-200 m latime este cea mai mare de pe litoralul romanesc. Are nisip fin, numeroase amenajari si cea mai mare parte este concesionata hotelurilor sau intreprinzatorilor privati. Intrarea in apa este de regula lina si fara pietre sau scoici.

Plaja din statiunea Mamaia prezinta urmatoarele diferentieri de a lungul ei: Plaja din partea de sud la intrarea in Constanta este mai ingusta si mai pietroasa, cea din centru este lata, aglomerata si este zona unde se organizeaza cele mai multe evenimente pe plaja. Plaja din partea de nord a statiunii este cea mai bine amenajata si are nisipul cel mai bun.

Cazare Mamaia

Mamaia este cea mai mare statiune a litoralului romanesc, iar acest lucru se oglindeste si in capacitatea sa de cazare. Cele peste 70 de hoteluri si vile turistice de pana la 5 stele ofera impreuna aproximativ 30 de mii de locuri de cazare. Popularitatea de care se bucura statiunea a creat un mediu propice pentru construire de noi spatii de cazare, astfel ca, in ultimii ani, pe langa hotelurile cu traditie, au aparut constructii noi, care ofera conditii de cazare foarte bune:

 • Hotel Malibu Mamaia
 • Hotel Florida Mamaia
 • Hotel Palm Beach Mamaia
 • Hotel Laguna Mamaia
 • Hotel Club California Mamaia
 • Hotel Del MarMamaia
 • Hotel Richmond Mamaia

Pentru a tine pasul cu modernizarea statiunii, hotelurile vechi au fost si ele renovate, multe capatand un aer elegant si plin de rafinament:

 • Hotel Vega Mamaia
 • Hotel Rex Mamaia
 • Hotel Iaki Mamaia
 • Hotel FloraMamaia
 • Hotel SavoyMamaia
 • Hotel Golden Tulip Mamaia
 • Hotel Palas, Complex Mercur-Minerva Mamaia

Deoarece gusturile si pretentiile turistilor cresc de la un sezon la altul, din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport, saloane de infrumusetare si saloane de masaj in care turistii se pot relaxa si pot beneficia de tratamente de actualitate:

 • Hotel Iaki Mamaia
 • Hotel Vega Mamaia
 • Hotel Palm Beach Mamaia, Hotel Rex Mamaia,
 • Hotel Savoy Mamaia

Atat timp cate te afli in statiunea Mamaia nu trebuie sa iti faci griji legate de ceea ce mananci si unde. Restaurantele si terasele sunt numeroase, multe dintre ele fiind insirate de-o parte si de cealalta a falezei. De la fast food-uri si gelaterii pana la restaurante “pretentioase”, Mamaia le are pe toate. Puteti manca libanez, italieneste, chinezeste, turceste, greceste si chiar frantuzeste. Si, cel mai important, in Mamaia puteti manca pe saturate indiferent de bugetul pe care il aveti.

Cai de acces

Statiunea Mamaia incepe la limita nordica a orasului Constanta la circa 1000 m de cartierul Delfinariu si 500m de cartierul Tomis Nord. Accesul se face din aceste cartiere pe jos sau din oras cu autobuze (40, 23), microbuze (301, 302, 305) si tramvaiul 101 care are punct terminus statia Satul de Vacanta Mamaia. De retinut ca statiunea Mamaia este una din statiunile cele mai mari din Romania avand 8 km lungime.

Statiunea Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti , este si cea mai mare statiune din Romania cu o baza de cazare cuprinzand peste 60 hoteluri, dintre care 3 sunt de 5 stele, 5 de 4 stele, si exceptand 3 hoteluri de 1 stea restul sunt de 2 si 3 stele. Statiunea Mamaia dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe litoral pentru sporturile nautice. Investitiile facute in ultimii ani fac din Mamaia cea mai competitiva destinatie de vacanta pentru turistii romani.

Centrul statiunii Mamaia si promenada au fost refacute in intregime. In zona Cazinoului o frumoasa piateta cu fantana arteziana si chiosc pentru orchestrele care sustin program artistic in fiecare seara determina o multime de turisti sa petreaca serile calde de vara aici. O multime de restaurante, terase, baruri, cluburi, pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei,baschet. Dealtfel statiunea Mamaia este cunoscuta si pentru terenurile de tenis de buna calitate ceea ce face ca in fiecare sezon sa se organizeze diverse turnee de tenis. Sporturile nautice pot fi practicate cu succes fie pe mare (jet-sky -ing, plimbari cu barca, hidrobicicleta, etc) cat si pe lacul Siutghiol unde se practica wind-surfing, yachting, schi-nautic, parapanta.

La statiunea Mamaia se fac si plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. Discotecile si Cluburile numeroase din care cateva foarte mari si cu dotari occidentale sunt pline seara de seara si impun in statiunea Mamaia ca o destinatie de clubbing consacarata care poate rivaliza fara a exagera cu Ibiza sau Mykonos. Din anul 2003 statiunea Mamaia dispune de un Parc Acvatic Aqua Magic Mamaia aflat la intrarea in statiunea Mamaia, in zona de sud si exista si bine cunoscuta Telegondola Mamaia, unica in Romania care traverseaza statiunea Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino.

Fiind cea mai solicitata statiune din Romania pentru oferte turistice pe litoralul statiunea Mamaia sunt prezente in portofoliul oricarei agenti de turism din Romania si pe toate site-urile de promovare turistica. Din pacate inca statiunea Mamaia desi cu mare potential inca nu este o destinatie de vacanta suficient de cunoscuta in Europa.

Cazare Mamaia

Sigla Euro Team TravelCazare Mamaia este o statiune turistica de vara a litoralului romanesc, pe malul vestic al Marii Negre. Este situata in nordul Municipiului Constanta, Romania, din care face parte, Cazare Mamaia Romania, Cazare Hotel Mamaia, Litoral Romania Mamaia, Sejur Mamaia Romania, Vacanta Mamaia Romania, Plaja Mamaia, Distractie Mamaia, Oferte Mamaia Romania, Litoral Mamaia, Vremea in Mamaia,  Plaja Mamaia, Distractie Mamaia, Oferte Mamaia Romania, Litoral Mamaia, Vremea in Mamaia,  Plaja Mamaia, Distractie Mamaia, Oferte Mamaia Romania, Litoral Mamaia, Vremea in Mamaia

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta

Sport & natura

Esti plin de energie? Esti în cautare de senzatii tari? Vrei sa încerci ceva diferit in vara aceasta? Iti propunem sa intri în lumea sporturilor nautice de pe litoral, fie in apele inspumate ale Marii Negre, fie pe suprafata calma a lacului Siutghiol.

Kitesurfing

Unul dintre cele mai progresive sporturi la ora actuala. Kitesurfing-ul este un sport foarte nou, dezvoltat puternic in anii 90 si initiat, in principal, de windsurferi care-si doreau o mai mare libertate de miscare, mai multa viteza, posibilitatea de a aluneca pe apa si de a zbura, in acelasi timp. In Romania, pe litoralul nostru, kitesurfing-ul a luat amploare in ultimii trei ani.

Jet Ski

Aceasta varianta de distractie este, de fapt, o combinatie intre o barca obisnuita si o motocicleta. Daca te-ai dat o data cu asa ceva, nu te mai lasi. Senzatia pe care ti-o da jet ski-ul este unica, mai ales atunci cand parcurgi distante mai mari pe apa. Pasionatii spun ca senzatia de libertate este de neegalat.

Windsurfing

A luat nastere in anii ’60 si este prezent in Romania de prin anii 90. Este o combinatie de navigatie cu vela (de la care a luat vela) si surfing (de la care a imprumutat placa). Un sport extrem de apa care se practica folosind o placa (board) de 2-5 m lungime, propulsata de o singura vela atasata de placa cu o legatura rotativa si flexibila (Power-joint. Desi pare o mica ambarcatiune cu vela, windsurfing-ul ofera experiente deosebite fata de orice alt tip de ambarcatiune ce foloseste vela. Windsurf-ul a stabilit recordul absolut de viteza la ambarcatiunile cu vele.

Schi Nautic

Dupa cum ii spune si numele, schiul nautic este schiul practicat pe apa si tractat de o barca. Echipamentul este diferit de cel alpin si tehnicile sunt putin diferite, dar baza este cam aceeasi: echilibru, curaj si multa distractie. Inca de la inceputuri, in anii`20, acest sport a inceput sa adune din ce in ce mai multi practicanti.

Harta

Istorie si Cultura

Statiunea Mamaia

Mamaia, la nord de actuala stațiune, era inițial un sătuc dobrogean costier tipic, cu pescari greci și lipoveni, oieri români și crescători de cai tătari, denumirea provenind de la un proprietar tătar al locului din vremea stăpânirii turcești, pe nume Mamai. Amplasamentul actual al Mamaiei era neconstruit până în 1906, când apar primele cabine de lemn reunite sub două Pavilioane, terminate cu câte un foișor, și o punte care înainta în mare. Inaugurarea primelor construcții a avut loc pe 22 august 1906, acestea fiind amenajate după planurile arhitectului peisagist E. Recont, în urma extinderii portului către plajele existente din sudul Constanței și a mutării "băilor de mare" spre nord, respectiv în actuala Mamaia. Pentru a înlesni accesul turiștilor către Mamaia (mai precis spre ceea ce este acum zona Cazinoului din Mamaia), între gara Constanța și stațiune se montează o linie de cale ferată pe traseul ocupat astăzi se află Bulevardul Mamaia. Aceasta cale ferată a dispărut prin anii 1960.

Aceste prime construcții au reprezentat centrul activităților turistice din stațiune până la dispariția lor într-un incendiu în 1920. Imediat după încheierea Primului Război Mondial, stațiunea se dezvoltă și începe amenajarea ei, odată cu construirea rezidenței de vară a familiei regale, în actualul Club Castel. În anul 1935 se construiește Cazinoul iar în anul 1934 apare primul hotel, de fapt o vilă mare. Primul hotel în adevăratul sens, a fost Rex (1936), dar abia în 1957 încep să apară și hotelurile-bloc, primele fiind hotelul Parc și cel numit atunci București (actual IAKI), care și astăzi reprezintă două dintre hotelurile mai înalte ale Mamaiei. În perioada comunistă, la Mamaia s-au realizat o serie de construcții fără un plan de urbanizare, pentru a putea fi suportat valul de turiști atrași de nisipul fin. Dezvoltarea stațiunii a fost în două etape : între 1959-1965 s-a dezvoltat partea sudică, iar partea nordică a fost ridicată în mare parte în timpul lui Ceaușescu, adică între 1982-1985. În această perioadă, Mamaia a devenit un adevărat „aspirator de valută”, atrăgând nu numai turiștii români sau din celelalte țări comuniste, dar și un mare număr de „oaspeți” din „țările imperialiste”, adesea opozanți ai guvernelor apusene și membri sau alegători ai partidelor comuniste de acolo, bucuroși să-și cheltuiască banii de vacanță într-o „țară socialistă” ale cărei prețuri erau, pentru ei, foarte ieftine. Unul dintre cei mai adesea prezenți pe litoralul românesc dintre acești „oaspeți de onoare” străini a fost secretarul general al puternicului (atunci) Partid comunist din Franța : Georges Marchais. După 1989, Mamaia a fost în bună parte „uitată” de acești străini, devenind în schimb o destinație cu atât mai aglomerată de turiștii români, cu cât „biletele de vacanță” au dispărut, oricine are destui bani putând veni liber în stațiune. În anii 2000, aglomerația și chiar promiscuitatea erau atât de mari, încât municipiul Constanța a înfiinţat o stație de taxare la intrarea în stațiune, dar neavând temei legal, ideea a fost abandonată.

Hotel Albatros Mamaia

Hotel Albatros Mamaia

5 Nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Albatros Mamaia oferta sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, acces parcare gratui Oferte
Hotel Ambasador Mamaia

Hotel Ambasador Mamaia

5 Nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Ambasador Mamaia, oferte 5 nopti cazare in dubla, masa in restaurant propriu: mic dejun bufet Oferte
Hotel Astoria Mamaia

Hotel Astoria Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Astoria Mamaia oferta sejur 5 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, p Oferte
Hotel Aurora Mamaia

Hotel Aurora Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Aurora Mamaia sejur 5 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez,  avand dotari de 3 stele, piscin Oferte
Hotel Bavaria Blu Mamaia

Hotel Bavaria Blu Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Bavaria Blu Mamaia sejur 6 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun bufet suedez, acces pisci Oferte
Hotel Bicaz Mamaia

Hotel Bicaz Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Bicaz Mamaia sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun bufet suedez, amplasat pe plaja Oferte
Hotel Blue Beach Mamaia

Hotel Blue Beach Mamaia

5 Nopti, Cazare Mamaia
Hotel Blue Beach Mamaia sejur 5 nopti in apartament fara masa, situat pe plaja, bucatarie utilata, a Oferte
Hotel Caraiman Voila Mamaia

Hotel Caraiman Voila Mamaia

5 Nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Caraiman Voila Mamaia sejur 5 nopti cazare in dubla cu mic dejun, piscina exterioara, pe malul Oferte
Hotel Central Mamaia

Hotel Central Mamaia

6 Nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Central Mamaia  sejur minim 6 nopti cazare in camera dubla cu masa mic dejun, acces piscina si Oferte
Hotel Comandor Mamaia

Hotel Comandor Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Comandor Mamaia oferta early booking, sejur minim 5 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sa Oferte
Hotel Condor Mamaia

Hotel Condor Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Condor Mamaia oferta early booking, sejur minim 5 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sau Oferte
Hotel Dacia Sud Mamaia

Hotel Dacia Sud Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Dacia Sud Mamaia oferte sejur minim 6 nopti, masa demipensiune,  la 10 m de plaja, parcare si Oferte
Hotel Del Mar Mamaia

Hotel Del Mar Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Del Mar Mamaia 4 stele este situat in sudul statiunii Mamaia, vis-a-vis de hotelurile Bavaria Oferte
Hotel Dorna Mamaia

Hotel Dorna Mamaia

5 Nopti, All Inclusive, Cazare Mamaia
Hotel Dorna Mamaia oferta sejur 5 nopti cazare cu all inclusive, acces piscina, la 100 m de plaja, p Oferte
Hotel Dunarea Mamaia

Hotel Dunarea Mamaia

5 Nopti, Cazare Mamaia
Hotel Dunarea Mamaia sejur min 5 nopti cazare aproape de plaja, acces internet wifi, parcare, aproap Oferte
Hotel Flora Mamaia

Hotel Flora Mamaia

7 nopti, Cazare Mamaia
Hotel Flora Mamaia sejur min 7 nopti cazare aproape de plaja, acces internet wifi, parcare, piscina, Oferte
Hotel Florida Mamaia

Hotel Florida Mamaia

6 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Florida Mamaia sejur 6 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, hotelul include bar, centru Oferte
Hotel Gociman Mamaia

Hotel Gociman Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Gociman Mamaia sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, acces piscina, internet wire Oferte
Hotel Grand Astoria Mamaia

Hotel Grand Astoria Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Grand Astoria Mamaia oferte sejur 5 nopti cazare cu mic dejun, acces wifi gratuit, parcare gra Oferte
Hotel Hawaii Mamaia

Hotel Hawaii Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Hawaii Mamaia oferte sejur 5 nopti cazare cu mic dejun, acces wifi gratuit, parcare gratuita, Oferte
Hotel Laguna Mamaia

Hotel Laguna Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Laguna Mamaia sejur minim 5 nopti cazare cu mic dejun pentru doua persoane, acces la parcare, Oferte
Hotel Lido Mamaia

Hotel Lido Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Lido Mamaia sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, parcare gratuita, wi-fi in hote Oferte
Hotel Lotus Mamaia

Hotel Lotus Mamaia

5 Nopti, Cazare Mamaia
Hotel Lotus Mamaia sejur 5 nopti cazare in camera dubla, fara masa, la 50 m de plaja, parcare cu pla Oferte
Hotel Majestic Mamaia

Hotel Majestic Mamaia

6 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Majestic Mamaia sejur 6 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, parcare gratuita, picina in Oferte
Hotel Malibu Mamaia

Hotel Malibu Mamaia

7 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Malibu Mamaia sejur 7 nopti cazare cu mic dejun, acces piscina gratuit, parcare gratuita, inte Oferte
Hotel Marea Neagra Mamaia

Hotel Marea Neagra Mamaia

3 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Marea Neagra Mamaia este situat in cea ma frumoasa si mai animata statiune de pe litoralul rom Oferte
Hotel Mercur Minerva Mamaia

Hotel Mercur Minerva Mamaia

B-dul Mamaia 90001, Mamaia, Cazare Mamaia
Hotel Mercur Minerva Mamaia este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la aproximativ 50 de Oferte
Hotel National Mamaia

Hotel National Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel National Mamaia 2 stele este amplasat in zona centrala a statiunii, aproape de Cazino, in veci Oferte
Hotel Orfeu Mamaia

Hotel Orfeu Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Orfeu Mamaia sejur minim 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus, acces piscina ext Oferte
Hotel Oxford Mamaia

Hotel Oxford Mamaia

1 noapte, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Oxford Mamaia 3 stele este amplasat in dreptul sensului giratoriu de intrare in statiune dinsp Oferte
Hotel Palas Mamaia

Hotel Palas Mamaia

6 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Hotel Palas Mamaia sejur minim 6 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, aer conditionat, tv + ca Oferte
Hotel Palm Beach Mamaia

Hotel Palm Beach Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Palm Beach Mamaia are un restaurant, acces WiFi gratuit si un centru de fitness disponibil gra Oferte
Hotel Parc Mamaia

Hotel Parc Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Parc Mamaia 4 stele este amplasat in sudul statiunii Mamaia, aproape de intrare dinspre Delfin Oferte
Hotel Perla Mamaia

Hotel Perla Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Perla Mamaia 3 stele este amplasat in sudul statiunii, in zona Telegondolei si a parcului Aqua Oferte
Hotel Regal Mamaia

Hotel Regal Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Cazare Mamaia
Hotel Regal Mamaia 4 stele este amplasat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Siutghiol, Oferte
Hotel Rex Mamaia

Hotel Rex Mamaia

Bulevardul Mamaia 90001, Cazare Mamaia
Hotel Rex Mamaia 5 stele este amplasat in partea de nord a statiunii mamaia, intre faleza si plaja. Oferte
Hotel Richmond Mamaia

Hotel Richmond Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Richmond Mamaia 4 stele este pozitionat in vecinatatea Hotelului Tomis, la mai putin de 100 de Oferte
Hotel Riviera Mamaia

Hotel Riviera Mamaia

7 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Riviera Mamaia sejur 7 nopti cazare cu mic dejun, in camera dubla standard, dubla VIP sau Stud Oferte
Hotel Romantic Mamaia

Hotel Romantic Mamaia

Bulevardul Mamaia Lot 23, Cazare Mamaia
Hotelul Romantic 3 stele a fost construit in vara anului 2010 fiind pozitionat pe malul lacului Siut Oferte
Hotel Savoy Mamaia

Hotel Savoy Mamaia

6 nopti, All Inclusive, Cazare Mamaia
Hotel Savoy Mamaia oferte sejur 6 nopti cazare in camera dubla, masa all inclusive, hotel pe plaja, Oferte
Hotel Scapino Mamaia

Hotel Scapino Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Scapino Mamaia se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat in centrul statiunii, in ve Oferte
Hotel Select Mamaia

Hotel Select Mamaia

7 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Select Mamaia este amplasat in partea sudica a statiunii, pe faleza in apropiere de hotelul Pe Oferte
Hotel Siret Mamaia

Hotel Siret Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Siret Mamaia este amplasat in nordul statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja, in vecina Oferte
Hotel Splendid Mamaia

Hotel Splendid Mamaia

1 noapte, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Splendid Mamaia 4 stele este amplasat pe malul Lacului Siutghiol, vis-a-vis de Hotel Pelican M Oferte
Hotel Sulina Mamaia

Hotel Sulina Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Pers/Sejur 661,00 Lei
Hotel Sulina Mamaia sejur minim 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun, parcare gratuita, inter Oferte
Hotel Tomis Mamaia

Hotel Tomis Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Tomis Mamaia este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja. Oferte
Hotel Unirea Mamaia

Hotel Unirea Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Unirea Mamaia 2 stele este amplasat in zona centrala a statiunii, la cativa pasi de plaja si d Oferte
Hotel Vega Mamaia

Hotel Vega Mamaia

5 Nopti, MD, Cazare Mamaia
Pers/Sejur 2.990,00 Lei
Hotel Vega Mamaia sejur 5 nopti cazare in camera dubla standard cu sau fara balcon cu mic dejun incl Oferte
Hotel Venus Mamaia

Hotel Venus Mamaia

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Venus Mamaia 2 stele este amplasat in centru statiunii, in vecinatatea hotelurilor Iaki si Riv Oferte
Hotel Victoria Mamaia

Hotel Victoria Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Hotel Victoria Mamaia 3 stele este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozi Oferte
Vila Coral Mamaia

Vila Coral Mamaia

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Mamaia
Vila Coral Mamaia oferte sejur mimim 5 nopti cazare, masa, parcare gratuita, internet gratuit in spa Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Viza de calatorie

Nu este necesara viza pentru turistii din UE.

Obiective Turistice

 • Aqua Magic Mamaia;
 • Insula Ovidiu;
 • Pontonul Mamaia;
 • Satul de vacanta Mamaia;
 • Telegondoa Mamaia.

Viata de Noapte Mamaia

Cand soarele apune in Mamaia, statiunea incepe sa vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile si discotecile sunt cateva din lucrurile care transforma statiunea intr-una dintre cele mai vizitate de pe malul Marii Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricarui iubitor de distractii. Ritmurile alerte, ringurile de dans spatioase, piscinele, concertele live si muzica buna sunt ingredientele pentru o viata de noapte pe care nu o vei uita si pentru care cu siguranta te vei reintoarce.

Mamaia este deasemenea locul ideal si pentru cei care prefera o atmosfera mai linistita. In ceea ce priveste terasele si restaurantele de la malul marii, oferta este atat de diversificata incat turistii pot alege sa se relaxeze intr-un loc nou in fiecare seara a sejurului lor.

Satul de Vacanta este locul care nu trebuie ratat cand mergeti in concediu. Plin de veselie si jocuri, acesta ofera instalatii de distractie atat pentru cei mici (trenulete, masinute), cat si pentru tineri si adulti.

Video