Cazare Neptun Olimp

Cazare Neptun Olimp

Lucruri de facut - generale

Cazare Neptun Olimp, oferta cazare in hotelurile din Statiunea Neptun Olimp, oferte sejur minim 5 nopti cazare si masa in hoteluri de la 2 – 5 stele in Neptun Olimp, Cazare Neptun Olimp 2016.

Cazare Neptun Olimp RomaniaCazare Neptun Olimp sunt amplasate la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunilor Neptun si Olimp se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter.

Datorita faptului ca cele doua statiuni se afla una in continuarea celeilalte, au fost inglobate intr-o singura statiune pe care oamenii o numesc Neptun Olimp.

Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata.

Statiunea Neptun Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care “ascund” hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

» Vremea » Cazare » Tratament » Obiective Turistice

Vremea in Neptun Olimp

Plajele statiunilor Neptun si Olimp nu comunica intre ele din cauza prezentei in zona a pontonului care apartine vilelor Protocolului de Stat. Ambele plaje sunt acoperite cu nisip ceva mai grosier decat cel prezent pe plajele din nordul litoralului. Intrarea in apa este usor inclinata, iar adancimea apei creste brusc.

Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste “La Steaguri” si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Iubitorii sporturilor pe nisip trebuie sa stie ca pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal.

Plaja din Olimp are un aspect mai diferit fata de cea din Neptun si asta se datoreaza golfurilor care o brazdeaza din loc in loc. Plaja este mai lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, si se ingusteaza treptata catre zona de sud, acolo unde este marginita de o faleza inalta. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele.

Cazare Neptun Olimp

Cazare Neptun Olimp, RomaniaHotelurile din statiunea Neptun – Olimp sunt inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros. O parte dintre ele sunt chiar “ascunse” in desisul verde, asigurand intimitate si linistea turistilor. In cele doua statiuni va stau la dispozitie hoteluri de 4 stele, 3 stele si 2 stele. Dintre hotelurile clasificate la 4 stele se remarca: Hotel Insula, Hotel Mediterraneo, Hotel Holiday Olimp, Hotel Boutique Shine si Hotel Cocor. Majoritatea hotelurilor de 3 stele prezente in statiunea Neptun Olimp au fost renovate in ultimii ani si ofera conditii de cazare si servicii foarte bune: Hotel Majestic, Hotel Recif, Complex Ciresica, Hotel Sulina, Hotel Lacul Racilor, Hotel Doina. Ultimul dintre ele are o baza de tratament moderna, care functioneaza intreg anul. In cele doua statiuni predomina unitatile de cazare de 2 stele. Toate aceste hoteluri au fost construite inainte de ani ’90, insa au fost imbunatatite de-a lungul timpului. De remarcat este ca hotelurile de 2 stele din statiunea Olimp sunt grupate in trei ansambluri hoteliere tematice. Unul dintre ele poarta nume de orase: Hotel Arad, Hotel Sibiu, Hotel Craiova, Hotel Slatina, un al doilea are o arhitectura interesanta si cuprinde Hotelurile Amfiteatru, Panoramic si Belvedere, iar al treilea cuprinde hoteluri ale caror nume amintesc de provinciile romanesti: Hotel Banat, Hotel Moldova, Hotel Crisana, Hotel Maramures, etc.

Tratament Neptun Olimp

Cazare Neptun-OlimpPlajele din Neptun si Olimp sunt propice pentru aerohelioterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece. In baza de tratament a hotelului Doina se pot trata boli reumatismale degenerative, boli reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.

Policlinica functioneaza in regim permanent si dispune de instalatii moderne si medici specializati. In incinta clinicii se cabinete de electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, sali de gimnastica, saloane pentru masaj, geriatrie, precum si un bazin cu apa de mare incalzita.

Obiective Turistice

» Delfinariu Constanta;
» Planetariu Constanta;
» Microrezervatia Naturala Constanta;
» Parcul Arheologic Constanta;
» Acvariu Constanta.

Cazare Neptun-Olimp, Romania

Cazare Neptun Olimp, Oferte Statiunea Neptun Olimp, Sejur Statiunea Neptun Olimp, Vacante Statiunea Neptun Olimp, Cazare Statiunea Neptun Olimp, Obiective Turistice Statiunea Neptun Olimp, Harta Statiunea Neptun Olimp, Vremea Statiunea Neptun Olimp, Harta Statiunea Neptun Olimp, Plaje Statiunea Neptun Olimp, Statiunea Neptun Olimp, Tratament Statiunea Neptun Olimp, Statiunea Neptun Olimp Romania

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei

Sport & natura

Pe timpul zilei, turistii au la dispozitie baze de agrement, atat pe lac, cat si pe plaja, deci se pot plimba cu hidrobiciclete, vaporase, skyjet-uri si celebrele banane.

Harta

Istorie si Cultura

STATIUNILE NEPTUN SI OLIMP sunt amplasate la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunilor Neptun si Olimp se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter. Datorita faptului ca cele doua statiuni se afla una in continuarea celeilalte, au fost inglobate intr-o singura statiune pe care oamenii o numesc Neptun-Olimp.

Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Neptun-Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care "ascund" hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun-Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

Club Onix Neptun Olimp

Club Onix Neptun Olimp

Tarif pe unitate / noapte, Cazare Neptun Olimp
Club Onix Neptun Olimp situat intr-o zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, in imediata ap Oferte
Club Residence Neptun Olimp

Club Residence Neptun Olimp

Tarif pe unitate / noapte, Cazare Neptun Olimp
Club Residence Neptun Olimp a fost construit in anul 2004 o data cu Club Onix. Club Residence este s Oferte
Club Topaz Neptun Olimp

Club Topaz Neptun Olimp

Tarif pe unitate / noapte, Cazare Neptun Olimp
Club Topaz Neptun Olimp a fost inaugurat in anul 2004. Clubul este situat in zona centrala, dar lini Oferte
Hotel 2D Neptun Olimp

Hotel 2D Neptun Olimp

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel 2D Neptun Olimp este compus din 3 hoteluri DOBROGEA, DELTA si SULINA, incepand cu 2011. FACIL Oferte
Hotel Doina Neptun Olimp

Hotel Doina Neptun Olimp

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Doina Neptun Olimp este situat in zona centrala, la 300 m de plaja. Dotari si servicii Hotel D Oferte
Hotel Q Neptun Olimp

Hotel Q Neptun Olimp

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Q Neptun Olimp situat in nordul statiunii Neptun, la numai 300 m de plaja si in apropierea Gar Oferte
Hotel Recif Neptun Olimp

Hotel Recif Neptun Olimp

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Recif Neptun Olimp este complet renovat in 2010, se afla in centrul statiunii. Facilitati mas Oferte
Hotel Sara Neptun Olimp

Hotel Sara Neptun Olimp

6 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Sara Neptun Olimp, fostul hotel Midia, a fost renovat integral in perioada 2009 – 2011. Facil Oferte
Hotel Tomis Neptun Olimp

Hotel Tomis Neptun Olimp

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Tomis Neptun Olimp de 3 stele a fost renovat complet in anul 2014 si ofera dotari moderne. Es Oferte
Hotel Turist Neptun Olimp

Hotel Turist Neptun Olimp

5 nopti, Mic Dejun, Cazare Neptun Olimp
Hotel Turist Neptun Olimp este situat pe strada principala, la intrarea in statiune, complexul se af Oferte
Vila Diamant Neptun Olimp

Vila Diamant Neptun Olimp

Tarif pe unitate / noapte, Cazare Neptun Olimp
Vila Diamant Neptun Olimp este situata intr-o zona linistita, intima ce ofera un plus de relaxare si Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Obiective Turistice

La capitolul distractie nocturna statiunile Neptun si Olimp nu sunt capete de afis. Exista cateva cluburi de noapte in statiunea Neptun, unul dintre ele fiind Club Kremlin, insa multi dintre turistii cazati in aceste doua statiuni prefera sa se relaxeze printr-o plimbare sau printr-o iesire la una dintre multele terase care marginesc strada principala.

Shopping-ul este o alta ocupatie, nocturna sau diurna, pe care turistii o pot intreprinde in Neptun-Olimp. Cea mai mare parte a magazinelor si centrelor comerciale sunt concentrate in centrul Neptunului.

Daca doriti sa luati o pauza de la orarul zilnic de plaja, va recomandam o plimbare in jurul Lacului Neptun, acesta fiind inconjurat de o faleza ingusta "presarata" cu banci, sau un picnic in padurea Comorova, care magineste statiunea in partea de vest. In Neptun-Olimp exista cateva cluburi si bazine care ofera cursuri de inot copiilor si adultilor. Tot pentru distractia celor mici, statiunea este prevazuta cu o pista de karturi.