Cazare Vama Veche

Cazare Vama Veche

Lucruri de facut - generale

Cazare Vama Veche, oferta cazare in hotelurile din Statiunea Vama Veche, oferte sejur minim 5 nopti cazare si masa in hoteluri de la 2 – 4 stele in Vama Veche, Cazare Vama Veche 2016.

 

Cazare Vama Veche RomaniaVama Veche este situata la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

Vama Veche este o statiune in continua transformare – un lucru rau dupa unii – aici s-a construit foarte mult in ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton.

 

 

» Vremea » Plaja » Cazare » Obiective Turistice

Vremea

Nu trebuie uitat totusi ca „spiritul” tine mai mult de oamenii care populeaza Vama Veche si mai putin de constructiile inconjuratoare.

Statiunea Vama Veche a fost si a ramas una dintre cele mai nonconformiste destinatii de vacanta, cu toate ca vamaiotii get-beget sustin ca atmosfera s-a deteriorat, motiv pentru care au infiintat asociatia Salvati Vama Veche.

Cu toate astea, este locul unde se poate petrece un concediu in mijlocul naturii, intr-o atmosfera speciala de libertate.

Plaja

Plaja din statiune este lata, avand in unele zone peste 200 metri. Intima si salbatica, plaja este populata si noaptea de tineri care se aduna in jurul focurilor de tabara. Din cauza aglomeratiei si a lipsei de educatie, uneori plaja este plina de gunoaie. Un simbol al statiunii este epava care se afla la cateva sute de metri de mal.

Statiunea Vama Veche, RomaniaCazare

Cazarea este asigurata de cateva hoteluri, putine la numar, dar mai ales de vile si pensiuni. Tarifele de cazare sunt mici in comparatie cu celelalte statiuni de pe litoralul romanesc.

In statiunea Vama Veche se afla unele dintre cele mai originale terase si restaurante, cu mese si scaune din lemn, cu umbrele din stuf, unde se servesc hamsii prajite, mici, pizza etc.

Obiective Turistice

» Pestera Limanu;
» Moscheea Esmahan Sultan – Mangalia;
» Cetatea Histria;
» Pestera Movile;
» Muzeul De Arheologie Callatis Mangalia.

 

Cazare Vama Veche

Cazare Vama Veche, Oferte, Sejur, Vacante, Cazare, Hotel, Vile, Pensiuni, Plaja, Obiective Turistice, Plaja, Vremea, Distractie, Litoal Romania, Oferte Litoral Romania, Sejur Litoral Romania, Vacante Litoral Romania

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei

Harta

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.