Paste Romania 2017

Paste Romania 2017

Lucruri de facut - generale

Paste Romania Paste Romania 2017, oferte sejur de Paste Litoral, Paste Bucovina, Paste Munte, Paste Ardeal Romania, Pachete 3 / 4 nopti cazare, masa.

Paste Romania 2017, oferte sejur Paste Romania, Paste Litoral Romania, Paste Bucovina, Paste Munte, Paste Ardeal Romania, Pachete 3 sau 4 nopti cazare, masa. Sarbatori de Pastele in Bucovina, Ardeal, la munte, la mare, in Romania.

Paste in Bucovina

Paste in BucovinaCea mai mare sarbatoare a crestinilor, Invierea Domnului, este prilejul, pentru romani, de a trai clipe de bucurie sfanta, dar si de a sarbatori in cadrul comunitatii.

Cea mai raspandita si mai renumita traditie a incondeiatului oualor este in Bucovina. Mai intai, aici se incondeiau oua crude, apoi fierte, iar azi se inchistresc oua golite de continut. Instrumentul cu care se “scriu” ouale se numeste chisita (un varf ascutit de tabla de arama, fixat intr-o maciulie a unui bat plat). » Detalii oferte …

Paste in Ardeal

Paste ArdealSarbatoarea Pastelui isi are obiceiurile si traditiile ei, in functie de cultura si civilizatia fiecarei natiuni sau a unei comunitati etnice.

Transilvania, prin statutul de confluenta a culturilor occidentale cu cele orientale, este locul unde biserica catolica si reformata se intrepatunde cu ce ortodoxa si greco-catolica.

Numeroase satele din Ardeal si Banat unde sunt cate trei sau chiar patru bisericii de rit diferit si cu enoriasi care apartin de religiile catolica, reformata, luterana … » Detalii oferte …

Obiceiuri de Pasti in Romania

Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor “fi sanatosi ca oul si curati ca argintul”. Apoi barbatul ia cosul cu pasca si intreaga familie se indreapta catre biserica.

Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica. Abia dupa aceasta se poate manca din celelalte feluri de mancare asezate din abundenta pe masa festiva.

Paste Romania 2017

Sigla Euro Team TravelPaste Romania 2017, oferte sejur de Paste Litoral, Paste Bucovina, Paste Munte, Paste Ardeal Romania, Pachete 3 / 4 nopti cazare, masa, Oferte Paste Romania, Sejur Romania, Vacanta de Paste Romania, Sejururi de Paste Romania, Vacante Romania, Romania Paste, Oferte 2017 Romania, Oferte Romania, Oferte Paste Bucovina Romania, Oferte Paste Ardeal Romania, Sejur Paste Munte Romania

Tara Romania
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLeu
Continentul/Regiunea/JudetulRomania

Istorie si Cultura

Obiceiuri de Pasti in Romania

Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul". Apoi barbatul ia cosul cu pasca si intreaga familie se indreapta catre biserica.

Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica. Abia dupa aceasta se poate manca din celelalte feluri de mancare asezate din abundenta pe masa festiva.

Paste Bucovina Hotel Best Western

Paste Bucovina Hotel Best Western

3 nopti, Pensiune Completa, Paste Bucovina 2017
Paste Bucovina Hotel Best Western Gura Humorului, oferta Paste Bucovina Hotel Best Western din Gura Oferte
Paste Bucovina Hotel Toaca Bellevue

Paste Bucovina Hotel Toaca Bellevue

3 Nopti, Demipensiune, Paste Bucovina 2017
Paste Bucovina Hotel Toaca Bellevue oferta sejur 3 nopti cazare cu demipensiune bufet suedez, intern Oferte
Paste Bucovina Pensiunea Loredana

Paste Bucovina Pensiunea Loredana

3 nopti, Demipensiune, Paste Bucovina 2017
Paste Bucovina Pensiunea Loredana Gura Humorului, cazare 3 nopti, masa demipensiune, masa festiva de Oferte
Paste Slanic Moldova Hotel Perla

Paste Slanic Moldova Hotel Perla

3 Nopti, Demipensiune, Paste Romania 2017
Paste Slanic Moldova Hotel Perla oferta sejur 3 nopti cazare cu demipensiune si cina festiva de past Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Video