Oferte Belek

Oferte Belek

Lucruri de facut - generale

Oferte BelekOferte Belek sejur minim 7 nopti cazare in hoteluri de la 3 – 5 stele, masa all sau ultra all inclusive, transport cu avionul si transfer

Regiunea Belek de pe coasta mediteraneana este localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei. Recent a fost aleasa de Ministerul Turismului sa fie un model in turismul Turciei, nu doar pentru turistul de azi, ci si pentru turistii din generatiile viitoare. Regiunea are 36 de hoteluri cu 5 stele, case de vacanta de prima-clasa, si 6 terenuri de golf.

Vremea

Sezonul turistic incepe in mod oficial in luna mai, cand vremea este deja stabila si nu se mai inregistreaza precipitatii de lunga durata. Temperatura medie a aerului este in jur de 25°C.

Luna indeala pentru o vizita in Turcia este iunie, cand vremea e foarte insorita iar temperaturile nu sunt exagerat de ridicate cca 30°C. Iulie si august, cu temperaturi de pana la 35°C-40°C, reprezinta punctul culminant al sezonului turistic.

Plaja

Fiind o destinatie din ce in ce mai cautata pentru plajele sale nisipoase, hotelurile de lux si terenurile de golf, Belek are de oferit o atmosfera minunata pentru petrecerea unui concediu relaxant, cu bai de soare si inot.

Belek este una dintre cele mai noi statiuni cu plaje lungi, sate de vacanta, hoteluri moderne, paduri, terenuri de golf. Este locul ideal pentru vacantele de relaxare dar si pentru cele active.

 

Oferte Belek Turcia

Sigla Euro Team TravelOferte Belek Turcia 2017, Oferte Belek Turcia, Oferte All Inclusive Belek, Oferte Belek Avion, Sejur Belek Turcia 2017, Cazare Hotel Belek 2017, Vacante in Belek Turicia, Oferte Charter Avion Belek, All Inclusive Belek, Utra All Inclusive Belek, Oferte Turcia Belek, Sejur Turcia Belek, Oferte Belek Turcia 2017.

Tara Turcia
Limba vorbitaTurca
Moneda utilizataLira Turceasca
Continentul/Regiunea/JudetulAsia

Sport & natura

Golf

In ultimii ani in Belek au fost construite terenuri de golf la standarde internationale iar Turcia a devenit un centru de elita in care jucatorii de golf din intreaga lume se pot intalni intr-un mediu de calitate si prestigiu. Aceasta zona este situata la doar 30 Km de Antalya si are un mare potential turistic iar ca un bonus la aceste terenuri de golf, Belek va ofera sansa unica de a vizita importante obiective istorice, culturale si naturale din regiune.

Cele mai multe terenuri se afla in imediata apropiere a statiunii turistice Belek, in jurul regiunilor de coasta care dispun de toate mijloacele necesare cum ar fi de cazare, restaurante si divertisment. Amplasamentul perfect al acestora ofera o priveliste minunata intr-o ambianta naturala de vis. Transportul pana la aceste cluburi este oferit zilnic, aproape din ora in ora de catre complexul hotelier la care veti fi cazati.

Alte sporturi

Pe langa golf aveti posibilitatea practicarii altor diferite sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vanatoare sau a petrecerii unei vacante relaxante pe plajele intinse cu ape limpezi si linistite.

Harta

Istorie si Cultura

Istorie / Cultura

Belek-ul a fost un spatiu arid, o stepa pustie, pana in secolul al XIX-lea, cand sultanul Abdulasis a poruncit sa se planteze aici pini si eucalipti, pentru a proteja solul de eroziune.

Cu timpul aceste plantatii s-au transformat in paduri bogate, marginind plajele largi, cu nisip granulat de un galben aprins. Microclimatul unic, datorat lipsei muntilor, avantajeaza statiunea: primavara si toamna serile sunt calde, ziua adie o briza usoara iar timpul de expunere la soare este mai lung.

Un alt avantaj il reprezinta si transferul scurt de la aeroport, distanta fiind doar de 25 de km.

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Viza de calatorie

Nu este necesara viza pentru o perioada de 90 zile.

MAE reaminteste ca cetatenii romani pot apela telefonic Ambasada Romaniei la Ankara si Consulatele Generale ale Romaniei din Istanbul si Izmir prin intermediul Centrului de Contact si Suport pentru Cetatenii Romani din Strainatate, care functioneaza in regim de permanenta, la numerele:

+90.312.44.77.920;
+90 212 3583541;
+90 212 3580516;
+90 212 3583537,
+90 232 4650579.
Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca cu autoturismele personale in Turcia, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele:

pentru stabilirea itinerariului, sa se informeze si pe teritoriul Turciei despre masurile speciale de securitate luate de autoritatile turce, cum ar fi impunerea interdictiei de circulatie in unele localitati, pe timpul noptii sau totala, si efectuarea de controale asupra documentelor si filtre pe caile de comunicatie;
sa tina cont ca autoritatile turce monitorizeaza foarte riguros intrarile si iesirile cetatenilor straini in/din Turcia; regula este ca, atunci cand o persoana a intrat pe teritoriul Turciei cu un autoturism pentru care detine documente de proprietate (certificat de inmatriculare) sau procura pentru folosirea acestuia, aceeasi persoana trebuie sa iasa din Turcia cu autoturismul. Nu se accepta exceptii nici macar privind sotul/sotia cetateanului roman sau rudele apropiate ale acestuia. Daca pentru diverse motive, un cetatean roman intra in Turcia cu autoturismul, iar apoi alege sa iasa cu avionul sau cu un alt autovehicul, este obligat sa notifice autoritatile si sa urmeze procedurile vamale privind situatia juridica (import-export) a autoturismului pe care il lasa in Turcia. Legea turca este foarte restrictiva in acest sens, atat din motive de respectare a procedurilor vamale, cat, mai ales, pentru prevenirea savarsirii de infractiuni sau atentate teroriste prin folosirea autovehiculelor;
in situatia in care cetatenii romani sunt nevoiti sa isi lase autoturismele pe teritoriul Turciei sau sa le parcheze pentru perioade mai mari de doua-trei zile, trebuie sa se asigure ca acestea sunt parcate in locuri special amenajate, aflate sub paza si sa incheie contracte/conventii cu persoanele sau firmele care presteaza astfel de servicii. in situatiile in care autoturismele sunt parcate la intamplare, in locuri publice, pentru mai multe zile, organele de securitate pot lua masuri pentru ridicarea acestora sau sa procedeze la verificarea de catre unitatile specializate anti-tero si chiar sa distruga autoturismul, daca exista suspiciuni ca poate disimula o incarcatura exploziva.

Video