Oferte Duni 2017

Oferte Duni 2017

Lucruri de facut - generale

Oferte DuniOferte Duni 2017, oferte cazare 5 sau 7 nopti cu masa all inclusive, sezlong, piscine, oferte Early Booking Nisipurile de Aur cu sau fara transport.

Duni este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume. Constructia acestui complex turistic a inceput si s-a finalizat in anii 80, in timpul regimului comunist. In anii 2000 insa, a fost renovat si modernizat.

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva hectare.

Plaja

Plajele Alepou si Arkoutino se afla la sud de statiune, iar mai departe de mare se afla mlastina Alepou, separata de mare de o fasie de nisip de 320 m.

Cazare Duni

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile.

Duni este ideala pentru turistii care doresc sa se cazeze si sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult. Toate hotelurile din cadrul complexului practica turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse in pachetul turistic cazarea, masa, bauturi autohtone precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complexul turistic.

Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, se organizeaza zilnic spectacole si concursuri. Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.

Plaja are nisipul fin iar intrarea in apa se face lin. In zona nu se formeaza valuri mari, datorita digului care strajuieste golful.

 

Oferte Duni Bulgaria

Sigla Euro Team TravelOferte Duni Bulgaria 2017, Oferte Sejur Duni Bulgaria 2017, All Inclusive, Utra All Inclusive Duni, Oferte Cazare Duni 2017, Litoral Bulgaria, Oferte Duni Bulgaria, Early Booking Bulgaria, Oferte Duni Bulgaria 2017, Oferte Sejur Duni Bulgaria 2017

Tara Bulgaria
Limba vorbitaBulgara
Moneda utilizataLeva

Harta

Istorie si Cultura

Duni - Istori si Cultura

La inceputul anilor ’80 Guvernul Bulgariei a decis sa se construiasca in aceasta zona un sat de vacanta, iar in anul 1986, dupa o indelungata munca de echipa a arhitectilor si istoricilor, Duni Royal Resort a fost ridicat in stilul bulgar al secolelor trecute. Planul a fost elaborat de arhitectii bulgari si realizat de catre o companie austriaca de constructii.

Localitatea este situata in partea sudica a muntilor, iar zona, de la ultima casa pana la port si plaja, este zona pietonala – cu stradute umbrite si inguste, amintind de un vechi oras, terase insorite si un mic port. Chiar daca a fost complet renovat in anul 2000, complexul isi pastreaza romantismul si confortul vechiului mod de viata bulgaresc.

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Viza de calatorie

Cetatenii români nu au nevoie de viza pentru a calatori in Bulgaria. 

Intrarea in Bulgaria este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Pentru verificarea conditiilor privind intrarea si stabilirea pe teritoriul Bulgariei, recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile bulgare:

In cazul unor incidente grave (accidente, tâlharii), care necesita interventia imediata a autoritatilor bulgare, pot fi apelate urmatoarele numere de urgenta:

  • 112 – Servicii de urgenta
  • 166 – Politie
  • 160 – Pompieri
  • 150 – Salvarea

Atentie! Daca sunati din greseala la 112, nu inchideti! in caz contrar, vi se poate trimite o masina in locul in care va aflati, pentru a vedea daca totul este in regula!

Alte Detalii: www.mae.ro

Obiective Turistice

  • putin mai departe de mare, langa plaja Alepou se afla mlastina Alepou (Mlastina Vulpii). Aceasta este separata de mare de o fasie de nisip lata de aproximativ 300 de metri, aceasta a fost in trecut o laguna ce fusese candva declarata rezervatie naturala.
  • mai spre sud de Duni se afla insula Sf. Toma (cunoscuta si sub numele de Insula Serpilor). Aceasta este situala la doar 300 de metri de coasta. In zilele noastre insula este nelocuita dar in perioada antichitatii insula era adapostul unui sanctuar elen.

Video