Modalitati de plata

Modalitati de plata – Simplu, Rapid, Eficient!

Modalitati de plataAgentia de turism Euro Team Travel doreste sa faciliteze si sa puna la dispozitia clientilor mai multe modalitti de plata pentru a se putea achizitiona in deplina siguranta serviciul turistic dorit.

Agentia de turism Euro Team Travel garanteaza promptitudine, siguranta si protejarea datelor personale.

Modalitattile de plata sunt simple si usor de realizat, indiferent ce modalitatea de plata aleasa un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa va indrume telefonic sau pe e-mail.

Plata ONLINE
plata-online-card

Turistii nostri au posibilitatea de a achita pachetul turistic online cu cardul bancar. Sistemul de plata functioneaza foarte simplu:

  • un agent de turism va transmite pe e-mail turistului un link cu valoarea de plata a pachetului turistic/bilet de avion/bilet de autocar/bilet de tren sau alt serviciu solicitat la care se adauga o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea torala a plati;
  • turistul va accesa linku-ul din e-mail ce va deschide o pagina web securizata in care va trebui sa introduca datele cardului solicitate in formular.
  • dupa efectura plati online turistul va primi confirmarea pe e-mail daca tranzactia a fost efectuata.
  • securitatea platilor online este aisgurata de NETOPYA mobilPay.

mobilpay-2

Plata la AGENTIE

Alegand sa veniti la agentia noastra de turism aici aveti posibilitate de a achita sejurul dorit fie cu numerar sau plata cu cardul bancar:

NUMERAR
Plata cu Numerar Plata serviciilor turistice cu numerar in Lei, Euro sau Dolari la sediul agentiei noastre din B-dul Regina Maria 32, parter Vila, camera 102, sector 4, Bucuresti – Romania. Agentia de turism va emite documentele necesare, respctiv factura fiscala si chitanta, documentele necesare calatoriei dvs.
CARD BANCAR
Plata cu Cardul Bancar

Plata cu cardul bancar la sediul agenției de turism Euro Team Travel unde puteti plati direct cu cardul dvs. prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM. Plata cu cardul bancar este mult mai comoda si mai sigura, scutind deplasarea cu bani in buzuar.

TICHETE DE VACANTA

VOUCHERE-DE-VACANTA

Plata cu vouchele de vacanta se face numai la sediul agentiei de turism Euro Team Travel si numai pentru sejururile si vacantele ce au destinatie Romania. Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

» pentru detalii click aici …

Prin BANCA

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o factura proforma pe baza careia puteti opera plata folosind una din urmtoarele optiuni:

DEPUNERE IN BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE
Depunere BRD Prin depunere numer la orice sucursala a bancii BRD unde agentia de turism are deschise conturile bancare, fie din Bucuresti, din localitatea unde locuiti sau la cea mai apropiata localitate de dvs. Depunera de numerar se face in baza facturi proforme primite de dvs. pe e-mail sau fax. si a cartii de identitate. In aceste conditii bani dvs. intra imediat in contul agetiei de turism.
DEPUNERE DE NUMERAR IN CONTUL AGENTIEI
Depunere Numerar in Banca

Prin depunere de numerar la orice banca, fie din Bucuresti, din localitatea unde locuiti sau la cea mai apropiata localitate de dvs. Depunera de numerar se face in baza facturi proforme primite de dvs. pe e-mail sau fax. si a cartii de identitate. In aceste conditii bani vor fii transferati in contul agetiei noastre in maxim 48 ore de la depuner.

  • IBAN EURO: RO 63 BRDE 410SV 1727 2314 100 EUR
  • IBAN RON: RO 57 BRDE 410SV 13257604 100 RON
  • COD SWIFT: BRDEROBU
ORDIN DE PLATA
Ordin de Plata Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura proforma transmisa pe e-mai sau pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.
INTERNET BANKING
Internet Banking Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking, din contul dvs. in contul agentiei noastre, in baza facturi proforme transmise pe e-mail sau fax. Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.

Contact Agentia de Turism Euro Team Travel

Modalitati de plata

Sigla Euro Team TravelModalitati de plata, Modalitati de plata a pachetelor turistice cumparate de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti, Romania. Euro Team Travel.