MODALITATI DE PLATA

Agentia de turism Euro Team Travel pune la dispozitia turistilor mai multe modalitati de plata pentru achizitionarea in deplina siguranta a serviciilor turistice de pe site-ul www.euroteamtravel.ro

Plata serviciilor turitice este simpla si usor de realizat, indiferent ce tipul de plata aleas de dumneavoastra. Daca nu va descurcati, solicitati ajutorul nostru la la tel 021 405 1300 / 0746 158 164 si un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa finalizati plata.

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar

Pentru platile prin cardul bancare online pe site-ul www.euroteamtravel.ro se percepe taxa de serviciu 2% + tva din valoarea totala a plati.

Tranzactiile se vor efectua in LEI, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra.

NOTA: Chiar daca cardul dvs. este in EURO se va face conversia automat in LEI.

Cum platim cu cardul online pe site-ul www.euroteamtravel.ro

1. Dupa ce ati ales hotelul / excursia / pachetul turistic cu avion sau autocar, dati click pe butonul REZERVA si se va deschide pagina REZERVARE ONLINE.

2. Completati formuralul REZERVARE ONLINE,  cu cele solcitate.

3. Va trebui sa alegeti modalitatea de plata, aici veti da click pe PLATA CU CARDUL;

4. Apoi acceptati Termenii si Conditiile.

5. Dati click pe FINALIZEAZA REZERVAREA.

6. Se va deschide o pagina web online pentru plata cu cardul bancar prin MOBILPAY partenerul nostru de plati securizate cu cardul online, urmad pasi ceruti de formular.

 

PLATA PRIN BANCA

DEPUNERE DE NUMERAR IN BANCA

 • Prin depunere numerar la orice sucursala a bancii BANCA TRANSILVANIA unde agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are deschise conturile bancare.
 • Depunera de numerar se face in baza facturi fiscale primite de pe e-mail / fax si a cartii de identitate.

CONTURILE AGENTIEI DE TURISM EURO TEAM TRAVEL deschise la

Banca Transilvania

BANCA TRANSILVANIA

 • Cont RON » RO16BTRLRONCRT0513173601
 • Cont EURO » RO63BTRLEURCRT0513173601
 • COD SWIFT/BIC » BTRLRO22;

ORDIN DE PLATA

 • Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura fiscala transmisa pe e-mail / pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul agentiei de turism in maxim 48 ore.

TRANSFER BANCAR ONLINE - INTERNET BANKING

 • Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking din contul dumneavoastra in contul agentiei de turism EURO TEAM TRAVEL, in baza facturi fiscale transmise pe e-mail / fax. Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.

 

PLATA IN AGENTIA DE TURISM

Plata in agentia de turism

PLATA CU NUMERAR

 • Plata serviciilor turistice cu numerar la sediul agentiei de turism se poate face in RON, EURO sau DOLAR.
 • Pentru plata in RON a pachetelor turistice ofertate in EURO sau DOLAR se face la cursul de vanzare afisat de banca BANCA TRANSILVANIA la care agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are conturile bancare.

PLATA CU CARDUL BANCAR PRIN POS

 • Plata cu cardul bancar prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM.
 • ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.

PLATA CU CARD DE VACANTA

 • Plata cu card de vacanta la POS;

TAXE DE SERVICIU

 • Plata cu cardul bancar prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea de plata;
 • Plata cu Card Vacanta (Edenred, Sodexo sau Cheque Dejunes) prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, se percepe o taxa de decontare de 2% + tva din valoarea de plata;

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA - pe supert de hartie/card

Plata cu Card Vacanta

Cu voucherele de vacanta poti cumpara sejururi, cazare la Munte, pe Litoralul Romanesc, in Delta Dunarii sau pachete balneare/relaxare in statiunile Balneare din Romania, excursii / circuite in Romania, bilete de tren, transport cu autocarul, cu avionul sau cu trenul doar pe teritoriul Romaniei de la agentia de turism Euro Team Travel, cu:

 • card vacanta pe suport elecronic(CARD) - la care se adauga taxa de decontare de 2%+TVA din valoarea voucherelor. Plata se poate face online direct pe site-ul www.euroteamtravel.ro,  prin link securizat transmis prin email sau la sediulagentiei de turism prin POS;

Cum platim cu cardul online pe site-ul www.euroteamtravel.ro

1. Dupa ce ati ales hotelul / excursia / pachetul turistic cu avion sau autocar, dati click pe butonul REZERVA si se va deschide pagina REZERVARE ONLINE.

2. Complectati formuralul REZERVARE ONLINE,  cu cele solcitate.

3. Va trebui sa alegeti modalitatea de plata, aici veti da click pe PLATA CU CARDUL;

4. Apoi acceptati Termenii si Conditiile.

5. Dati click pe FINALIZEAZA REZERVAREA.

6. Se va deschide o pagina web online pentru plata cu cardul bancar prin MOBILPAY partenerul nostru de plati securizate cu cardul online, urmad pasi ceruti de formular.

ATENTIE!

Pentru ca plata cu cardul de vacanta (Edenred / Sodexo / Up Romania) sa se poata efectua este necesar activarea cardului.

Cu se activeaza cardul?

1. Daca a ma fost facuta plata cu cardul atunci acesta este ACTIVAT;

2. Daca pana in mometul plati pe site-ul www.euroteamtravel.ro nu a-ti mai facut plati cu cardul, acesta nu este ACTIV si va trebui activat, astfel:

- Descarcati pe telefon (telefon inteligent cu acces la internet) aplicatia emitetului de card (Sodexo / Edenred / Up Romania) din Google Play sau App Store. Apoi urmati pasi solicitati. Astfel cardul se va activa si pentru plata online;

- Daca ai mai facut plata cu cardul la un POS sau deja aveti descarcata aplicatia emitentului de card de vacanta atunci cardul dvs. este ACTIV;

Detalii cu activez cardul de vacanta - Click aici ...

In cazul in care nu va descurcati sunati la telefon emitentul cardului, pentru a activa cardul cu ajutorul acestora:

- SODEXO - Tel 021 204 46 46 - site: www.sodexo.ro;

- EDENRED - Tel 021 301 33 66 - site: www.edenred.ro;

- UP ROMANIA - Tel 021 402 82 23 - site: www.upromania.ro

Plata in rate - Card STAR - BANCA TRANSILVANIA

Star CARD - RATE fara Dobanda

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de 3 RATE fara dobanda. Programul de plata in RATE fara Dobanda, folosind cardurile de credit BT, in agetia de turism cu debitate prin POS fizic.

 

×

PROGRAM DE LUCRU

Perioada 30.11.2023 – 03.12.2023 INCHIS.
Solicita oferta