MODALITATI DE PLATA

Agentia de turism Euro Team Travel pune la dispozitia turistilor mai multe modalitati de plata pentru achizitionarea in deplina siguranta a serviciilor turistice de pe site-ul www.euroteamtravel.ro

Plata derviciilor turitice este simpla si usor de realizat, indiferent ce tipul de plata aleas de dumneavoastra. Daca nu va descurcati, solicitati ajutorul nostru la la tel 021 405 1300 / 0746 158 164 si un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa finalizati plata.

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar

Daca ati ales metoda de plata “Plata cu cardul” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, EURO TEAM TRAVEL percepe taxa de serviciu 2% + tva din valoarea totala a plati. In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirarii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra.

 

MobilPay

 

PLATA IN AGENTIA DE TURISM

Plata in agentia de turism

PLATA CU NUMERAR

 • Plata serviciilor turistice cu numerar la sediul agentiei de turism se poate face in RON, EURO sau DOLARI
 • Pentru plata in RON a pachetelor turistice ofertate in EURO sau DOLARI se face la cursul de vanzare afisat de banca BANCA TRANSILVANIA la care agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are conturile bancare.

PLATA CU CARDUL BANCAR PRIN POS

 • Plata cu cardul bancar prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM.
 • ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA

 • Plata cu vouchele de vacanta se face numai la sediul agentiei de turism Euro Team Travel doar pentru  vacantele in Romania. Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa pe suport de hartie sau sub forma unui card bancar pe suport electronic

TAXE DE SERVICIU

 • Plata cu cardul bancar prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea de plata;
 • Plata cu Card Vouchere de vacanta (Edenred, Sodexo sau Cheque Dejunes) prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de decontare de 2% + tva din valoarea de plata;
 • Plata cu vouchere de vacanta la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de decontare de 1% + tva din valoarea de plata;

PLATA PRIN BANCA

DEPUNERE DE NUMERAR IN BANCA

 • Prin depunere numerar la orice sucursala a bancii BANCA TRANSILVANIA unde agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are deschise conturile bancare.
 • Depunera de numerar se face in baza facturi fiscale primite de pe e-mail / fax si a cartii de identitate.

CONTURILE AGENTIEI DE TURISM EURO TEAM TRAVEL deschise la

Banca Transilvania

BANCA TRANSILVANIA - Sucursala TITU

 • Cont RON » RO16BTRLRONCRT0513173601
 • Cont EURO » RO63BTRLEURCRT0513173601
 • COD SWIFT/BIC » BTRLRO22; 

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE - Sucursala Academei, Bucuresti

 • Cont RON » RO 57 BRDE 410SV 1325 7604 100
 • COD SWIFT/BIC » BRDEROBU/BRDE:

ORDIN DE PLATA

 • Prin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura fiscala transmisa pe e-mai / pe fax. Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul agentiei de turism in maxim 48 ore.

TRANSFER BANCAR ONLINE - INTERNET BANKING

 • Prin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking din contul dumneavoastra in contul agentiei de turism EURO TEAM TRAVEL, in baza facturi fiscale transmise pe e-mail / fax. Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.

 

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA - pe supert de hartie/card

Plata cu vouchere de vacanta - pe suport de Hartie/Card

Cu voucherele de vacanta poti cumpara sejururi, cazare la Munte, pe Litoralul Romanesc, in Delta Dunarii sau pachete balneare/relaxare in statiunile Balneare din Romania, excursii / circuite in Romania, bilete de tren, transport cu autocarul, cu avionul sau cu trenul doar pe teritoriul Romaniei de la agentia de turism Euro Team Travel, cu:

 • vouchere de vacanta tiparite pe hartie, a care se adaugla taxa de decontare de 1%+TVA din valoarea voucherelor.;
 • card vacanta pe suport elecronic(CARD) - la care se adauga taxa de decontare de 2%+TVA din valoarea voucherelor. Plata se poate face online direct pe site-ul www.euroteamtravel.ro,  prin link securizat transmis prin email sau la sediulagentiei de turism prin POS;

 

vouchere de vacanta oferte sejur romania

Plata in rate - Card STAR - BANCA TRANSILVANIA

Star CARD - RATE fara Dobanda

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de 3 RATE fara dobanda. Programul de plata in RATE fara Dobanda, folosind cardurile de credit BT, in agetia de turism cu debitate prin POS fizic.