MODALITATI DE PLATA

Agentia de turism Euro Team Travel doreste pune la dispozitia turistilor mai multe modalitati de plata pentru achizitionarea in deplina siguranta serviciilor turistice.

Plata derviciilor turitice este simpla si usor de realizat, indiferent ce tipul de plata aleas de dumneavoastra. Daca nu va descurcati, solicitati ajutorul nostru la la tel 021 405 1300 / 0746 158 164 si un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa finalizati plata.

Plata online

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin “Plata cu cardul”, veti fi redirectionat catre site-ul MobilPay pentru a finaliza plata, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata.

Daca ati ales metoda de plata “Plata cu cardul” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, EURO TEAM TRAVEL percepe taxa de serviciu 2% + tva din valoarea totala a plati.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra.