🛎️ Cazare Munte Romania 2023 - 2024
🛎️ Oferte Cazare Munte Romania 2023 - 2024

🌸 Sejur minim 2 nopti cu sau fara masa si acces la facilitatile unitati de cazare

Statiuni montane din Romania au importante obiective turistice, unde se pot practica sporturi de iarna, se pot parcurge trasee turistice pe munte, drumetii iar ofertele de cazare si mancare sunt pe masura.

Vara, muntii din Romania se pot explora dupa pofta inimii, existand numeroase camping-uri, iar traseele turistice sunt bine marcate in cea mai mare parte a acestora. Telefericele din statiunile de iarna, transporta excursionistii din perioada estivala.

Iarna, atractia principala o constituie sporturile de iarna, partiile de schi avand lungimi de pana la 4500 de metri, clasificate in functie de nivelul de dificultate, de la dificil la usor.

Pe partiile de schi intalnim monitorii de schi, majoritatea lor vorbind engleza, franceza sau germana.

Viata de noapte este intensa, barurile, discotecile, cabaretele sau spectacolele folclorice fiind un fapt obisnuit in statiunile montane.

Muntii Carpati Romania

Munţii Carpaţi, una dintre cele mai semnificative unităţi de relief din Europa (lungime de aproximativ 1.500 kilometri şi suprafaţă de 170 000 km²), constituie o componentă a sistemului montan alpin şi se desfăşoară de la Poarta Viena-Bratislava (traversată de Dunăre) până la Valea Timocului, dincolo de care urmează Munţii Balcani.

Prezintă trei sectoare bine individualizate : Carpaţii Nord-Vestici, Carpaţii de Mijloc şi Carpaţii Sud-Estici, aceştia din urmă aproape în totalitate pe teritoriul României, deţinând 54% din lanţul carpatic. Înălţimea maximă se înregistrează în Munţii Tatra (vârful Gerlachovka, 2.663 m).

În continuare ne vom opri asupra Carpaţilor Româneşti. Aceştia sunt alcătuiţi, la rândul lor, din trei mari diviziuni : Carpaţii Orientali, Carpaţii Meridionali şi Carpaţii Occidentali.

Intrebari frecvente?

Care sunt cele mai cautate statiuni montane din Romania?

Cele mai cautate statiuni montane din Romania sunt:

Pot plati cu card de vacanta?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

×

PROGRAM DE LUCRU

Perioada 30.11.2023 – 03.12.2023 INCHIS.
Solicita oferta