🏷️ Oferte 1 Decembrie 2023 Baile Olanesati
🏷️ Oferte 1 Decembrie 2023 Baile Olanesti

🌸 Sejur minim 3 nopti cazare, masa si acces la facilitati

Oferte de 1 decembrie 2023 Baile Olanesti - Ziua Nationala a Romaniei instiunile balneare din romania, statiunile montane sau pe litoralul romanesc. Sejur minim 3 nopti cazare cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa si acces la facilitatile unitati de cazare. Acceptam plata cu vouchere de vacanta. Oferte 1 Decembrie 2023 Baile Olanesti.

Sarbatoreste Romaneste de 1 Decembrie 2023 in Baile Olanesti

Offer expired
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde

Statiunea Baile Olanesti

Statiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezat la o altitudine de 450 m. Statiunea Baile Olanesti este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.

Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie).

Intrebari frecvente

Pot plati cu card de vacanta pentru vacanta de 1 decembrie?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii ...

Unde se afla Baile Olanesti?

Statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti se afla in județul Valcea, zona Oltenia, Romania.

Ce sărbătorim pe 1 Decembrie in Romania?

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national.

Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, intre 21 noiembrie – 4 decembrie 1918. Cand Sfatul tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Adunarea Nationala de la Alba Iulie a adoptat o rezolutie in care este atestata unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania.

Solicita oferta