🏷️Oferte 1 Decembrie Romania

Mini vacanta de 1 Decebrie - La multi ani! Romania

Oferte de 1 decembrie - Ziua Nationala a Romaniei instiunile balneare din romania, statiunile montane sau pe litoralul romanesc. Sejur minim 2 nopti cazare cu mic dejun si acces la facilitatile unitati de cazare. Acceptam vouchere de vacanta ata pe hartie cat si pe card.

Sarbatoreste Romaneste de 1 Decembrie

Oferte 1 Decembrie Baile Felix
Oferte 1 Decembrie Baile Herculane
Oferte 1 Decembrie Baile Tusnad

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national.

Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, intre 21 noiembrie – 4 decembrie 1918. Cand Sfatul tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Adunarea Nationala de la Alba Iulie a adoptat o rezolutie in care este atestata unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania.

La 1 decembrie 1918, politicianul Vasile Godis a citit rezolutia Unirii:

„Adunarea nationala a tuturor romanilor din Transilvania, Banat si tara Ungureasca, adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba Iulia in ziua de 18 noiembrie / 1 decembrie 1918, decreteaza unirea acelor romani si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania. Adunarea proclama indeosebi dreptul inalienabil al natiunii romane la intreg Banatul, cuprins intre Mures, Tisa si Dunare.”

Intrebari frecvente

Pot plati cu card de vacanta?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii ...

Solicita oferta