Oferte Cazare 1 Mai Eforie Nord - Eforie Sud πŸ”†

Oferte cazare in hoteluri, Vacanta 1 Mai Eforie Nord - Eforie Sud

Oferta 1 Mai Eforie Nord si Eforie Sud este deja traditie, si fie ca vrei distractie, fie ca vrei odihna, de 1 Mai trebuie sa fii la mare! O binemeritata vacanta de cateva zile care sa te deconecteze de la rutina zilnica si care sa preceada vacanta de vara. Plimbari romantice pe malul marii, plaja si soare, relaxare, concerte, veselie si voie-buna! Acestea sunt cuvintele definitorii pentru 1 Mai pe Litoral.

Eforie Nord

Eforie Nord este a doua statiune turistica ca marime de pe litoralul romanesc, statiune cu un regim balneoclimateric permanent.

Eforie Nord este amplasata la est de lacul Techirghiol, lac recunoscut pentru proprietatile sale curative ale namolului, statiunea Eforie Nord se afla la o distanta de aproximativ 15 km de orasul Constanta.

Statiunea Eforie Nord beneficiaza de o clima mediteraneana, caracterizata prin veri fierbinti cu temperaturi medii cuprinse intre 22-30 de grade Celsius si de o rata a precipitatiilor scazuta (aproximativ 400 ml anual).

Soarele straluceste 10-12 ore pe zi, conditiile pentru plaja fiind optime.

Intrebari frecvente

Pot plati cu card de vacanta?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii ...

Ce poti face in Eforie Nord?

  • Faci o sesiune de shopping . Exista cateva complexe de magazine si bazaruri, atat in centru, cat si in zona falezei. De aici se pot cumpara produse si accesorii pentru plaja (prosoape, costume de baie, colace, saltele, umbrele, lotiuni etc), suveniruri si articole de imbracaminte si incaltaminte.
  • Te bucuri de sporturile nautice . Poti inchiria veliere si alte ambarcatiuni sau poti sa iei lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club, primul port privat de agrement din Romania. Acesta se afla la cateva minute de centrul statiunii, pe plaja din dreptul Hotelului Europa. Faci sport pe terenuri sau pe plaja. Gasesti terenuri de sport si de minigolf, locuri de joaca pentru copii, baze de agrement, sali de biliard.
  • Petrece-ti o zi in Aqua Park. O distractie care nu trebuie ratata, indiferent ca esti mic sau mare.
Solicita oferta