🔆 Oferte Cazare Albena Bulgaria 2024
🔆 Oferte Cazare Albena Bulgaria 2024

Sejur minim 5 nopti cazare cu all inclusive, fara transport - EARLY BOOGING 2024

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta bulgareasca a Marii Negre, situata la 30 km nord de Varna. Statiunea Albena este o delectare pentru toate varstele, cu fasii de nisip si o mare cristalina. Plaja are 6 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc

Albena, Bulgaria

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna.

Numele stațiunii provine de la numele unui personaj dintr-o povestire a scriitorului bulgar Yordan Yovkov. Albena este un prenume feminin bulgăresc.

Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural.

Intrebari frecvente

Ce hoteluri sunt pe plaja in Albena?

Stațiunea Albena oferă multe hoteluri pe coasta mării, dintre care unele sunt pe malul mării.

Ce poti vizita in zona statiuni Albena?

  • Castelul Reginei Maria Balchik
  • Gradina Botanica Regina Maria Balchik;
  • Capul Kaliakra;
  • Manastirea Aladga;
  • Varna;

Plaja din Albena?

Plaja de peste 6 kilometri este în parte amenajată și în parte publică. Zonele amenajate alternează cu cele ”libere pentru cearceafuri”.

Plaja din Albena are Premiul Internațional Blue Flag Award pentru standarde ridicate de curățenie în stațiune de peste 20 de ani și se menține.

Solicita oferta