Oferte Cazare Grecia 2021

Alexandropolis Grecia
76 de la 69
2 Adulti / Noapte
Alonissos Grecia
75 de la 62
2 Adulti / Noapte
Atena Grecia
51 de la 43
2 Adulti / Noapte
Corfu Grecia
97 de la 83
2 Adulti / Noapte
Creta Grecia
275 de la 211
2 Adulti / Noapte
Georgioupolis Grecia
74 de la 61
2 Adulti / Noapte
Halkidiki Grecia
77 de la 68
2 Adult / Noapte
Heraklion Grecia
85 de la 74
2 Adulti / Nopti
Paralia Katerini Grecia
64 de la 51
2 Adulti / Noapte
Kefalonia Grecia
123 de la 107
2 Adulti / noapte
Kos Grecia
178 de la 158
2 Adulti / Noapte
Lefkada Grecia
44 de la 35
2 Adulti / Noapte
Santorini Grecia
86 de la 73
2 Adulti / Noapte
Skala Potamias Grecia
67 de la 58
2 Adulti / Noapte
Skiathos Grecia
61 de la 54
2 Adulti / Noapte
Thassos Grecia
89 de la 73
2 Adulti / Noapte
Thessaloniki Grecia
87 de la 78
2 Adulti / Noapte
Zakynthos Grecia
76 de la 69
2 Adulti / Noapte

CEA MAI BUNA PERIOADA DE CALATORIE

Sezonul vacantelor in Grecia incepe din aprilie si se termina prin octombrie. Varful de sezon este in iulie si august, acestea fiind si cele mai aglomerate lunidin punct de vedere turistic. In perioada de iarna (noiembrie - aprilie), multe hoteluri, restaurante si cafenele aflate pe insule intra in "hibernare", iar transportul cu feribotul se reduce simtitor.

SANATATE SI SIGURANTA

Grecia este in general o tara sigura, mai ales daca iti iei masurile de precautie normale si o asigurare de calatorie. Viata in insule este linistita si ferita de agitatia din zona capitalei.

Atentie in locurile aglomerate din statiuni unde se aduna petrecaretii, la retragerea de bani de la ATM-uri si mai ales la soarele foarte puternic care este de departe cel mai mare factor de risc!

Exista centre medicale bine puse la punct, infrastructura de buna calitate in zonele puternic turistice si mai toata lumea vorbeste engleza.

SFATURI UTILE

Explorati trecutul - Grecia este considerata leaganul civilizatiei europene. Daca va place istoria, veti iubi Grecia!Explorati plajele - din Creta pana in Santorini si Corfu, insulele grecesti sunt unele din cele mai frumoase din lume.

Majoritatea platilor in Grecia se fac cash cartile de credit sunt acceptate in majoritatea magazinelor mari, dar nu si in cele mai miciIncercati mancarurile locale - gyros, calamari si peste (aveti in vedere ca pestii mari se vand la kilogram si pot fi destul de scumpi) de asemenea, aveti in vedere faptul ca grecii iubesc carnea si nu veti gasi multe restaurante vegetariene Painea este inclusa intotdeauna in meniu - chiar daca nu o cereti, chelnerul o va aduce si veti plati extra pentru ea.

Este recomandat sa beti apa imbuteliata, mai ales pe insule.

VIZA SI PASAPORT

Turistii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Grecia. Accesul pe teritoriul acestei tari este permis cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Oferte Cazare Grecia 2021

Vacante in Grecia 2021 | Oferte Cazare Grecia 2021

Oferte Sejur Grecia - sezonul vacantelor in Grecia incepe din aprilie si se termina prin octombrie. Varful de sezon este in iulie si august, acestea fiind si cele mai aglomerate luni din punct de vedere turistic. In perioada de iarna (noiembrie - aprilie), multe hoteluri, restaurante si cafenele aflate pe insule intra in "hibernare", iar transportul cu feribotul se reduce simtitor.

vezi mai mult

Alte detinatii in Grecia 2021

Solicita oferta