Oferte Sejur Bulgaria 2020

O vacanta pentru fiecare

Bulgaria este destinatia preferata de tot mai multi turisti, datorita unui mix de avantaje pe care le ofera cu generozitate tuturor celor care o viziteaza: kilometri de plaje aurii, trasee montane si partii de ski si mai cu seama, serviciile turistice de buna calitate.

Litoralul bulgaresc este renumit pentru serviciile sale all inclusive, plaje intinse cu nisip fin, multe remarcate prin disctinctia Blue Flag si pentru resorturile de 4 si 5 stele cu numeroase facilitati pentru copii; Dintre statiunile mai cosmopolite si cu multiple optiuni de distractie amintim Nispurile de Aur si Sunny Beach, iar dintre cele destinate familiilor cu copii ne oprim la cea mai buna optiune: Albena cu aquapark-ul sau si varietatea punctelor de distractie pentru cei mici.

Zona montana, pune la dispozitia turistilor partii de ski usoare, medii si dificile in statiuni precum Bansko, Borovetz si Pamporovo; Anual, statiunile montane din Bulgaria atrag mii de turisti iubitori de adrenalina si aer curat. Pe langa aceste doua zone, Bulgaria mai este cunoscuta si datorita oraselor sale incarcate cu istorie. Cel mai cunoscut dintre acestea este orasul medieval Veliko Tarnovo, situat in nordul Bulgariei, la doar 160 km distanta de Bucuresti, un loc in care poti avea senzatia ca pasesti inapoi in timp.

vezi mai mult

CEA MAI BUNA PERIOADA DE CALATORIE

Daca doriti soare, mare si caldura, cea mai buna perioada este cea de vara, cand temperaturile ajung la aproximativ 30 de grade. Perioadele de primavara si toamna sunt caracterizate prin temperaturi medii de 23, respectiv 17 grade Celsius, in timp ce in anotimpul rece zona montana este o destinatie potrivita pentru amatorii de sporturi de iarna.

SFATURI UTILE

Moneda nationala este leva puteti schimba atat din tara, la casele de schimb care detin moneda sau localIn localitatile de granita se mai accepta si plata in lei la hotelurile din statiunile turistice puteti plati cu cardul la check-out diversele facilitati extraAveti in vedere ca miscarea capului pentru "da" si "nu" sunt inversate in BulgariaValoarea medie a bacsisului practicat este de 10% unele restaurante includ o taxa de serviciu in pretul produselor, asa ca este bine sa verificati.

VIZA SI PASAPORT

Turistii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Bulgaria. Accesul pe teritoriul acestei tari este permis cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

INFORMATII CALATORIA BULGARIA

Detalii si informatii actualizate Ministeru Afaceriolor Externe - clik detalii ...

Călătoreşte în siguranță, aplicaţia MAE pentru telefonul tău mobil Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetățenilor români care călătoresc în străinătate aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente

Folositi aplicatia "Călătoreşte în siguranţă".

Aplicaţia se înscrie în strategia MAE de diversificare a serviciilor consulare şi a mijloacelor de comunicare cu cetăţenii români.

"Călătoreşte în siguranţă" permite cetățenilor români: ​

  • să afle informaţii despre ţara de destinaţie: condiţii, recomandări şi alerte de călătorie, misiuni diplomatice româneşti în ţara în care călătoresc;
  • să poate fi alertați în cazul în care apar situații speciale în țara în care se află; să poată alerta cea mai apropiată misiune a României în caz de urgență; ​
  • să afle rapid care sunt procedurile în cazul unor incidente (accident, îmbolnăvire, pierdere de acte etc.) sau alte informaţii utile.

 

Aplicaţia, dezvoltată pe platformele iOS (min. 5) şi Android (min. 2.3.3),

este oferită publicului cu titlu gratuit şi poate fi descărcată de pe:

 

       

                    

 

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020