OFERTE SEJUR ROMANIA 2020

Oferte Litoral, Munte, Balneo, Delta Dunarii, Excursii, City Break, Wellness & SPA

Romania este una dintre putinele tari din Europeana poti gasi toate formele de relief respectiv munte, mare, delta, zone in care s-au pastrat traditiile si peisaje superbe care te vor face cu siguranta sa revii de fiecare data cu aceiasi placere si entuziasm.

In Romania vei putea face cu usurinta trecerea de la modern la medieval datorita numarului mare de castele si fortarete. Printre cele mai cunoscute se numara Castelul Bran (Brasov) cunoscut si sub denumirea de Castelul lui Dracula, Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Corvinilor (Hunedoara), iar dintre cele mai populare fortarete sunt Sarmizegetusa Regia, Costesti Blidaru, Costesti Cetatuia, Luncani - Piatra Rosie, Capalna, Banita din Muntii Orastiei, toate acestea fiind incluse in patrimoniul UNESCO.

Romania isi mentine vii obiceiurile si traditiile de secole. Ai auzit cu siguranta povesti incredibile din zone precum Maramures, Bucovina, Banat, Ardeal, Moldova zone traditionale.

VIZITEAZA ROMANIA MINUNATA

O vacanta pentru fiecare.

vezi mai mult

CEA MAI BUNA PERIOADA DE CALATORIE

Oricand este o perioada buna pentru a explora Romania! Clima temperata incurajeaza atat calatorul care se simte confortabil in caldura verii, cat si pe cel caruia iarna i se pare un anotimp rupt din basme.

SANATATE SI SIGURANTA

Romania este o tara sigura din punct de vedere medical, cu multe centre medicale moderne. Nu este necesar niciun vaccin suplimentar, dar e bine ca cele de rutina sa fie la zi.

Romani sunt ospitalieri si prietenosi cu turistii si isi ofera ajutorul, in caz ca ai nevoie.

VIZA SI PASAPORT

Ca european, pentru a putea calatorii in Romania nu este nevoie de viza. Accesul este permis cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

SFATURI UTILE

Marea majoritate a calatorilor apreciaza bucataria romaneasca, asa ca nu ezita sa incerci bucatele traditionale, mai ales ca ele difera de la zona la zona!

Desi distantele nu sunt mari, transportul intre punctele de interes poate dura mai mult decat ai estimat. Este bine sa-ti planifici calatoria luand in calcul un timp suplimentar.

Romania este suprinzatoare! O spun toti cei care, desi nu stiau exact la ce sa se astepte, au fost surprinsi peste asteptari. Placut surprinsi!

Asa ca merita sa iesi de pe traseele batute si sa explorezi pe cont propriu. Cu atat mai mult daca Romania este tara ta.