arata filtrele

Oferte Euro Team Travel

Cazare, vacante si excursii in Romania.

Acceptam plata cu vouchere de vacanta si card vouchere.

Excursie Cazanele Dunarii - Cascada Bigar - Targu Jiu 2 zile

Bucuresti (Academia Militara acces dinspre Metrou Eroilor) - Orsova (Mehedinti)
Excursie Cazanele Dunarii - Cascada Bigar - Targu Jiu 2 zile - Pretul INCLUDE - transport cu autocar clasificat pentru transport turistic, 1 noapte cazare cu mic dejun, vizite la Horezu, Tg. Jiu, Tismana, Cascada Bigar, Drobeta. Ghid insotitor din partea agentiei. Pretul NU INCLUDE - Asigurare storno si vizitele optionale, Intrari la obiective (inclusiv pentru optionale) si ghizii locali, Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice, Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete), Taxa de oras la fiecare cazare (se achita cash de turisti), Croaziera pe Dunare (aprox. 50 lei/pers), se achita local. Itinerar: Drobeta - Orsova - Cazanele Dunarii - Cascada Bigar - Manastirea Tismana
vezi mai multe detalii
 +  + 
Circuit Clisura-dunarii
EUR 6669 EUR
1 persoana / 1 nopti
Mic dejun
09 Apr - 08 Oct, 2022
vezi detalii

Maritimo Luxury ApartHotel Constanta | Cazare Constanta

Constanta (La 500 m de Piata Ovidiu)
Maritimo Luxury ApartHotel Constanta se afla la 500 de metri de Piata Ovidiu si la 3,4 km de City Park Mall, cazare in apartamente cu 2 camere bine dotate si acces gratuit la internet WiFi. Cazare Apartament Constanta
vezi mai multe detalii

Familie Plaja Litoral-romania
450
EUR 9094 EUR
Apartament/Noapte - 5 persoane / 1 nopti
Fara masa
vezi detalii

La Mama Anica Porumbacu de Sus | Case de vacanta

Porumbacu De Sus (Sibiu)
La Mama Anica Porumbacu de Sus este un loc unde va puteti relaxa, bucura de natura si de privelistea minunata a muntilor si puteti manca mancare locala. In fiecare seara puteti vedea ciurda de animale din sat si puteti admira tot ceea ce satul ne daruieste zi de zi: traditii, oameni frumosi, peisaje, emotii puternice, povesti, costume si panze vechi uitate in lazile de zestre.
vezi mai multe detalii

Familie Casa-de-vacanta Transilvania Accepta animale de companie
550
EUR 11115 EUR
2 Adulti / 1 nopti
vezi detalii

Sura din Joseni Porumbacu de Sus | Case de vacanta

Porumbacu De Sus (Sibiu)
Sura din Joseni se afla in Porumbacu de Sus si ofera lounge comun, gradina si facilitati de gratar. Aceasta proprietate este la 28 km de Sambata de Sus, iar oaspetii beneficiaza de parcare privata si de acces gratuit la internet WiFi.
vezi mai multe detalii

Familie Casa-de-vacanta Transilvania Accepta animale de companie
600
EUR 12125 EUR
2 Adulti / 1 nopti
vezi detalii

Hotel Bradul Vatra Dornei Revelion 2022

Vatra Dornei (langa partia de scki Parc)
Revelion Vatra Dornei 2022 Hotel Bradul include 3 nopti cazare, pensiune completa, Cina Festiva de Revelion, Cina Festia Carnaval, acces centru SPA: sauna, piscina, sala fitness. Hotel Bradul Vatra Dornei se intinde pe 6 etaje si dispune de lift, a fost renovat in anul 2012 oferind conditii bune de cazare, dotari si finisaje moderne ale camerelor, posibilitati de tratament, excursii, o cazare optima in vederea practicarii sporturilor de iarna. Hotel Bradul Vatra Dornei, dispune de un complex wellness si spa mare cu o piscina interioara cu apa incalzita si sauna, acces gratuit la internet Wi-Fi in spatiile comune iar parcare gratuita in limita locurilor disponibile fara a fii nevoie de rezevare anticipata.
vezi mai multe detalii
 + 
Revelion
1350
EUR 27282 EUR
1 Persoana / 3 nopti
Pensiune completa
30 Dec - 02 Jan, 2022
vezi detalii

Hotel Mara Sinaia | Oferta Tratament Sinaia

Sinaia (intrare in statiune) - Sinaia (intrare in statiune)
Hotel Mara Sinaia Tratament sejur 5 nopti cazare in camera dubla, masa fisa cont 250 lei/persoana/sejur, tratament 5 zile cate 2 proceduri/zi/persoana, de luni pana vineri, acess picina, jacuzii si sauna, parcare gratuita si internet gratuit wi-fi in camera. Hotel Mara Sinaia deschis oficial in decembrie 1995, intrat in lantul international Holiday Inn in mai 1998, numindu-se in aceasta perioada Holiday Inn Resort Sinaia, a fost primul Resort din Romania integrat in marea familie hoteliera Holiday Inn care cuprindea peste 2.700 de hoteluri in toata lumea.
vezi mai multe detalii
 + 
Munti Tratament
2100
EUR 42439 EUR
2 Persoane / 5 nopti
Demipensiune
vezi detalii

Hotel Minerva Grand Baile Herculane Revelion 2022

Baile Herculane (Caras Severin)
Hotel Minerva Grand Baile Herculane Revelion 2022 - Pachetul INCLUDE - 3 nopti cazare loc in camera dubla cu masa pensiune completa - bufet suedez, seri tematice, cabina foto, acces spa, parcare gratuita. Hotel Minerva Grand Hotel Resort SPA Baile Herculane este situat in centrul statiunii Baaile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale, pune la dispozitia oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.
vezi mai multe detalii
 + 
Revelion
EUR 55575 EUR
1 Persoana / 3 nopti
Pensiune completa
30 Dec - 02 Jan, 2022
vezi detalii