Plaja din Albena
Bucura-te de una dintre cele mai frumoase plaje din Europa
de la 27
🏖️ Plaja din statiunea Albena

Apa marii este calda si blanda iar nisip este fin si matasos.

Plaja din Albena este una dintre cele mai bune plaje din Bulgaria. Nisipul mătăsos povestește copiilor povești despre numeroase aventuri și părinților - despre o odihnă binemeritată.

Sunetul valurilor calde ale mării și soarele sclipitor mângâie simțurile și creează o experiență memorabilă. Plajele din Albena sunt 21 și se clasează printre cele mai bune din Bulgaria. Plaja are mai mult de 6 km lungime și până la 150 m lățime.

Țărmul înclinat ușor, valurile calde și varietatea de sporturi nautice, atracții și locuri de joacă fac din plaja Albena un loc preferat pentru toată lumea. Oferă condiții minunate pentru vacanțele în familie cu copii, deoarece este una dintre cele mai curate plaje din Bulgaria.

Desigur, este potrivit și pentru o vacanță cu prietenii. Aceasta este o stațiune pe litoral care are ceva pentru toată lumea. Albena a fost distinsă cu eticheta ecologică Blue Flag pentru puritatea mării, a plajei și a teritoriului înconjurător.

Aerul este clar și întineritor datorită conținutului ridicat de oxigen care vine din apropierea stațiunii de rezervația naturală Baltata.

Lungimea: 6 km | Latimea: 150 m | Plaje: 21

Plaja

Nisip fin si apa curata cristalina

Există multe plaje frumoase în Bulgaria, atât la nord, cât și la sud. Îi invită pe iubitorii de plajă să se relaxeze și să se bucure de zilele însorite și calde, departe de mediul urban aglomerat. Liniștea naturii este un lux pe care îl oferă acest loc. Aici cel mai îndrăzneț vis de distracție, relaxare și mâncare delicioasă poate deveni realitate. Acesta este principalul motiv pentru care plajele din Albena atrag mii de turiști bulgari și străini în fiecare vară.

Plaja din Albena este cunoscută pentru nisipul său fin și este iubită de părinți și adorată de copii. Nivelul mării coboară treptat cu o pantă ușoară, iar apa este curată, calmă și caldă, ajungând la o adâncime de cel mult 1,6 metri la o distanță de 100-150 de metri de țărm.

Aerul răcoros, climatul blând și briza răcoritoare a mării sunt un adevărat tratament pentru cei care încearcă să evite căldura extremă - temperatura medie de vară în Albena este de aproximativ 25°C.

width: 100%, height:1px
Wi-FI

Internet pe plaja

Când vrei să le transmiți salutări din vacanță celor dragi este important să rămâi conectat. De aceea, ai Wi-Fi gratuit oriunde te-ai afla în stațiune, pe plajă, la piscină sau în hotel.

Serviciul este oferit doar pentru oaspeții cazați în hotelurile din Albena.

width: 100%, height:1px
Indemn la lectura pe plaja

Bibliotecă pe plajă

Prima bibliotecă de vacanță din Europa, cu acces gratuit pe plajă!

Deschisă în 2013 în centrul stațiunii, oferă peste 6000 de titluri în peste 15 limbi, de la romane de dragoste, la memorii și literatură locală.

Fă-ți timpul pe plajă mai distractiv cu o carte in mână.

width: 100%, height:1px
Sezlonguri si umbrele

Indiferent de hotelul din Albena pe care l-ai ales pentru vacanța ta, de fiecare dată când esți oaspetele nostru ai la dispoziție 2 șezlonguri și o umbrelă gratuite pe plajă.

Zone libere pe plaja

Zonele libere se află intre cele private și ocupă peste 50% din plajă.

Mini seifuri & Cosuri speciale

În Albena vei găsi mini seifuri care se pot închiria direct de pe plajă, perfect pentru a-ți păstra telefonul mobil și lucrurile de valoare atunci când înoți sau joci sportul preferat.

Plus coșuri pentru colectarea separată a deșeurilor, pentru că ținem la curățenia stațiunii și ne place să protejăm natura și bunăstarea oaspeților noștri.

Salvamari

Fiecare zonă a plajei este supravegheată în fiecare zi de salvamari, până la ora 18.00. La fiecare punct de observație a salvamarilor există un loc unde se arborează steagul de interzicere/permitere băii în mare: steagul roșu când apa mării este prea rece sau valurile sunt prea mari, roșu cu galben permis cu anumite restricții iar verde permis până la zona marcată pentru baie.

Hoteluri pe plaja in Albena

Rezerva la unul dintre hotelurile cu All Inclusive ce au acces direct la plaja din Albena!

Alegeți un hotel pe plajă situat aproape de mare și veți avea picioarele în nisip în doar câteva secunde. Vă puteți baza, de asemenea, pe multe mijloace alternative de transport în cadrul stațiunii - scări rulante, tren hop-on, mini-navete, biciclete și numeroase alei de mers pe jos.

Solicita oferta