🎆 Oferte Revelion Albena 2024
🎆 Revelion Albena 2024 Bulgaria

Oferte Revelion 2023 Litoral Bulgaria

❄️ Revelion Albena 2024 sejur 3 / 4 / 5 / 6 nopti cazare in tipul de camera ales, masa Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa sau All Inclusive in fuctie de hotel si pachetul ales, cina festiva ( in fuctie de hotel ), diverse programe artistice si acces la faciltati hotelului.

Ofertele expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna.

Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural. Deși construită pe un teren gol în anii 1960, în prezent arată ca un mic oraș, cu centru, străzi și piețe, având chiar și rețea de transport public — trenuri dedicate care circulă după un orar prestabilit pe străzile orașului.

Stațiunea are plajă în lungime de 5 km, cu o lățime de 150 m, cu nisip fin; apa mării fiind curată, calmă și caldă. Adâncimea apei nu depășește 1,6 metri la o distanță de 100–150 de metri de mal.

Intrebari frecvente

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior , Hotel Elitsa, Hotel Kaliakra, Primasol Ralitsa Aqua Club Villas, Hotel Gergana sunt cele mai populare hoteluri din Albena

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior , Hotel Elitsa, Hotel Kaliakra, Primasol Ralitsa Aqua Club Villas, Hotel Gergana sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Albena

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Albena?

Hotel Vile Vita Park, Hotel Althea, Hotel Harmony Hills , Villas Magnolia, Hotel Villas West sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Albena.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Albena?

Hotel Elitsa, Hotel Kaliakra, Hotel Gergana, Hotel Mura, Hotel Slavuna sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Albena.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior , Primasol Ralitsa Aqua Club Villas, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Albena.

Solicita oferta