Oferte Revelion Baile Olanesti 2023
Oferte Revelion Baile Olanesti 2023

Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in functie de hotel

Oferte Revelion 2023 Baile Olanesti - pachetul includ 3, 4, 5 nopti cazare in perioada 28.12 - 02.01 cu masa specificata la fiecare hotel din oferta, Cina Festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni.

Oferte expira in
00 : 00 : 00 : 00
zile ore minute secunde

Statiunea Balneara Baile Olanesti

Baile Olanesti este o statiune balneoclimaterica de interes national ocupand primul loc printre statiunile balneare din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor foraje. Acestea sunt grupate in trei tipuri principale de ape minerale, aflate in diferite stadii de mineralizare a sufului.

Izvoarele sunt utilizate in cura interna in tratamentul afectiunilor renale si a cailor urinare, hepatobiliare, ale tubului digestiv si ale unor afectiuni metabolice, de nutritie si in cura extema ca tratamente asociate in diverse afectiuni reumatismale si ale sistemului nervos periferic. Particularitatea turistica a statiunii este unicitatea pe plan national a unor tratamente pentru desensibilizarea organismului la bolnavii alergici prin injectii cu apa minerala sulfuroasa izotona.

Solicita Oferta

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Revelion in Baile Olanesti?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Ce hoteluri din Baile Olanesti au restaurant propriu?

Hotel Parang, Hotel Stogu, Pensiunea Izvoare sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Olanesti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Baile Olanesti.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Baile Olanesti?

Hotel Stogu sunt hoteluri din Baile Olanesti ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Baile Olanesti.

×

PROGRAM DE LUCRU

In perioda 12 – 16.08.2022 agentia de turism EURO TEAM TRAVEL este INCHISA.
Solicita oferta