🎆 Oferte Revelion Borovets 2024
🎆 Oferte Revelion Borovets 2024 Bulgaria

sejur min 3 nopti, masa si acces la facilitati hotelului fara transport ❄️

❄️ Revelion Munte Ski in Bulgaria 2024 sejur 3 / 4 / 5 / 6 nopti cazare in tipul de camera ales, masa Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa sau All Inclusive in fuctie de hotel si pachetul ales, cina festiva ( in fuctie de hotel ), diverse programe artistice si acces la faciltati hotelului.

Oferte expirate
00
zile
:
00
ore
:
00
min
:
00
sec
width: 100%, height:1px

Borovets

Despre statiunea Borovets: Borovets este cea mai veche statiune de ski din Bulgaria cu o istorie incepand din 1896. In zilele noastre Borovets este a doua cea mai mare si moderna statiune din Bulgaria situata in partea de est de Rila, la poalele Muntelui Mousala.

Statiunea Borovets imbracata in brazi inalti, la 1390 m deasupra nivelului marii este o destinatie ideala pentru recreere si relaxare. Borovets este o statiune usor accesibila, la 12 km distanta de drumul principal, capitala Bulgariei, Sofia fiind la 72 km distanta. Exista curse regulate de autobus din Samokov la fiecare 30 de minute.

Intrebari frecvente

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Hotel Lion, Hotel Samokov, Euphoria Club Hotel Resort sunt cele mai populare hoteluri din Borovets.

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Hotel Lion, Hotel Samokov, Euphoria Club Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovets ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Borovets.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Euphoria Club Hotel Resort, Club Hotel Yanakiev sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovets ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Borovets.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Hotel Lion, Hotel Samokov, Euphoria Club Hotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovets ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Borovets.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Euphoria Club Hotel Resort, Villas Yagoda Malina sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovets cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Borovets.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Borovets?

Villas Yagoda Malina sunt hoteluri din Borovets ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Borovets.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Borovets?

Hotel Rila, Hotel Radina s Way, Hotel Lion, Hotel Samokov, Euphoria Club Hotel Resort sunt hoteluri din Borovets ce au acces gratuit la internet

De unde pot cumpara vinieta electronica pentru Bulgaria?

Viniete electronice pot fi achiziționate prin câteva modalități comode pentru utilizatorii de rețeaua de drumuri naționale:

  • De pe pagina de web: www.bultoll.bg;
  • Prin aplicarea  mobilă: Google Play sau ApsStore;
  • Prin aparate de autotaxare în spațiile obiectelor comerciale și la sediile județene rutiere al Agenției infrastructură rutieră;
  • La ghișeul  punctelor de vânzare  și la sediile județene rutiere al Agenției infrastructură rutieră;
Solicita oferta