🎆 Oferte Revelion Brasov 2024
🎆 Oferte Revelion Brasov 2024

❄️ Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de revelion, acess facillitati in functie de hotel ales, etc. Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Oferte expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Brasov

Situat în centrul țării, județul Brașov ocupă cea mai mare parte a depresiunilor Brașov și Făgăraș, unitățile de relief având altitudini cuprinse între 400 și 2544 m. Zona dealurilor subcarpatice și zona montană ocupă aproape jumătate din teritoriul județului, restul fiind reprezentat de zona depresiunilor Bârsei, Făgărașului și platoul Hârtibaciului.

Municipiul Brașov, reședința județului, situat la o altitudinea medie de 625 m, este așezat în depresiunea Bârsei, în curbura Carpaților, la poalele masivelor Piatra Mare și Postăvarul, străjuit din trei părți de dealurile Tâmpa, Straja (Warthe) și Dealul Cetății.

Temperatura medie multianuală a aerului este de 6-7 °C. Numărul zilelor de vară este de aproximativ 50 pe an, iar cel al zilelor de iarnă este de aproximativ 50 pe an. Umiditatea aerului are valori medii anuale de 75%. La nivelul municipiului, cantitatea medie anuală de precipitații este de 124,8% mc, iar durata medie anuală a stratului de zăpadă este de 70,8 zile.

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Revelion in Brasov?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Brasov?

Hotel Ambient, Hotel Belfort sunt cele mai populare hoteluri din Brasov

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Brasov?

Hotel AmbientHotel Belfort sunt cele mai apreciate hoteluri din Brasov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Brasov.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Brasov?

Hotel AmbientHotel Belfort sunt cele mai apreciate hoteluri din Brasov ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Brasov.

Solicita oferta