Oferte Revelion Calimanesti Caciulata 2023
πŸŽ† Oferte Revelion Calimanesti Caciulata 2023

❄️ Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel/pensiune

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de revelion, acess facillitati in functie de hotel ales, etc.  Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Oferte expirate
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde

Calimanesti Caciulata

Calimanesti este situat in partea central-sudica a Romaniei, pe malul drept al Oltului, in Depresiunea subcarpatica Jiblea-Calimanesti, la altitudinea de 260-280 m, 18 km distanta de municipiul Ramnicu Valcea (sediul administrativ al Judetului Valcea), cu o populatie de 8.633 locuitori. Impreuna cu statiunea Caciulata, acesta alcatuieste statiunea Calimanesti-Caciulata, statiune deschisa in tot cursul anului.

Factori de cura: Ape minerale cu concentratii, compozitii chimice si temperaturi variate, sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, magneziene, in cea mai mare parte hipotone; bioclimat sedativ de crutare. Aeroport apropiat: Sibiu 65 km. Alti factori: stranduri termale, drumetii in zona de munte (Vf. Cozia 1.644 m); Manastirile Stanisoara, Frasinei, Cozia, Turnu; excursii la obiective turistice din judet si imprejurimi.

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Revelion in Calimanesti-Caciulata?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Calimanesti Caciulata?

Hotel Traian, Hotel IZVOARE, Hotel Central, Hotel Casa Romaneasca, Complexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Calimanesti Caciulata.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Calimanesti Caciulata?

Hotel TraianHotel IZVOAREHotel CentralHotel Casa RomaneascaComplexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Calimanesti Caciulata.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Calimanesti Caciulata?

Hotel TraianHotel CentralHotel Casa RomaneascaComplexul Cozia sunt cele mai apreciate hoteluri din Calimanesti Caciulata ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Calimanesti Caciulata.

Solicita oferta