🎆 Oferte Revelion Covasna 2024
🎆 Oferte Revelion Covasna 2024

❄️ Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel/pensiune

Oferte Revelion 2024 Covasna - pachetul includ 3, 4, 5 nopti cazare in perioada 28.12 - 02.01 cu masa specificata la fiecare hotel din oferta, Cina Festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni.

Oferte expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Ofertele pentru Revelion COVASNA 2024 vor fii afisate pe site pe masura ce acestea sunt disponibile.

Covasna

Covasna se afla la altitudinea de 564 m, la contactul versantului estic al Muntilor Vrancei cu depresiunea Barsei, la 31 km de Sfantu Gheorghe si la 60 km de Brasov. Primele cure balneare la Covasna au fost organizate în secolul XIX: apa minerală scoasă din fântâni era turnată în căzi de lemn şi încălzită cu pietre fierbinţi. Iar mofetele erau, de fapt, nişte găuri mari în pământ, cu scări, în care pacientul intra cu tot corpul lăsându-şi doar capul afară, în aer liber.

Covasna are o bază de tratament modernă la care vin, în orice perioadă a anului, cei care preferă o terapie naturală împotriva afecţiunilor cardiovasculare. Climat: caracteristic depresiunilor subalpine, cu veri racoroase si ierni reci. Temperatura medie anuala este de 7 gr. C. Precipitatiile au un regim mediu de 600 mm. Vanturile sunt slabe, datorita adapostului oferit de muntii inconjuratori.

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Revelion in Covasna?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Covasna?

Hotel Caprioara, Hotel Covasna, Hotel Clermont, HOTEL TTS COVASNA sunt cele mai apreciate hoteluri din Covasna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Covasna.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Covasna?

Hotel Caprioara, Hotel Clermont, Hotel Montana sunt cele mai apreciate hoteluri din Covasna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Covasna.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Covasna?

Hotel Covasna sunt hoteluri din Covasna ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Covasna.

×

PROGRAM DE LUCRU

Perioada 30.11.2023 – 03.12.2023 INCHIS.
Solicita oferta