🎆 Oferte Revelion Durau 2024
🎆 Oferte Revelion Durau 2024

❄️ Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de revelion, acess facillitati in functie de hotel ales, etc. Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Ofertele expira
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Durau

Situată la 100 km de Piatra Neamţ şi la 6 km SV de comuna Ceahlău (de care aparţine din punct de vedere administrativ), la o altitudine de 780-800 m la poalele faimosului masiv Ceahlau (în partea de NV)- renumit pentru legendele sale şi tradiţiile magice - staţiunea se află într-o regiune montană frecventată încă din secolul al XVIII-lea.

Statiunea Durau este recomandata pentru odihna si tratament al nevrozelor astenice, a starilor de slabiciune, a anemiei, pentru refacerea dupa eforturi psihice sau intelectuale. Dintre factorii naturali amintim aerul curat, fara praf si particule alergice, atmosfera ozonata sunt principalii factori naturali de cura. La Durău se afla o mică biserică pictată de celebrul pictor român Nicolae Tonitza.

Pe unul din traseele care urcă muntele Ceahlău, turiştii pot admira cascada Duruitoarea (25 m înălţime), cu un impresionant jet de apa şi zgomot asurzitor (de unde îşi trage şi numele). Exista posibilitatea de a efectua excursii pe Ceahlău (Ocolaşu Mare-1907 m şi Toaca-1904 m, ) şi de a practica sporturile de iarna (pârtie de schi, cu diferite grade de dificultate).

Intrebari frecvente

Pot plati cu vouchere de vacanta pentru un pachet de Revelion in Durau?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu vouchere de vacanta pe suport de hartie(se vor trimite prin curier la agentia de turism) sau cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Durau?

Hotel Bradul, Hotel Bistrita, Hotel Brandusa sunt cele mai populare hoteluri din Durau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Durau?

Hotel BradulHotel BistritaHotel Brandusa sunt cele mai apreciate hoteluri din Durau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Durau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Durau?

Hotel BistritaHotel Brandusa sunt hoteluri din Durau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Durau.

Solicita oferta