🎆 Oferte Revelion Litoral Bulgaria 2024

Revelion 2024 Litoal Bulgaria

❄️ Revelion Litoral Bulgaria 2023 sejur 3 / 4 / 5 / 6 nopti cazare in tipul de camera ales, masa Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa sau All Inclusive in fuctie de hotel si pachetul ales, cina festiva ( in fuctie de hotel ), diverse programe artistice si acces la faciltati hotelului.

vezi mai mult

Ofertele expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px
ALBENA Revelion Litoral Bulgaria 2023
de la 66336
2 Adulti / 3 Nopti
NISIPURILE DE AUR Revelion Litoral Bulgaria 2023
de la 14190
2 Adulti / 3 Nopti
BALCHIK Revelion Litoral Bulgaria 2024
de la 10702
2 Adulti / 3 Nopti

Litoral Bulgaria 🔆

Litoralul Bulgarsc are o lungime de 354 km, dintre care 200 km sunt plaje cu nisip, litoralul din Bulgaria oferă cazare în peste 30 stațiuni unde puteți rezerva un sejur All inclusive la mare.

Litoralul Bulgăresc al Mării Negre începe de la Capul Kartal la granița cu România și se termină la vărsarea râului Rezovska la granița cu Turcia. La Durankulak și Shabla există plaje întinse cu nisip și mai multe lacuri de coastă, iar la Tyulenovo, Kamen Bryag și Cap Kaliakra coasta este abruptă, formată din calcare și conglomerate sarmațiane roșii dure, care coboară de la o înalțime de 70 de metri până în mare. Lângă Balcic și Kavarna, stâncile de calcar sunt tăiate de văi împădurite.

Topografia litoralului din jurul stațiunilor Albena și Nisipurile de Aur este deluroasă, cu un caracter de alunecare de teren pronunțat tipic, ca niște trepte.

Litoralul bulgăresc din partea de sud are plaje largi și lungi, spre deosebire de cel din nord, a cărui topografie este mai stâncoasă.

Intrebari frecvente

Care sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc?

Unde sunt cele mai mari plaje din Bulgaria?

Bulgaria reprezinta una dintre cele mai indragite destinatii pentru vacantele de vara si de iarna mai ales datorita ofertelor pentru sejur all inclusive de pe litoral ce au un excelent raport calitate – pret.

Statiunile preferate de pe litoralul Bulgariei sunt de cele mai multe ori Sunny Beach, Nisipurile de Aur si Albena.

Solicita oferta