🎆 Revelion Maramures 2025
Hotel Craiasca Ocna Sugatag este situat in statiunea Ocna Sugatag, situata la 10 km. de Vadu Izei, pe dealul care desparte Valea Marei de Valea Cosaului. Hotelul Craiasca este situat in centrul statiunii Ocna Sugatag, langa bazinele cu apa sarata.
Hotel Craiasca Ocna Sugatag ofera acces gratuit la 3 piscine cu apa minerala precum si un restaurant care serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Hotel Craiasca Ocna Sugatag are o capacitate de cazare de 174 de locuri distribuite in diferite tipuri de camere, respectiv:
Toate camerele si apartamentele sunt mobilate funcsional, cu TV prin cablu, o zona de relaxare, un minibar, baie proprie dotata cu baie cu dus si articole de toaleta gratuite.
Hotel Craiasca dispune de un restaurant propriu 2** cu o capacitate de 307 locuri; Gradina de vara; Bar de zi.
Hotel Craiasca are baza de tratament proprie a hotelului are o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni:
Proceduri majore: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.
Agrement/Sport:
Petreceti Revelionul in Maramures o zona deosebita bogata in traditii iar portul national se afla in toate casele maramuresenilor. Patrimoniul imaterial al Maramuresului e dat de marea bogatie in traditii si obiceiuri din Tara Maramuresului, Tara Lapusului, Tara Chioarului, Tara Codrului.
Maramuresul abunda in atractii culturale, naturale si artizanale, vizitati bisericile din lemn, muzeele, pietele din sate, apoi traiti viata de zi cu zi alaturi de sateni si o sa aveti senzatia ca traiti intr-un timp care s-a oprit in loc. In Maramures timpul nu este masurat in luni, zile si ore, ci in vremea semanatului, a Postului Mare si a Sfintelor Pasti, a cositului si a Sarbatorii Sfintei Marii, a recoltei si a pregatirilor pentru Craciun si Revelion. Atunci cand isi termina munca, maramuresenii sarbatoresc cu toata insufletirea, isi pleaca smeriti capul pentru rugaciune, dar se si bucura de joc, de horit si de locurile in care s-au nascut. Pentru a simti ritmul acestei regiuni trebuie sa o vizitati in timpul sarbatorilor, cand pamantul, obiceiurile si oamenii se unesc intr-un dans care contureaza Maramuresul.
Pretul INCLUDE