🎆 Oferte Revelion Paltinis 2024
🎆 Oferte Revelion Paltinis 2024

❄️ Sejur minim 3 nopti, masa, cina festiva de revelion si facilitati in fuctie de hotel

Sejur minim 3 nopti cazare, masa, cina festiva de revelion, acess facillitati in functie de hotel ales, etc. Oferte speciale de Revelion in hoteluri recomandate, cazare cu demipensiune.

Ofertele expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Paltinis

Staţiune turistică permanentă, situată în Carpaţii Meridionali, pe versantul nord-estic al Munţilor Cindrel, la 35 de km.distanţă de Sibiu, de care, de altfel, şi aparţine, Păltinişul este cea mai veche şi cea mai înaltă staţiune din România.

Aşezarea, de sub Vf.Onceşti, ce se întinde într-o pădure de conifere, la altitudinea de 1442 de metri, a fost întemeiată de Societatea Carpatină Transilvania, la sfârşitul secolului al XIX-lea. Datorită vechimii lor de peste un secol, trei dintre cele peste 40 de vile ridicate în timp, în staţiune, au fost declarate monumente istorice: Casa Turistilor, Casa Medicilor şi Sala Monaco. Factorul terapeutic principal îl reprezintă climatul alpin cu aer puternic ozonizat, bogat în aerosoli şi radiaţii ultraviolete. Calitatea aerului pur din această staţiune o recomandă din plin în tratarea asteniilor, a surmenajului fizic şi intelectual, a anemiilor, a sechelelor pulmonare, precum şi a deficienţelor de creştere la copii.

Intrebari frecvente

Pot plati cu card de vacanta pentru un pachet de Revelion in Paltinis?

DA, Se poate plati pentru orice hotel din oferta noastra cu cardul de vacanta(Edenred, Sodexo sau Up Romania) direct pe site-ul nostru online. Detalii vouchere ...

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Platinis?

Hotel Castelnor, Hotel Cindrel, Pensiunea Rafael, Pensiunea Rara Paltinis, Alpina sunt cele mai apreciate hoteluri din Paltinis ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paltinis.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Paltinis?

Two Brothers Paltinis, Pensiunea Rara Paltinis, Alpina, Pension Grandor, Pensiunea Aria Paltinis sunt cele mai apreciate hoteluri din Paltinis ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Paltinis.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Paltinis?

Hotel Castelnor, Hotel Cindrel, Alpina, Hotel Castelul de Piatra, Hotel Casa Turistilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Paltinis ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Paltinis.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Paltinis?

Two Brothers Paltinis sunt hoteluri din Paltinis ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Paltinis.

Solicita oferta