🎆 Oferte Revelion Pamporovo 2025
🎆 Oferte Revelion Pamporovo 2025 Bulgaria

sejur min 3 nopti si all inclusive, acces la facilitati hotelului fara transport

❄️ Revelion Munte Ski in Bulgaria 2025 sejur 3 / 4 / 5 / 6 nopti cazare in tipul de camera ales, masa Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa sau All Inclusive in fuctie de hotel si pachetul ales, cina festiva ( in fuctie de hotel ), diverse programe artistice si acces la faciltati hotelului.

 

Offer expires in
00
zile
:
00
ore
:
00
min
:
00
sec
width: 100%, height:1px

⛷️Pamporovo

Statiunea Pamporovo este o statiune moderna, cu un aer tanar chiar, situata in inima muntilor Rodopi (1950m) si la poalele varfului Snezhanka (1926m). Fiind printre cele mai sudice statiuni de schi din Europa, se bucura de soare din plin, zapada este prezenta intreg sezonul iar partiile se afla intr-o conditie excelenta. Potrivit legendei, aceasta zona din Muntii Rodopi este locul de nastere al cantaretului antic Orfeu.

Pamporovo este perla statiunilor montane din Bulgaria, situata in inima Muntilor Rhodopi, leaganul canteretului mitic Orpheus. Pamporovo se afla la o distanta de 260 km de Sofia, 85 km de Plovdiv si 15 km de Smolyan. Faimoasa pentru zilele cu soare, 120 la numar, doar in sezonul de schi.

Pamporovo se bucura de titlul de cea mai insorita statiune montana din Bulgaria, totodata fiind si cea mai sudica statiune din Europa. Clima este una blanda, cu influente mediteraneene venite mai ales dinspre Marea Egee. Altitudinea statiunii este de 1650 m, cel mai inalt varf intalnindu-se la Snezhanka – 1926 m.

Intrebari frecvente

❄️ Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia, Hotel Grand Monastery Apartments, Grand Hotel Murgavets sunt cele mai populare hoteluri din Pamporovo.

❄️ Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia, Hotel Grand Monastery Apartments, Grand Hotel Murgavets sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pamporovo.

❄️ Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pamporovo?

Hotel Grand Monastery Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pamporovo.

❄️ Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pamporovo?

Hotel Grand Monastery Apartments, Grand Hotel Murgavets sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pamporovo.

❄️ Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia, Hotel Grand Monastery Apartments, Grand Hotel Murgavets sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pamporovo.

❄️ De unde pot cumpara vinieta electronica pentru Bulgaria?

Viniete electronice pot fi achiziționate prin câteva modalități comode pentru utilizatorii de rețeaua de drumuri naționale:

  • De pe pagina de web: www.bultoll.bg;
  • Prin aplicarea  mobilă: Google Play sau ApsStore;
  • Prin aparate de autotaxare în spațiile obiectelor comerciale și la sediile județene rutiere al Agenției infrastructură rutieră;
  • La ghișeul  punctelor de vânzare  și la sediile județene rutiere al Agenției infrastructură rutieră;
Solicita oferta