Transport

Transport

Transport – Rezervari – Bilete

Transport Rezervari Bilete, Bilete de Avion Online, Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Tren CFR Online, Inchiriere Masini Online, Rent a Car

Bilete de Autocar ATLASSIB
Bilete de Autocar ATLASSIB

Agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti este agent autorizat al societatii de transport international ATLASSIB pentru a face rezervari in timp real si pentru emiterea biletelor de autocar in trafic international.

Bilete de autocar Atlassib pentru destinatiile: Italia, Germania, Spania, Elvetia, Franta, Olanda, Anglia, Grecia, Portugalia, Suedia, Belgia.

Rezervarile si plata biletelor de autocar in trafic international se face la sediul agentiei de turism Euro Team Travel.

Bilete de AVION
Bilete de AVION

Agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti ofera servicii de rezervare si vinzarea a biletelor de avion in trafic intern si international pentru:

  • Companii low cost: Blue Air, Wizz Air, Carpatair;
  • Companiile aeriene de linie: Tarom, Air France, Lufthansa  etc.

Agentia ofera posibilitatea si de rezervare a biletelor de avion online de catre turisti direct de pe site-ul agentiei noastre cu plata online fara a mai fii nevoie de a veni la sediul agentiei noastre.

Bilete de Tren CFR
Bilete de Tren CFR

Agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti este agent autorizar al SNTFC -“CFR Calatori” pentru rezervarea in timp real a biletelor de tren si emiterea bilete de tren CFR in trafic intern(doar in Romania).

Rezervarile si plata biletelor de tren CFR in trafic intern se face la sediul agentiei de turism Euro Team Travel.

Rent a Car
Rent a Car

Agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti pune la dispozitia vizitatorilor unul din cele mai bune sisteme de rezervari autorurisme din lume.

Puteti rezerva si achita online la cele mai bune preturi autoturisme in aproape toata lumea prin sistemul de rezervari online. Rezervarile si plata se face online  fara alte tarife si comisioane ascunse catre furnizorul de servicii rent a car datorita parteneriatului incheiat intre furnizorul de servicii Travel Jigsaw si agentia de turism Euro Team Travel.

Transport

Sigla Euro Team TravelBilete de Avion Online, Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Tren CFR Online, Inchirieri de masini online, Rent a Car, Transport, Bilete de Avion Online, Bilete de Autocar Atlassib, Bilete de Tren CFR Online, Inchirieri de masini online, Rent a Car, Trnsport Autocar, Transport Avion, Transport Tren