Vacante in GRECIA 2022 cu Avionul

Sejur minim 7 nopti, Transport Avion, Transfer si Masa

Grecia este una dintre cele mai cautate destinatii de catre romani. Avand in vedere faptul ca sunt multe oferte si destinatii in care se poate ajunge atat cu avionul cat si cu autocarul, tot mai multi romani, chiar si din nordul tarii, aleg sa viziteze pitoreasca Grecie atat pentru plajele cu nisip fin, cat si pentru obiectivele spectaculoase ale Greciei antice.

Plecari din: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Iasi, Cluj Napoca, Oradea

Destinatii: Alonissos, Corfu, Creta, Kefalonia, Kos, Lefkada, Mykonos, Rethymnon, Rodos, Riviera Olimpului, Samos, Santorini, Skiathos, Skopelos, Tolo, Zakynthos

Alonissos Grecia
de la 96432
2 Adulti / 7 Nopti
Corfu Grecia
de la 498
2 Adulti / 7 Nopti
Creta Grecia
de la 561
2 Adulti / 7 Nopti
Kefalonia Grecia
de la 618
2 Adulti / 7 Nopti
Kos Grecia
de la 558
2 Adulti / 7 Nopti
Lefkada Grecia
de la 618
2 Adulti / 7 Nopti
Mykonos Grecia
de la 1898
2 Adulti / 7 Nopti
Rodos Grecia
de la 81732
2 Adulti / 7 Nopti
Santorini Grecia
de la 1078
2 Adulti / 7 Nopti
Skiathos Grecia
de la 76244
2 Adulti / 7 nopti
Skopelos Grecia
de la 986
2 Adulti / 7 Nopti
Zakynthos Grecia
de la 63112
2 Adulti / 7 Nopti

Intrebari frecvente si sfaturi

Informatii COVID-19 pentru GRECIA - MAE

 

Informatii MAE actualizate COVID-19 - Click detalii ...

Informare condiții de călătorie în GRECIA

Update: 05.05.2022; ora 17:31

INFORMARE OFICIALĂ CĂLĂTORII GRECIA

Începând cu data de 1 mai 2022 : - se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență; - accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic: certificat european de vaccinare, dovada trecerii prin boală, rezultatul unui test PCR sau rapid antigen. Măsura se aplică până la data de 16 mai 2022, urmând să fie anunțate noi modificări funcție de evoluția situației epidemiologice.

Este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție în absolut toate spațiile interioare, mijloacele de transport în comun, aeronave, trenuri și ambarcațiuni maritime (feribot).

Sunt exceptați de la aceste prevederi copiii cu vârsta de până la 4 ani împliniți.

Recomandări:

Respectarea cu strictețe a normelor privind purtarea măștii de protecție (FFP-2, KN-95 sau 2 măști chirurgicale suprapuse) și respectarea distanței între persoane. utilizarea tuturor punctelor de intrare în Republica Elenă. respectarea cu strictețe a măsurilor comunicate de autoritățile elene, inclusiv în cazul unei eventuale diagnosticări cu COVID-19 pe perioada vacanței. în cazul în care au nevoie de asistență consulară, cetățenii români pot apela la Ambasada României la Atena sau la Consulatul General al României la Salonic, inclusiv prin apelarea numărului de urgență, dacă situația în care se află are caracter de urgență.

Consulta conditiile complete de calatorie in Grecia pe pagina dedicata a Ministerului Afacerilor Externe Click Aici

Formular calatorie GRECIA

Pentru a putea intra in Grecia este obligatorie completarea formularului PLF (Passenger Locator Form) prin intermediul paginii de internet https://travel.gov.gr, cu cel putin 24 de ore anterior efectuarii calatoriei, indiferent de statul de provenienta, de catre toate persoanele care sosesc in acest stat.

Nerespectarea obligatiei de a completa acest formular este sanctionata cu o amenda de 500 de euro, potrivit legislatiei elene in vigoare.

Link completare formular: click aici

In clipul urmator, regasiti pasii necesari completarii formularului.

Pentru adresele hotelurilor din oferta Christian Tour click aici.

 

Vacante 2022 Daca nu ai gasit ce vroiai, cauta in continuare o vacanta pe gustul tau.
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Solicita oferta