Vacante in Turcia cu Avionul 2022

Sejur 7 nopti cazare, transport cu avionul, tranfer aeroport-hotel-aeroport, all inclusive

Turcia este una dintre cele mai cautate destinatii de catre romani. Avand in vedere faptul ca sunt multe oferte si destinatii in care se poate ajunge atat cu avionul cat si cu autocarul, tot mai multi romani aleg sa viziteze pitoreasca Turcia atat pentru plajele cu nisip fin si obiectivele turistice.

Plecari din: Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara

Destinatii: Antalya(Alanya, Antalya, Belek, Kemer, Lara, Side), Bodrum, Cappadocia, Dalaman, Didim, Fethie, Kusadasi, Marmaris, Istanbul.

ANTALYA Turcia - Charter Avion
de la 799
2 Adulti / 7 Nopti
BODRUM Turcia - Charter Avion
de la 799
2 Adulti / 7 Nopti
CAPPADOCIA Turcia - Charter Avion
de la 538
2 Adulti / 7 Nopti
DALAMAN Turcia - Charter Avion
de la 2478
2 Adulti / 7 Nopti
DIDIM Turcia - Charter Avion
de la 909
2 Adulti / 7 Nopti
FETHIYE Turcia - Charter Avion
de la 1078
2 Adulti / 7 Nopti
KUSADASI Turcia - Charter Avion
de la 475
2 Adulti / 7 Nopti
MARMARIS Turcia - Charter Avion
de la 498
2 Adulti / 7 Nopti
ISTANBUL Turcia - Charter Avion
de la 310
2 Adulti / 2 Nopti

Intrebari frecvente si sfaturi

Informatii COVID-19 pentru GRECIA - MAE

 

Informatii MAE actualizate COVID-19 - Click detalii ...

Informare condiții de călătorie în TURCIA

Update: 21.04.2022; ora 15:28

INFORMARE OFICIALĂ CĂLĂTORII TURCIA

Pentru persoanele care sosesc în Turcia, indiferent de modalitatea de transport, este obligatorie completarea formularului de intrare în Turcia de pe portalul https://register.health.gov.tr/ cu maxim 72 de ore înaintea îmbarcării, respectiv a intrării în Turcia. Acesta va fi prezentat printat sau pe telefonul mobil. Completarea formularului nu este obligatorie pentru pasagerii aflați în tranzit aeroportuar. La intrarea în Turcia pe cale aeriană, vor fi scutite de la măsura carantinei acele persoane care prezintă: - dovada vaccinării cu două doze de vaccin (listat de OMS sau Turcia pentru utilizare de urgență)/1 doză pentru Johnson & Johnson și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la ultima doză sau - dovada recuperării după infectarea cu COVID-19 în ultimele 6 luni, cu condiția ca intrarea în Turcia să aibă loc începând cu a 28-a zi de la rezultatul primului test PCR pozitiv sau - rezultatul unui test negativ PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Turcia sau - rezultatul unui test negativ rapid antigen, efectuat cu maxim 48 ore înainte de intrarea în

Turcia, emis în limba engleză de o unitate medicală certificată (testele antigen efectuate acasă și care nu sunt însoțite de certificare medicală NU sunt acceptate).

Copiii minori cu vârsta de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test PCR/antigen sau a unui certificat de vaccinare.

Persoanele care vor efectua tranzit aeroportuar pe teritoriul Republicii Turcia sunt exceptate de la obligativitatea prezentării la îmbarcarea în aeronavă a unuia din aceste documente, cu condiția rămânerii în zona liberă a aeroportului. Această derogare nu se aplică persoanelor care schimbă aeroportul (ex. aeroportul Sabiha Gökcen cu aeroportul Istanbul sau invers).

Atenție! Compania aeriană poate verifica dacă dețineți documentele solicitate de țara de destinație.

La intrarea/tranzit în Turcia pe cale rutieră, navală sau feroviară nu va fi solicitat niciunul dintre documentele de mai sus.

Începând cu 20 august 2021, certificatele COVID turcești sunt acceptate la intrarea în Uniunea Europeană și Turcia acceptă certificatele digitale COVID emise de UE. Astfel, certificatele digitale COVID-19 emise atât de Turcia, cât şi de statele membre UE, obţinute ca urmare a vaccinării complete cu unul dintre serurile acceptate de Agenţia Europeană a Medicamentului (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, CureVac sau Johnson & Johnson), deţinerea unui rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei, sau prezentarea dovezii vindecării de COVID-19 în ultimele 6 luni sunt reciproc recunoscute.

Atenție! În situația în care turiștii se infectează/sunt depistați pozitiv COVID-19 pe teritoriul Turciei, hotelierii își rezervă dreptul de a imputa plata carantinării.

Atenție! Documentele precum certificatul de vaccin, rezultatul testului PCR/antigen etc. vor fi controlate de către companiile aeriene înainte de călătorie și pasagerii fără documente nu vor fi acceptați în călătorie, responsabilitatea care decurge din acceptarea persoanelor necertificate fiind în sarcina companiilor aeriene.

ATENȚIE!

Până în prezent, autoritățile turce nu au comunicat alte aspect legate de valabilitatea certificatelor de vaccinare emise de statele europene, ori obligativitatea efectuării unei doze „booster”, motiv pentru care, în vederea îmbarcării în aeronavele care au ca destinație aeroporturile internaționale din Turcia, precum și pentru intrarea în această țară rămân în vigoare măsurile prezentate mai sus în ceea ce privește cazurile în care pasagerii sunt exceptați de la măsura carantinei atunci când sosesc în Turcia pe calea aerului. Astfel, cel puțin până la emiterea de către instituțiile abilitate din această țară a unei noi decizii, certificatele de vaccinare emise de țările UE continuă să fie recunoscute de Republica Turcia până la data valabilității înscrisă în aceste documente.

Consulta conditiile complete de calatorie in Turcia pe pagina dedicata a Ministerului Afacerilor Externe Click Aici

Formular calatorie TURCIA

Incepand cu data de 15 martie 2021, pasagerii curselor aeriene care sosesc in Republica Turcia au obligatia de a completa formularul de intrare prin intermediul portalului register.health.gov.tr, cu maxim 72 ore înaintea imbarcarii. Link completare formular: click aici Formularul va fi prezentat la imbarcare in format fizic (tiparit) sau electronic (pe telefonul mobil/tableta).

Ulterior completarii formularului va fi emis codul HES, in baza caruia calatorii vor putea avea acces la transportul intern si cazare. In situatia in care pasagerii nu au completat anterior calatoriei formularul sus-mentionat, acestia vor fi sprijiniti de către reprezentantii companiei aeriene pentru completarea acestuia.

Este necesara completarea formularului de intrare in Turcia indiferent de modalitatea de transport utilizata, rutiera, aeriana sau navala. Completarea formularului nu este obligatorie pentru pasagerii aflati in tranzit aeroportuar. Persoanele care au obtinut in prealabil codul HES au obligatia de a completa si formularul (fiind o aplicatie distincta). In clipul urmator, regasiti pasii necesari completarii formularului.

Vacante 2022 Daca nu ai gasit ce vroiai, cauta in continuare o vacanta pe gustul tau.
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Solicita oferta