Afrodita Resort & SPA este situat la poalele Muntilor Domogled, in centrul statiunii Baile Herculane.

Facilitati hotel: 20 camere single, 190 duble twin sau matrimoniale, 10 apartamente, lift, 2 restaurante, lounge bar, gradina de vara, 2 sali de conferinte, baza de tratament, Herculum Spa (piscina interioara, sauna finlandeza, jacuzzi si sala de fitness), piscina in aer liber in sezon, spatiu de joaca pentru copii interior si exterior, Wi-Fi, parcare pazita non-stop (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: balcon, minibar, TV, Wi-Fi, baie proprie cu cada/cabina de dus, halat si papuci de baie, uscator de par, articole de baie.

~
Oferta include: - 31.12.2021: cina trecerea dintre ani, revelionul copiilor; - 01.01.2022: brunch, five o’clock tea, cina festiva, petrecerea copiilor; - 02.01.2022: brunch, cheese bar with selected wines, cina, Herculum Party, Aqua Splash Party for kids; - 03.01.2022: mic dejun. Facilitati incluse: - activitati copii & loc de joaca interior; - parcarea gratuita, in limita disponibilitatii (capacitate limitata); - internet Wi-Fi; - sala de fitness (pe baza unei programari la receptia spa); - Nota! In cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Herculum Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 5 tipuri de sauna (saunele cu aromaterapie, infrarosu si sare de himalaya, sauna umeda), jacuzzi cu apa sarata, bazin cu calciu si magneziu, zone de relaxare. Informatii suplimentare: - mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cinele speciale, care vor fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice (apa plata si carbogazoasa). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 31.12.2021: cina trecerea dintre ani, revelionul copiilor;
- 01.01.2022: brunch, five o’clock tea, cina festiva, petrecerea copiilor;
- 02.01.2022: brunch, cheese bar with selected wines, cina, Herculum Party, Aqua Splash Party for kids;
- 03.01.2022: mic dejun.

Facilitati incluse:
- activitati copii & loc de joaca interior;
- parcarea gratuita, in limita disponibilitatii (capacitate limitata);
- internet Wi-Fi;
- sala de fitness (pe baza unei programari la receptia spa);
- Nota! In cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Herculum Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 5 tipuri de sauna (saunele cu aromaterapie, infrarosu si sare de himalaya, sauna umeda), jacuzzi cu apa sarata, bazin cu calciu si magneziu, zone de relaxare.

Informatii suplimentare:
- mesele se servesc in sistem bufet suedez (exceptie cinele speciale, care vor fi set-meniu) si includ bauturile non-alcoolice (apa plata si carbogazoasa).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Afrodita Resort & Spa - Oferta Revelion, Baile Herculane, Romania

×

PROGRAM DE LUCRU

In perioda 12 – 16.08.2022 agentia de turism EURO TEAM TRAVEL este INCHISA.
Solicita oferta