Guitart Central Park Aqua Resort 3*

⭐ Oferta Guitart Central Park Aqua Resort 3* Lloret de Mar Pret de la 0,
Lloret de Mar Alcudia

Situată în Lloret de Mar, la o distanță de 450 m de plaja Fenals, Guitart Central Park Aqua Resort 3* dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa. Facilitățile de la Guitart Central Park Aqua Resort 3* includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Guitart Central Park Aqua Resort 3* sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Guitart Central Park Aqua Resort 3* oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Guitart Central Park Aqua Resort 3* propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Guitart Central Park Aqua Resort 3*, amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, tenis de masă, sau bowling. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Guitart Central Park Aqua Resort 3* este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Guitart Central Park Aqua Resort 3* oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Guitart Central Park Aqua Resort 3* există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru cei mai mici Guitart Central Park Aqua Resort 3* oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 23 km.

Cele mai apropiate atracții de Guitart Central Park Aqua Resort 3* sunt: Santa Clotilde Gardens - 1,4 km, Pitch and Putt Papalus - 1,8 km, Gnomo Park - 2,1 km.

vezi mai multe

✅ Oferta Guitart Central Park Aqua Resort 3*, Lloret de Mar, Alcudia transport cu avionul 2024

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta